Hela dagen och en FRÅGA

God kväll. Nu kanske ni inte ser det här förrän imorgon så klart, men då hoppas jag ni hade en god kväll.
Idag har allt avlöst varandra hela tiden. På morgonen blev jag väckt klockan 7 trots att vi idag egentligen hade kunnat sova lite längre (då båda pojkarna är hemma med förkylning).
 
Eftersom klockan var så pass tidigt så tänkte jag passa på att rensa ur min garderob innan jag startade datorn för att kolla bloggar och själv blogga. Men inte tänkte jag att det skulle ta så lång tid som det gjorde. Å andra sidan prövade jag 98% av alla kläderna också, för att veta hur de verkligen satt och innan jag ens var klar med rensandet så var klockan vips 10 och jag var tvungen att hasta värre för att hinna till barnmorskan.
 
Att gå till barnmorskan idag hade inget med bebisar att göra. Eller jo det hade det väl på sätt och vis, men det var inte för att jag har en bebis i magen utan eftersom jag vill undvika att få en bebis i magen. Eller för att sätta in en spiral för att vara mer rakt på sak. När det var klart så mötte vi upp en väninna till mig och satt och pratade i strax över en timme. Sedan var det bara ut i regnet igen för att ta oss till bilen utan att bli helt genomblöta. Det innebar också att när vi väl kom till parkeringen hemma (efter 3 minuter, eftersom det är en löjligt kort sträcka att åka bil, men det regnade så mycket att det var bättre än att blöta ned alla barnen) så fick vi sitta kvar i bilen en stund tills det värsta passerat.
Att det värsta regnet passerat innebar egentligen bara att det spöregnade istället för att någon dumpade en hel pool med vatten över huvudet. Så trots att det värsta passerat var vi härligt blöta när vi kom innanför dörren.
 
Så var det bara att fixa lunch omgående eftersom klockan blivit strax efter 12 och barnen då så klart var hungriga. Efter det så satte jag igång med klädrensningen igen. Idag kom Tomas hem klockan 14 och det var ganska exakt minutrarna efter jag var klar med kläderna och eftersom han kom hem så flyttade jag mig från datorn -som jag inte hunnit starta, för att umgås en stund. Men när klockan började närma sig 15 så bestämde jag mig istället för att ta en tur ned bland affärerna och kolla jackor och lite rea. Jag köpte ett par jeans och en skjorta till Tomas för 175 kr, vilket kändes lagomt.
Jag kom hem igen klockan 16 och började strax med maten.
 
 barnens stjärnpannkakor (klicka för större)
 
Efter middagen, vid klockan 18, så gick jag ned till Ica och handlade vårt fredagsmys. Vi köpte en Paradisask som vi delade på allihop. Men först, mellan  klockan 19-20 så körde jag på crosstranern och sedan hade vi paus på Dobidoo så jag fick duscha av mig. Därefter har vi bara sett just Dobidoo och nu sitter jag här och skriver. En lagomt produktiv fredag. Känns väldigt skönt att ha rensat ut för stora kläder, så jag nu bara har sådant som passar i garderoben
 
 Lite bortrensat
 
Nu en liten fråga, vilken jacka tycker ni passar mig bäst? Vilken av dem tycker ni att jag borde köpa, om den jag har inte passar mig?
 
  
 
De två översta modellerna är från Lindex och den nedre är den från H&M.
Det var lite roligt för när jag skulle ta den översta (vilken jag såg först idag, de andra två var de jag prövade redan igår) så stod storlekarna i siffror och den första var väl en 38 och sen kom en 34 och sedan kom det en 40 och jag stannade till. Jag visste inte om jag skulle våga utsätta mig för risken att den var för trång men jag visste ju att alla tröjor och jackor jag testat på sista tiden har varit i storlek 42, så jag chansade. Jag blev väldigt överraskad, men den passade helt perfekt. Ojoj, inte kunde jag ens för en sekund trott att jag skulle kunna komma i storlek 40 (sen är det självklart inte säkert att jag kommer i 40 i ett annat plagg eller i en annan affär, men att jag gjorde det någonstans alls var ju roligt). Den i mitten är i Medium och den röda en stolek 42
 
 
 
 


Kommentarer
Pernilla

Du är väldigt fin i alla jackorna, men jag tycker nog att den första framhäver dina former (ex din smala midja) bäst. Den är både snygg och ser praktiskt ut också :)

