-32 kilo! träning och efterlängtad kväll

Äntligen har jag kunnat träna igen. Det gick inte helt smärtfritt skall erkännas, men jag körde på 75 minuter på crosstrainern framför Vänner i alla fall. Det här är mitt första träningspass på så länge att jag inte kan minnas. Jag har varit sugen på att komma igång igen men jag har behövt avvakta så operationssmärtan skulle kunn avta. Jag har gjort en operation som berör livmodern, ett typ av framfall och har således inte kunnat träna något alls den senaste månaden. Den 15e oktober gjorde jag operationen och tyvärr blev det en hel del otrevliga komplikationer efteråt. En av dem resulterade i att jag fick läggas in på sjukhuset igen för att få antibiotika intravenust. Men tack och lov verkar det värsta ha vänt och med det återvänder också jag till normala rutiner -som innebär jobb, träning, att kunna bäsa saker igen och förhoppningsvis att jag kommer ha mindre och mindre ont för var dag som går. Att läkaren sa till mig i förra veckan att jag troligtvis kommer ha ont i ett halvår till ungefär, det låtsas jag som att jag inte hörde.
 
Det var i alla fall oerhört skönt att slabba på ett pass på crosstrainern, för trots att jag gått ned bra och stadigt i vikt sedan i spril, så skadar det ju definitivt inte att träna. Jag hade fått för mig att min högsta vikt efter sjukdomen var 95 kilo, men min barndomsvän Anna påminde mig om att det var 97 kilo. Inte för att jag vet om jag förnekart det med skämskudde eller om jag faktiskt glömt av det helt, men jag har sgt 95. Det är egentligen oviktig, men vi säger 97 då. Jag är bara glad över att jag aldrig kom upp i 100 och därav kunde klappa mig själv på axeln för att jag klarade det jag sa där i juni 2012 "aldrig mer tresiffrigt på vågen". Idag vägde jag 64,5 och det kollade jag trots att det är lördag, eftersom jag visste att jag skulle blogga. Så minus 32,5 kilo då i år, med krutstarten 95 kilo i april. Mitt sikte är inställt på 55 kilo den här gången för i efterhand har jag känt lite att 50 kilo var lite väl lågt eftersom jag hela tiden var tvungen att tänka till för att hålla vikten. Hade jag tillhört en av de människor som tävlar i vikt så absolut. Men eftersom jag inte gör det så orkar jag inte tänka så jämt-jämt.
Mitt sikte är inställt att jag ska nå 55 kilo till 1 mars, vilket ger mig resten av november samt 3 hela månader till att gå ned de sista (planerade) 10 kilona. Den här gången har jag också en annan stor skillnad från senast och det är att jag tänkte satsa på att bygga mer muskler. Det betyder att så småningom så kanske jag kommer välja att öka i vikt igen. Den gången kommer det dock bero på att jag får lite msukler, inte på att jag äter galet.
 
Nog om det, nu ska jag snart ladda upp för THE NIGHT. JAg har något alldeles underbart inplanerat och imorgon ska jag berätta vad det var.
 
Nu lite bilder
Nytränad, osminkad och svettig så det får ni ignorera. Men det är taget idag
 
Här ser ni hänghuden på armen men ignorera gärna det. Så här ser jag ut idag för den som undrar 
 
Övre bilden är armen och huden i april och nedre är hur det såg ut för ett par dagar sedan
Samma här att övre är från i april och nedre för ett par dagar edan för att visa hur det dragit ihop sig
Några bilder som visar hur jag såg ut på min högsta vikt nu efter sjukdomen. Det var alltså 97 kilo. De högra bilderna är från 66-67 kilo. Bara för att visa lite skillnad
 
En liten påminnelse om hur jag såg ut när jag var som störst och hur det ser ut jämfört med nu
 
Min form just nu och ett kärt återseende av magmuskler som börjar återkomma
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Laura

Kämpa på så är du snart igång igen!
Känner så väl igen de där armbilderna efter ett själv gått ner 81 kilo. Men jag känner att jag tänker lära mig leva med det. Jag kommer självklart träna på så får vi se vad tiden för med sig! Men bara denna enorma viktresa som man gjort är stort, armarna är lite som krigsskador.

Svar: Jag har kört på ordentligt sedan i april och det känns jättebra. GRYYYMT jobbat av dig att gå ned så mycket! Hur har du gjort
Linda

2015-11-14 @ 15:20:35
URL: http://mywaytoahealthylife.blogg.se/
Caroline

Bra gjort Lindis!!Du är så himla vacker och söt.

Svar: TAck snälla fina du <3 kram
Linda

2015-11-14 @ 19:08:20
Anonym

Du ser kjempe fin ut, og mye finere med mørkt hår😊 jeg følger deg og har også som mål å gå ned 10 kg, 55 til 7 mars min fødselsdag 😊lykke til 😊

Svar: tack så väldigt mycket! HEJA DIG!!
Linda

2015-11-15 @ 10:55:53
Laura

Vet inte riktigt hur jag svarar på kommentaren.. Men fokus på bra kost och träning. De gånger jag känner att jag fastnat har jag tagit hjälp med kost och/ellet träning. Värt alla pengar i världen!

Svar: Det låter jättebra! Hur gör du?
Linda

2015-11-15 @ 19:38:55
URL: http://mywaytoahealthylife.blogg.se/
maria

ursnygg är du....jag är så impad...hoppas på att kunna känna mig lika impad av mig själv en vacker dag....

Svar: Tack för dina rara ord ♡ jag hoppas att du kan finna en inre styrka. Kram
Linda

2015-11-15 @ 20:36:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0