-50 kg!

Jag hade faktiskt inte ens tänkt på det men det är många stora mål jag har nått den här veckan. Man kan lätt fokusera så mycket på den aktuella vikten att man glömmer helheten. Jag har sett det hos flera andra som viktbloggar också. Speciellt om man råkar gå upp ett kilo. Det är lätt att fastna då och bara se de aktuell kilot och missa att man varit så himla duktig och har tappat flera. Men oavsett om man gått upp eller gått ned så kan det vara roligt att se på helheten också och idag när jag fyllde i min veckovikt så insåg jag att en del av mina mål gått i hamn samma vecka.
 
Dels har jag bytt förstasiffra från 8-7
Jag har klarat av en ny -10 kgintervall
Jag har gått ned 30 kilo sedan maj i år
Jag har gått ned 50 kg allt som allt
Jag har mindre än 20 kilo kvar till mitt slutmål
 
Så jag uppmuntrar nu oss alla som viktminskar att klappa oss själva på axeln för det jobbet vi gjort och det jobbet vi kommer att göra. Oavsett om vi precis startat eller kommit en bit, eller rent av nått i mål så är vi värda beröm från oss själva för att vi valt att förändra våra liv. Grattis till varje kilo du tappat. Varje gram. Varje kilo du/vi kommer att tappa. Nu kör vi!
 


Kommentarer
Emma 22år | Mamma & grisskötare

Gud vad du är duktig! Nu har du minsann gått om mig på vikten! :D Så himla duktig är du. :)) <3

Svar: TAck så jättemycket Emma! Fast du ser mindre ut än mig tycker jag. Tack fina du! <3
Linda

2012-08-27 @ 09:55:12
URL: http://nikoba.blogg.se
Minendie

Vilken vecka för dig :) Bra skrivet också, det är lätt att tappa bort hur långt man kommit och hur duktig man varit/är om man skulle få plus på vågen.

Svar: Ja, det var en supervecka. Vi får väl se om det innebär att den här veckan blir mindre bra nu =P. Ja jag tror dessvärre att man glömmer att förstå hur duktig man varit i somliga fall. Jag har läst jättemånga som gått upp något kilo som glömmer alla de andra de tappat
Linda

2012-08-27 @ 11:04:58
URL: http://minendie.wordpress.com
smulan

Men jösses människa!! Vad är du gjord av? Vilja av stål tror jag och hjärta av guld:) Du är så duktig, jag längtar också tills jag kommer till siffran 7 i början.
Tror verkligen det är som du skriver, man kan lätt missa helheten och göra sin resa till en jakt på kilot och inte kilon.
Kram:)

Svar: Åh nu är du allt för gullig. Men jag kan våga hålla med om att jag har ganska stark vilja nu. Men den här gången vägrar jag att ge mig. Och jag vägrar att hamna där igen. Ja men visst och jag tror inte det är sunt! Man måste stanna upp och se på vad man gjort och också på vad man tänkt att göra. För mig hjälper det att blicka på målet. Det är så frestande =) tack fina du! Kram
Linda

2012-08-27 @ 13:17:46
URL: http://blogg.amelia.se/smulan
jess

helt otroligt , du är så sjukt duktig...
Jag är imponerad och ska följa dina "fotspår" det är lite småtufft nu men jag ska INTE ge upp och jag glömmer allt för ofta att jag faktist har tappat lite jag med :)
Du ger mej motivation till tusen.

så fin!

Svar: Åh men Gud vad du är gullig! Jag blir alldeles generad här. Nej jag tror att det kommer att gå toppenbra för dig, jag tycker du verkar ha en stak vilja =D. Nej Gud, glöm inte det för man kan ju hämta så mycket styrka från sig själv om man bara stannar och tänker på jobbet man gjort och allt man gör för att förändra sitt liv!TAck så supermycket!
Linda

2012-08-27 @ 15:22:18
URL: http://jessansvardag.blogg.se
Tweety

Visst är det skönt när man byter första siffra, you go girl, Peppkram

Svar: Ja det är underbart :-) Tack det samma! Kram kram
Linda

2012-08-27 @ 15:45:27
URL: http://tweety26.wordpress.com
Therese

Jäklars.... Du har en vinnarskalle som är grym! Grattis! =D

Svar: Åh men TACK så jättemycket!! Du är också grym tycker jag!
Linda

2012-08-27 @ 18:46:39
URL: http://fran100till60.blogspot.se/
alexandra

man blir så peppad av dig, grattis :)

Svar: Åh men Gud vad gullig du är! allt för vänlig, TACK!
Linda

2012-08-27 @ 20:32:06
URL: http://mlbloggen.blogg.se
Gentle Giant

Du har så rätt! Bra att bli påmind om fokus. Anar att du har fått en bra motivationsgrund att stå på denna vecka! Så otroligt bra jobbat! Tänk att du är i mål om ca 15 veckor (om inte mindre med dina goda resultat...) efter så lång tids kämpande! Du är grym! Nu kör vi så det ryker! :-)

Svar: Ja jag tycker det är så viktigt att man klappar sig själv och säger att man är så duktig för det jobb man gjort, men även för beslutet man tagit och det jobb man kommer göra. Jag tackar min kropp för jarje gång det går ned på vågen. Det känns bra. Ja den här veckan var det lite extra roligt erkänner jag. Jag får hålla tummarna för attde t fortsätter ned i samma tempo =D TAck! Du också! Heja oss!
Linda

2012-08-27 @ 20:41:48
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
FitnessMe

Det är ju fantastiskt, vilken otrolig skillnad! Vad stolt du kan vara över dig själv. Och tack för att du är en sådan inspiration! :-)

Svar: Åh men tack, Gud vad gullig du är! TACK
Linda

2012-08-27 @ 20:53:45
URL: http://www.fitnessmefitnessme.blogspot.se
ZtorZillen

Jisses! Snacka om många mål på samma gång! GRATTTIS!!!! Wuhu! Hur firar du detta? För det måste du ju! Kanske nya skor? ;)

Svar: Tack så jättemycket! Ja det var lite lustigt faktiskt jag hade inte tänkt på innan att det var så många som skulle gå i hamn samtidigt. Ja, haha kanske det, eller träningskläder så jag har nått fint att träna i? Fast nya skor låter ju annars förträffligt =P
Linda

2012-08-27 @ 20:59:50
URL: http://ztorzillen.blogg.se
Hannah

Oj oj oj!!! Vad duktig du är!!!!:):):) Blir jätteglad av att läsa om dina resultat :D kram

Svar: TAck så jättemycket! Och verkligen ett tack det samma! Kram
Linda

2012-08-28 @ 10:03:28
URL: http://Hannahsviktigheter.blogg.se
Anna

WOW! Stort grattis och tack för att du delar med dig av din resa!

Svar: TACK underbara du! <3
Linda

2012-08-28 @ 10:19:56
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Anna-Lena

Åh vad starkt jobbat, du är verkligen en inspirationskälla för en (mig till exempel) som står och väger i startgroparna ännu... :)

Svar: Åh tack, vilken fin komplimang, så glad jag blir! Jag har markerat din blogg bland de jag följer nu, det ska bli spännande att se din resa =D
Linda

2012-08-28 @ 11:46:41
URL: http://aretsomdetvander.blogspot.se/
EE

Jag finner inga ord för hur duktig jag tycker att du är!!!

Svar: Åh, tack underbart fina du, det betyder väldigt mycket <3
Linda

2012-08-28 @ 14:18:33
URL: http://matenochtraningen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0