En fullproppad dag

Oj vilken fullproppad men rolig dag det har varit idag. Först var vi ju hos To mas föräldrar och repade inför spelningen. Vi körde igenom alla låtar i aktuell ordning och skrev upp det sista lilla som måste fixas eller tränas på under de kommande två dagarna. 
När vi sedan hämtade barnen efteråt så var klockan så pass mycket att det skulle blivit väldigt sent att handla mat och laga den hemma, så det blev pizzerian. Jag åt kycklingsallad som jag brukar göra.
Vi hann inte mer än hem innan handbollen började och vi följde med stor entusiasm hur Sverige spelade sig in i semifinalen. Så underbart.
 
Nu hade jag egentligen tänkt att jag skulle träna, men jag har lite ont i huvudet och känner mig lite underlig i halsen. Så med tanke på det så kommer jag att ta vilodag idag och hoppas att jag mår bra imorgon igen, så jag kan ta mitt träningspass då alla gästerna har gått hem
 


Kommentarer
Anna

Håller tummarna för att du inte håller på att bli sjuk. :)

Svar: TAck så mycket! Inte jag heller yikes! Jag mår lite bättre nu efter en dusch
Linda

2012-08-08 @ 21:28:02
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Joline

Jag hoppas att man får höra mer av din fina röst framöver :)

2012-08-08 @ 21:39:36
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/
Joline

Jag hoppas att man får höra mer av din fina röst framöver :)

Svar: Åh men Gud vad gullig du är <3 Jag ska absolut lägga ut mer klipp sen =)
Linda

2012-08-08 @ 21:40:24
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/
Minendie

Det låter klokt att ta en vilodag idag. Jag passar på att önska en bra dag imorgon :)

Svar: Jag tror det var lika bra för jag har känt mig aningen mer vissen ju längre in på kvällen jag kommit =(. Tack vad gullig du är! Tack det samma
Linda

2012-08-08 @ 22:36:26
URL: http://minendie.wordpress.com
Pernilla

Ja, ibland behöver man en vilodag. Särskilt om man fyller år dagen efter och har en spelning om några dagar :) Hoppas du får en förträfflig födelsedag! Grattis i förskott!

Svar: Ja det är väl så. Men det kliar i kroppen att jag saknar träningen. Tur att jag stod upp och dansade runt i tre timmar idag på repet, så jag inte suttit hela dagen i alla fall. TACK!
Linda

2012-08-08 @ 22:48:07
URL: http://skinnyjeans.devote.se
DEN RIKTIGA JOSEFIN

sv: hahahaha vad söt du e :P hhaha :) tack!

Svar: Hehe, tack själv =)
Linda

2012-08-09 @ 06:40:32
URL: http://denriktigajosefin.blogg.se
Elionia

fin blogg du har :)

Svar: Tack så mycket och tack det samma =)
Linda

2012-08-09 @ 07:38:55
URL: http://elionia.blogg.se
Pernilla

HIPP, HIPP HURRA PÅ DIN FÖDELSEDAG! Stort grattis! Hoppas du får en alldeles underbar dag, med fina presenter och (lite) gott att äta. Om det är någon dag man får lov att unna sig det lilla extra, så är det på sin födelsedag! :) Kram!

Svar: Tack underbara du <3 Jag ska ha det gottigt ikväll jag också. Jag ska äta lite jordgubbar tänkte jag =D TACK! Kramar
Linda

2012-08-09 @ 11:38:04
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Pernilla

Förresten... Ang det du skrev på min blogg om den kommentaren du fått. Jag förstår att det känns och att det är svårt att slå bort, men tänk på att det bara är någon avundsjuk och elak jäkel som gömmer sig bakom fingerade namn. Människan vågar ju inte ens avslöja sin identitet och det i sig är ju fegt. Om man ska ge kritik eller uttrycka sina åsikter, får man ju åtminstone vara man/kvinna nog att stå för dem. Linda, du är jättevacker och ser absolut inte gammal ut. Du ska vara stolt över dig själv och det du har åstadkommit! Klart du ska titta dig i spegeln - gör det gärna oftare för att påminna dig själv om hur duktig och fin du är :)

Svar: Tack Pernilla. Man får försöka det bästa man kan. Fick en kommentar av en gammal manlig klasskompis från 7-9 idag att jag fortfarande var tjock (men det är den ända negativa på fb). Underligt med tanke på att han flörtade med mig när jag fortfarande var gravid med Leo (!). Jag håller med din om att det är fegt här i bloggen, men jag ska försöka att inte bry mig som du säger. Han har dock rätt i att jag gillar att spegla mig, haha, men det är ju bara för att jag helt plötsligt gillar vad jag ser, jämfört med innan. Tack och tusen tack! <3
Linda

2012-08-09 @ 11:42:33
URL: http://skinnyjeans.devote.se
leavanny.blogg.se

Fin blogg :)

Svar: Tack så jättemycket! Och tack det samma!
Linda

2012-08-09 @ 12:04:57
URL: http://leavanny.blogg.se/
EE

Unna dig du en vilodag när du känner så. Och du är ju faktiskt så himla duktig annars! Hoppas att bacillerna håller sig borta!

Svar: TAck så mycket. Jag tog det lugnt. Mådde riktigt kass på kvällen. Tog en lång dusch och en alvedon. Idag mår jag dock tack och lov bra =D
Linda

2012-08-09 @ 12:09:07
URL: http://matenochtraningen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0