Svar: Tack så jättemycket Pernilla =) Jag tror jag gillar den första bäst också. Den andra hade lite mer mys uppe vid kragen, men som du säger, det är ju roligare om man kan se formerna. Jag har ju faktiskt inte haft några former på länge nu. Samtidigt vet jag inte om jag vågar köpa? Tänk om den inte passar nästa vinter då?
Linda

2012-08-31 @ 23:41:11
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Sofia

Jag tycker du var jättefin i den röda :-)

Svar: Hej! Vad roligt med någon ny som jag inte kan minnas mig ha sett tidigare =) TAck så jättemycket! Jag står verkligen och vela i vilke och om överhuvud taget. Går in på din blogg och läser om en stund också. Vad roligt!
Linda

2012-09-01 @ 05:00:39
URL: http://sixinthemorning.blogg.se
Emma

Den första tycker jag. Super snygg!!!

Svar: Tack ska du ha! Jag gillar den också väldigt mycket
Linda

2012-09-01 @ 07:20:45
Anna

Jag är barnsligt förtjust i allt som liknar kappor, då jag röstar för den röda. Dessutom älskar jag färg även på vintern! Själv har jag en grön/turkos vinterkappa! :-)

Svar: Ja jag föll också ordentligt för den, men jag tänker, trot du inte den är för kort? Jag menar den går ju inte ned över rumpan och om det blåser och blir kallt, eller på väg till jobbet om jag måste sitta på en kall bänk eller så? Åh vad fint! Jag älskar turkost/grönt/ljusblått
Linda

2012-09-01 @ 07:49:55
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Tweety

Jag tycker helt klart den översta :-)Peppkram

Svar: Jag är lite inne på den också, maken gillar den också bäst. Tack! Kram
Linda

2012-09-01 @ 10:02:29
URL: http://tweety26.wordpress.com
C

Hej!
Absolut den röda, du ska inte längre gömma dig i mörka färger, det är dags att synas! Köp den röda!
Den sitter förresten väldigt bra på dig ;-)
(Iof gör de andra med MEN de är inte röda)


Svar: Hihi tack vad söt du är! Jag föll för den röda ordentligt, men jag tänker, tror du inte den är för kort? Om det blir blåsigt eller man måste sitta på en kall bänk på vägen till jobbet eller så?
Linda

2012-09-01 @ 10:05:58
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/
Jenny N

Oh båda var grymt snygga men den röda var superläcker!!!!

Svar: Tack, jag tyckte också den var himla fin och det är ju lite vågat med en sån stark färg. Men jag är lite osäker på om den är för kort?
Linda

2012-09-01 @ 10:30:16
URL: http://www.harbling.se
Minendie

Den översta gillade jag, och den röda. Själv vill jag gärna ha en luva på vinterjackor och att de ska gå ner över rumpan, där kvalar den översta in. Den röda är en snygg färgklick men kanske inte lika praktisk om man ska vara ute och leka med barnen.

Svar: Nej jag tänkte precis samma sak angående att den röda, som är den finaste om man så säger, kanske är just lite kort. Jag ska kolla efter den jag har här och sen får vi se
Linda

2012-09-01 @ 13:34:01
URL: http://minendie.wordpress.com
Pernilla

Antagligen passar inte jackan dig nästa vinter - inte om du fortsätter gå ner i den rasande fart som du gör nu. Men om du behöver en vinterjacka tycker jag du ska köpa en i alla fall. Man behöver ju vara både snygg och varm mitt i en viktnedgång också :)

Svar: Ja, jag funderar på om jag inte ska köpa den i alla fall.. Jag hittade ju min men jag vet inte om den är så himla fin som jag föreställde mig innan... Men det är så dyrt för kanske en vinter..? Tycker du inte det? Jag vet inte exakt vad den kostade men de låg på ca 800
Linda

2012-09-01 @ 14:40:38
URL: http://skinnyjeans.devote.se
smulan

Vad kul med storleken:) Jag gillar den översta och den undre jackan bäst. Snygga och passar din kropp. Ser supersnygg ut i dom:)

Svar: Tack så mycket! Jag tror jag gillar den första bäst. Den andra gillade jag också men den gjorde mig så fyrkantigt kändes det som.. Tack så jättemycket, verkligen!
Linda

2012-09-01 @ 20:56:50
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0