10!

Idag är det ingen vanlig dag! Nej det är minsann vår Marcus 10-årsdag! Vår äldsta son fyller dubbla siffror för första gången och vi tar ett kliv upp bland åldrarna på barnen. Marcus är inte längre ett litet barn, han börjar bli ett stort barn. Oj så tiden flyger och vilka härliga år det har varit. Nu ser jag med spänning fram emot alla kommande år där barnen skall växa sig till unga män, vilka de kommer att träffa, vad de kommer tycka om och vilja göra med sina liv.  Jag hoppas innerligt att jag och Tomas är de bra förebilder de behöver för att göra bra val i framtiden.
 
 
 
När man fyller år så blir det kalas (i alla fall i vår familj) och Idag var så klart inget undantag. Släkten kom hit och vi bjöd på tårta, kakor och massvis med kärlek och glädje. Jag som behöver glutenfritt gottade mig med chokladpudding och lite senare i soffan blev det en monster och "after eight" samt ett avsnitt av The Big bang theory (som ni vid det här laget alldeles säkert förstått att vi älskar).
 
 
 
I övrigt har det varit en helt vanlig dag där jag började dagen  med att vara på jobbet och efter att gästerna gått så stod jag en liten stund på  crosstrainern innan vi slappnade av i soffan. Hade det inte varit för att stackars Marcus varit hos doktorn och fått konstaterat öroninflammation och antibiotika på det (han vaknade natten till igår med ont i örat men Tomas glömde tydligen bort det i nattförvirringen, vilket gjorde att jag inte visste nåt och alltså skickade Marcus till skolan som vanligt igår. Men han gick hem från skolan med ont i örat och på kvällen började det rinna vätska/kladd ur örat och han fick mer ont. Så idag blev det läkaren och tur var ju det eftersom det faktiskt var inflammation. På kvällen kom också febern. Jätteroligt att fira sin 10-årsdag så...) så hade det varit en alldeles perfekt dag.
 
 
Imorgon försvinner jag iväg på lite utbildning och seminarier för helgen, så hör jag inte av mig innan söndag eller måndag kväll se vet ni varför.
Ha en underbar helg allihop!
 


Kommentarer
Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma

Vad kul! Grattis till honom :)

Svar: Tack! ♡
Linda

2015-11-28 @ 00:39:30
URL: http://emblasofia.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0