Se hit! det är för er!

Viktiga vikt

Oavsett om det handlar om att man behöver minska i vikt, eller att öka så är ämnet i sig mycket känsligt att tala om. Att klara av att minska i vikt om man är överviktig är ett mycket stort beslut att ta. Det krävs beslutsamhet, målmedvetenhet och vilja. Men att faktiskt behålla en hälsosam vikt när man väl har tappat den är ett ett mycket större arbete än själva viktminskningen i sig. För även om det som sagt krävs ett stort arbete för att ta sig till mållinjen vad gäller vikten så bör man vara medveten om att det krävs vilja för att också klara nästa marathon.

2012 så bestämde jag mig för att ta ett av de viktigaste besluten i mitt liv. Jag vägde 130 kilo och kände att personen jag såg i spegeln inte var jag. Jag hade dessutom sedan länge skämts väldigt mycket för min storlek och mitt utseende. Jag uppträdde inte helst längre som sångerska och visade mig mindre och mindre ute bland folk. På sammanlagt 11 månader så gick jag ned från 130 kilo till 57 och sedan på ytterligare två månader så valde jag att gå ned till 50 kilo. Allt detta gjorde jag på egen hand, utan operationer och utan att följa någon diet. Jag åt vanlig mat, höll en ungefärlig koll på energiintaget (i det stora hela fram tills jag vägde 57 och sedan räknade jag istället väldigt noggrant) samt rörde mig så mycket som möjligt.När ett år hade gått och jag lyckats hålla vikten så blev jag utbränd. Med det så kom vikten jag aldrig kunnat tro, tillbaka. Efter bara tre månader vägde jag 80 kilo och när året var slut hade jag lagt på mig ytterligare 10.

Våren 2015 så mådde jag bättre igen och bestämde mig för att ta tag i vikten “en gång för alla”. Liksom senast så lyckades jag väldigt bra och vid årsskiftet nådde jag de 55 kilo jag hade tänkt att jag skulle stanna på. Den här gången klarade jag av att hålla vikten lite mindre än i 6 månader och snart hamnade jag åter igen uppe vi 80-kilosstrecket.

Så vad är det som gör att det är så lätt att hamna tillbaka på en högre vikt; att det blir jojobantande och ofta högre vikt än ursprungsvikten? Jo det är för att man saknar balansen i livet som gör att man kan hålla vikten utan att behöva tänka på den hela tiden. Utan att konstant få “hålla igen”, “hålla diet” eller gå upp och ned tio kilo för att man måste “banta” i perioder för att hålla en hälsosam vikt.

Men det finns något speciellt, något som helt förändrar reglerna för att viktminska, att nå målet samt att verkligen kunna behålla det. Något revolutionerande men samtidigt beprövat och bevisat -Body key.
 
Body Key fungerar på så vis att man tar ett DNA-prov och när svaret kommer så får man veta precis vad den egna kroppen behöver, både för att kunna gå ned i vikt men också sedan leva, må bra och bibehålla en hälsosam vikt och så att man själv kan bibehålla en livsstil som inte innebär att man alltid kommer att behöva “banta”.
 
“Vårt toppmoderna genetiska test är en viktig del av bodykey by NUTRIWAY. Det avslöjar dina genetiska anlag och tar fram nyckeln till den mest effektiva viktminskningsplanen för dig” -Body Keys hemsida

Jag kommer själv att följa Body Keys rekommendationer om min kropps egna behov. Jag kommer också att få hjälp av en expertgrupp online som kommer att ta fram en specifik plan för just mig, som är anpassad efter mina egna personliga behov och preferenser vad gäller kost och träning. Den kommer alltså att vara helt anpassad efter just mig och efter min livsstil, vilket kommer att leda till att det blir en del av livet, istället för “något jag kommer göra en period”.

Men det här är inte bara för mig utan det här finns för alla som känner att de vill lära sig sin egens kropps specifika behov. Det gäller inte bara för viktminskning utan även uppgång, att hålla vikten och för att överhuvud taget må så bra som möjligt.

Jag har nu en alldeles fantastisk och unik möjlighet för alla er som är intresserade av att veta mer om Body Key programmet. Den 9/9 kommer det att finnas möjlighet för precis vem som helst av er alla och -eller era vänner, att komma till Monington Hotell i Stockholm och där kommer ni att få träffa ingen mindre än Mariel Kuitunen som har gått ned hela 60 kilo (!) på bara 11 månader (!) genom att använda Body Key och hennes alldeles egna rekommendationer för just hennes kropp
FÖRE OCH EFTERBILD
 
Ni kommer alltså att få träffa henne privat och få en föreläsning av henne dagen innan hon kommer att vara talare på ett stort seminarium för flera hundra? personer. Detta är alltså en unik möjlighet skapad just för er som följer min blogg eller min viktgrupp på facebook (Viktgruppen -original). På plats kommer det gå att inte ställa bara frågor till Mariel om hur hon har gjort och därigenom få bra rekommendationer, utan också att få veta allt ni vill veta om Body Key programmet samt givetvis möjligheten att bestämma sig för om man vill prova det själv. Detta är en möjlighet jag rekommenderar att ni inte missar.

Utöver en symbolisk summa på 50-100 kronor för att täcka lokalen vi kommer att vara i (eventuellt) så är detta också helt gratis.

Jag tycker personligen att det vore väldigt roligt om det vore några som ville göra det här tillsammans med mig och jag tänker därför anordna en grupp för alla er som bestämmer er för att vara med och nå era viktmål tillsammans med mig. En grupp som vid olika tillfällen kommer att träffas för att kunna ge varandra stöd, råd och en mängd kärlek.
 
Tänk på att trots att detta evenemang kommer att hållas i Stockholm så betyder det inte att ni måste komma från Stockholm för att kunna delta. Behöver man stanna en natt för att delta på detta fredagen den 9/9 så tittar vi tillsammans på alternativ för boende.
 
För att boka er plats för att delta så maila mig på toliwa.am@gmail.com och berätta hur många som är intresserade att komma och vara med.
 

Nu är det dags -en gång för alla

 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0