Den där kroppen

God förmiddag. Idag ser det ut att bli fint väder ute så jag kanske ta mina pojkar på en promenad lite senare. Så slår vi två flugot i en smäll, lite minuskalorier och utemys.
Idag är jag extra trött här på morgonen men det kan bero på att jag dröjde uppe så himla sent igår. Dessutom fungerade inte vårt internet igår och det hängde sig bara några minuter efter att jag publicerade mitt sista inlägg. Jag hann läsa en av bloggarna jag följer och sedan var det borta och kom inte tillbaka. Ett tag trodde jag det berodde på vår WiFidosa och tänkte att det kanske inte skulle fungera idag heller, men det gjorde det ju tack och lov.
 
Hade en riktigt bra känsla igår. Stod framför spegeln och verkligen tittade på mig själv och hur kroppen blivit nu när jag gått ned i vikt. Jag har ju varit lite, inte ledsen, men nedstämd -ja kanske ledsen också, över all hud jag har extra på kroppen nu. Men igår kände jag att det var okay ändå. För jag har varit så himla stor och även om jag inte tyckte saker var jobbigt då så ver jag ju att de var jobbiga! Jag måste nog stanna upp och verkligen uppskatta förändringarna med kroppen nu. Jag menar jag har hittills gått ned 46 kilo, det vore ju konstigt om inte det skulle synas. Men jag vet att det syns, det är ju bara hur det ser ut under kläderna som är det som stör. Jag menar det är ju självklart att jag skulle vilja kunna få en fast och fin kropp utan någon hud, med en platt och fin mage. Men jag har extrahud så givetvis så kan jag inte få en kropp som någon som aldrig varit så stor som mig. Det säger ju sig självt. Men kanske blir den inte så illa som jag föreställt mig.
Nej jag måste helt enkelt vara nöjd med min kropp som jobbar så bra med mig. Man vet ju aldrig om det kommer en platå och då kanske det inte känns lika roligt en stund.
Mentaliteten är det viktiga då. 
 
 


Kommentarer
Micko!

Oh vad jag tycker att du har en bra inställning. Jag gick ned nära 30 kg mellan 2009-2011 och kände mig också så himla besviken över att kroppen inte ville se ut som jag föreställt mig. Det har tagit många år att försöka lära mig att acceptera att alla människor inte har samma förutsättningar, och aldrig kommer kunna se ut som "alla andra", men idag försöker jag verkligen att älska min kropp och vara stolt över den stora förändringen jag lyckades utföra, även jag på egen hand.

Följer dig och din resa och önskar dig all lycka, du är himla vacker! Kärlek, Mikaela

Svar: TAck så jättemycket! Vad glad jag blir av din kommentar. Och lite generad, fast på ett positivt sätt =). Då förstår du precis vad jag menar! Det ärinte lätt när man ser att kilona försvinner och huden blir som ett stort tält av hud, som man dragit på sig. Den hänger med någorlunda men överallt ser man ut som om man vore 90 år. Men blir det bättre? Bra gjort att tappa den vikten! Jag tror det är det vi måste försöka göra (och som jag hoppas du övervunnit och klarar av idag) att älska vår kropp som den är. Som du säger, vi kommer ju inte kunna se ut som "alla andra" så vi får se ut som oss istället =) Jag tror det är den insikten jag nått nu, att det räcker att se ut som mig och att jag kommer vara fantastisk i den kropp jag har, för den kommer vara min. Sen är det bara hålla tummarna för att jag kan behålla den inställningen sedan också. Tack så jättemycket för din kommentar. Den uppskattas nått enormt! Jag har sparat din blogg i min lista, och imorgon går jag in och läser mer om dig! Kärlek tillbaka
Linda

2012-08-16 @ 11:04:16
URL: http://mikaelak.com
Himmelblå

Fann dig via annan blogg och blir ju mäkta imponerad av din viktnedgång 46 kilo på hur länge?
Hur som hels superduktiga av dig, själv har jag nyss börjat och tänker gå ner nåt liknande minst gärna mer

Svar: Hej! Vad roligt =D TAck så mycket! Jag började viktminska på 130 kg och under november och fram tills 28 december (2010) så gick jag från 130-117. Sen var jag gravid och har ammat och så. Sen kom jag igång igen på 112 kg den 7e maj i år och har hållit på fram tills nu. Så aktiv tid blir 5-6 månader ungefär. Jag har strax över 20 kg kvar =) Vi kan följas åt. Tack!
Linda

2012-08-16 @ 12:07:37
URL: http://himmelbla.blog.se
Pernilla

Jag tycker du har en bra inställning till allt. Så man tänker om sig själv, ser man sig själv och precis som du säger är mentaliteten viktig att ha som grund den dagen det kanske stannar av ett tag eller så. Glöm aldrig någonsin hur duktig du är och hur bra du har kämpat. Det är verkligen beundransvärt!

