Sanningen att säga är att jag bryr mig väldigt mycket

Ni är så många som mailar och skriver fina kommentarer till mig och jag blir verkligen rörd och jätteglad för att ni tänker på mig. Jag lovar att min blogg inte är en dagslända, även om det kanske verkat som om jag nådde mina mål, lovade att stanna men sedan inte brydde mig och försvann.
Sanningen att säga är att jag bryr mig väldigt mycket. Varje dag tänker jag att jag borde blogga -ger er svar på era tankar och frågor. Men jag blev sjuk i höstas (inte på grund av vikten, så det är ingen ätstörning eller så) och jag har inte riktigt orkat tänka på så mycket mer än att hålla mig flytande. Jag ska berätta mer ordentligt så småning om. Men bakom allt negativt finns också positiva saker, saker jag lärt mig om mig själv och värdet av livet i sig. Jag kommer snart att påbörja ännu en resa som jag hoppas att ni kommer vilja följa och jag hoppas att jag med detta också kommer att kunna nå och hjälpa fler människor än jag gjort än så länge. 
Jag lovar att jag inte är borta och ni är inte bortglömda.
 
<3
 
 


Kommentarer
Anna

Har varit inne å kikat efter dig, hoppas att du mår bra och energin kommer tillbaka. Kan bli kaos efter stora omställningar i livet såsom din viktresa :)
Ha det så bra

2014-06-11 @ 11:46:59
Johanna

Ta hand om dig. Du är det viktigaste. Kramar!

2014-06-11 @ 15:59:06
Fia

Har följt din blog ett tag och är så imponerad av din vintersaga. Varit inne och spanat efter dig och förstått att något hänt dig, hoppas att du tillfrisknar snabbt igen vad det nu är du drabbats av! Styrkekram

2014-06-13 @ 07:47:43
Minendie

Hej Linda!
Vad tråkigt att höra att du varit/är sjuk. Jag hoppas verkligen att du mår bättre snart. Försök att inte låta tankar på bloggen stressa dig, det viktigaste är att du mår bra. Stor kram

2014-06-16 @ 21:17:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0