Att se tillbaka

130 kg vs 70 kg. När det känns tungt att ligga lite plus, även om det är på grund av sjukdom, och de 25 kg jag gått ned hitintills i år inte känns nog -då känns det bra att kunna se tillbaka vart jag startade
 
 


Kommentarer
A

Hej! Så himla kul att du gör framsteg, hoppas du ska krya på dig efter operationen relativt snabbt.
Har följt din blogg sedan "förra" viktnedgången och du har varit en STOR inspirations- och peppkälla för min egen viktkamp! Har själv hamnat i en svacka, dock utan sjukdomsförklaring, och gått upp rejält senaste året. Himla tacksam att jag har dig att följa, lättare att känna att man är flera som kämpar… :)

Tänkte nu vara så fräck att önska ett inlägg av dig, ett inlägg med fler bloggtips på samma tema som din. Viktkamp, vardag och mänsklighet, liksom.
Antingen om du har tips på bloggar att peppas av eller om vi läsare kan tipsa i kommentarerna, vore jätteroligt att ha en samlad lista av bloggar.

Tack för att du låter oss vara med på din resa, du är till sån stor hjälp för mig och verkar vara en toppenperson! <3

Svar: Hej hej. Jag har nog redan svarat på det här om jag inte minns fel? Men för säkerhetsskull så gör jag det igen.
Först och främst får du inte se dig själv som misslyckad. Vi går genom faser i livet som ibland ställer till det. Det är inte vad vi gjorde igår det handlar om utan vad vi väljer att göra idag och imorgon. Det är en sak att tänka på.

Jag är tacksam att jag kan vara med och peppa och inspirera dig och jag hoppas verkligen du ska finna den kraft du behöver!

Ni öäsare får självklart rekommendera varandra bloggar om ni vill men jag kan devärre inte göra det just nu. Alla de bloggar jag följt har nästan upphört så jag följer tyvärr ingen alls just nu. Hittar jag nåt så säger jag dock till )
Linda

2015-10-30 @ 11:24:53
CG

Det är verkligen en jätteresa du gjort o jag är såå avundsjuk på att du har viljan och kraften... Inte att jag missunnar dig, utan att jag själv saknar det.
Senaste veckan har inte varit bra o jag är inne i en negativ period känns det som :-(
Fortsätt vara en inspiration, vi läsare behöver det ♥

Svar: Tack snälla du. Du ska inte vara avundsjuk (jag förstår att du inte menar missunnande) utan tänk istället på att kraften finns inom dig också. Den här gången, efter jag var sjuk så var det jättesvårt för mig att komma igång. Det kändes som om jag aldrig skulle kunna göra samma resa igen. Men så en dag så klickade det och sedan dess har det gått bra. Det har tagit ett tag tills jag började känna mig lycklig över vad jag gjorde ja, men det kommer om man ger sig katten på att fortsätta. Kram
Linda

Maria

Heja dig....Jag har börjat försöka mig på viktminskning (igen) idag, sonen är borta hela helgen och jag sk bara ligga på soffan så inga frestelser att kämpa emot i matväg. Från och med nu behöver jag gå ner 30 kr och det är ju fasen inte kul att tänka på men jag får ta det i etapper. Jag är en person som iallafall förr i tiden haft lätt att gå ner men också lätt att gå upp...så har lite att jobba på...grymt av dig iallafall. Kollar in här lite då och då för inspo.

Svar: Jaha! nu ser jag ju attd et är den här kommentaren du menade =) Hur fungerade det för dig när du slapp ha frestelser hemma? Har du funderat på nåt alternativ som gör att du inte måste säga nej till allt som du önskar att få?Jag tycker det låter bra att ta det i etappet =) Ett varmt lycka till. Kom och berätta hur det går!
Linda

2015-11-14 @ 13:24:35
maria

30 kg naturligtvis....

Svar: Nu förstod jag tyvärr inte?
Linda

2015-11-14 @ 13:25:12
maria

Det gick bra när han inte var hemme, han var borta i två dagar så de jobbigaste är över lite känns det som, tycker alltid att dag två är jobbigast när jag ska göra en förändring av detta slaget. Nej, just nu känns det inte som att det finns några alternativ, det är allt eller inget under ett tag nu för att bryta dåliga vanor...ja jag återkommer. Tack. Maria

Svar: Jag förstår. Om det är vad som känns rätt för dig så hoppas jag så klart att det är vad som ska fungera! Man ska alltid se på vad som passar för sig själv för det är en djungel av tips där ute!
Linda

2015-11-15 @ 23:21:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0