I'm back!

Det börjar bli dags för mig att starta upp mil blogg igen. Förvisso har jag sagt det tidigare också och så har jag skrivit några inlägg och sedan inte orkat mer. Men som ni vet så blev jag sjuk och det har tagit mig tid att komma tillbaka. Under tiden har jag velat så himla mycket -ibland för mycket. Jag har inte orkat. Men nu är jag frisk så nu är det annorlunda. Jag vill dock inte lova att ett uppväckande av bloggen innebär flera inlägg om dagen eller kanske ens ett varje dag, det beror så klart lite på vad jag har att berätta. Jag vill ändå leverera kvalitet över kvantitet. Mitt primära mål med bloggen kommer att fortsätta vara vad det alltid varit och det är att kunna hjälpa så många som möjligt att våga ta tag i de egna svårigheterna, drömmarna, målen och insidan.
 
Det har varit stor förfrågan om inlägg, uppdateringar och bilder. Jag ska försöka sammanfatta i några inlägg om vad som hänt och sedan så får det bli vad det blir av det. Happy to be back!
 
 


Kommentarer
Stina

Välkommen tillbaka<3

Svar: Tack snälla!
Linda

2015-07-12 @ 00:04:41
linnea

Välkommen tillbax

Svar: Tack rara du
Linda

2015-07-12 @ 17:51:47
URL: http://firestars.blogg.se/tt
Martin Licis

Live Long and prosper! :)

Svar: Tack Martin! Du med :)
Linda

2015-07-16 @ 06:35:04
Hanna Johansson

Välkommen tillbaka Linda, du har varit saknad! :)

Svar: Tack så hjärtligt ♡
Linda

2015-07-17 @ 14:30:14
URL: http://hannastrangeman.wordpress.com
minoandligaviktresa.wordpress.com

Välkommen tillbaka! Saknat dig ☺

2015-07-23 @ 20:51:05
Ann

Jag tycker att du är jättefin på bilderna, men förstår att du vill gå ner i vikt för hälsans skull. Jag kämpar ständigt med min vikt, är 20 år äldre än du, och har ett självdestruktivt ätbeteende som jag tror att jag kan stävja med en massa olika dieter. Jag har provat LCHF (äckligt)Viktväktarna (bra metod, men att räkna Points gör mig stressad och frustrerad)räkna kalorier ( lika som VV). Jag har bestämt mig för att äta allt, men mindre portioner. Jag har tränat till och från på Sats i ett år, men har tyvärr skadat knät, så nu blir det mest promenader. Kommer att följa din blogg och hoppas få inspiration. Lycka till! Till både dig och mig och er andra som kämpar med vikten. KRAM!!!!

2015-08-23 @ 09:33:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0