Svar: <3 Tack kära Penilla. Jag blir alltid glad av dina kommentarer. Det har tagit ett tag för mig att känna innuti vad jag faktiskt gjort. Det har tagit lång tid för mitt huvud att hinna med i det som hänt. Men jag tror jag börjar komma ikapp mig nu och det känns underbart! Tack! Kram!
Linda

2012-08-16 @ 13:15:58
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Dorpan

VA stolt över dig själv =)

Svar: TACK!! Jag ska försöka =D <3
Linda

2012-08-16 @ 13:32:58
URL: http://slankadorpan.blogspot.com
smulan

jag tycker verkligen att du ska vara nöjd med dig själv och stolt!! För som du säger, man kan ju inte jämföra sig med dom som alltid vara smala. deras hud har inte behövt vara med om lika mycket. Men huden är otrolig. Den kan dra ihop sig mer än man tror. 46 kg är mängder att ha jobbat bort. Inspirerande är det enda ord som duger:)

Svar: Tack åh vad fint sagt till mig! Vad glad jag blir! Jag har börjat känna nu att jag faktiskt är duktig och gör något bra. Det tog ett tag innan jag kunde ta till mig det jag gjort och gör. TAck för din fina kommentar <3
Linda

2012-08-16 @ 13:32:59
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/
Anonym

Som alla andra skriver ska du vara stolt över dig själv... Jag är rädd för samma sak(ALLT SKINN)
Jag vet att man kan söka hjälp hos husläkaren sen när du är klar och berättelse hur det ligger till...
Vad du tänker , känner och mår...
Om man har tur och kämpar lite för det har man rätt till en operation av överflödigt skinn...(om det hänger över en viss cm (tror 5-6cm)

Kraaam på dej, och glöm inte att du är så sjukt fin ,var stolt!!!

Svar: Tack så jättemycket! Jag börjar våga känna det nu, stoltheten. Att jag faktiskt kan och gör någonting riktigt bra!Angående huden, ja, det är väl som du du säger, att jag kanske får söka för det sen. Det är ju himla dyrt att göra det själv! Jag hörde om en annan som stred tills hon fick igenom det. Jag får kolla upp alternativen. Men jag väntar tills jag är klar med minskningen så får vi se hur huden reagerar på det. vad tror du om det?
Tack!! Och tack detsamma <3 Kram!
Linda

2012-08-16 @ 16:45:36
Jess

Oj glömde skriva mitt namn :)
Det var jag som skrev....

Svar: Hehe, det där händer mig titt som tett också =P
Linda

2012-08-16 @ 16:47:02
URL: http://Jessansvardag.blogg.se
Hannah

Heja dig!! Jag blir peppad av din grymma inställning, blir så sjukt glad att du mår bra av situationen. Du har vart så fruktansvärt duktig och huden är bara ett bevis på din förmåga att göra saker som inte alla kan klara av! Heja heja dig. Kram

Svar: Tack i mängder! Vad glad jag blir av att höra detta! Och du är precis lika duktig och peppande du! Jag försöker hålla en god inställning men igår var första gången jag verkligen kände lyckan inom mig och det var häftigt! Heja dig också. Och tack! Kram
Linda

2012-08-16 @ 18:09:24
URL: http://Hannahsviktigheter.blogg.se
Anna

Vilken fantastisk minskning! Och jag kan bara hålla med tidigare talare, det är din fantastiska inställning som är det bästa med hela grejen. Jag blir alltid hoppfull av att läsa din blogg. :)

Svar: Åh Anna tack så mycket! Jag blir så himla glad av att höra att jag kan bidra med något för någon annan <3 Kram
Linda

2012-08-16 @ 20:03:06
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Gentle Giant

Du har gjort ett så grymt bra jobb! Jag känner med dig gällande huden. Men, det kommer bli bättre! Du har en kropp som, som du säger, arbetar så fint med dig. Som tar emot den träning du ger den på ett bra vis och som håller en jämn viktnedgång. Du har en så fantastisk inställning och kommer snart nå ditt mål!

Härligt att du kunde träna igår och vilket bra pass dessutom!

Tänker på dig och hejjar på dig! Kram!

Svar: Åh tack i massor! Vad glad jag blir av ditt peppande inlägg! Jag vet ju att du har rätt, men ibland är det så svårt att verkligen känna det i hjärtat när man ser hur man ser ut. Det är därför jag blev så överväldigad igår av den positiva känslan jag hade för mig själv. Den var liksom ny. Tack!!Ja det var underbart att få träna och vara igång igen! Tack! Tack det samma, jag hejjar på dig också! Kram
Linda

2012-08-16 @ 20:22:40
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
Minendie

Vilken bra inställning du har. Du är så positiv, jag blir glad av att läsa här.

Svar: Åh men tack, vad glad jag blir av att höra det!
Linda

2012-08-16 @ 21:31:14
URL: http://minendie.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0