Åter till vardagen

Nu har jag suttit och gått igenom kommentarerna som ni skickar till mig och jag kan inte annat att med nästan tårfyllda ögon säga TACK. Ni får mer än gärna fortsätta att kommentera och jag ska göra mitt allra bästa för att hinna med att svara på så många kommentarer jag bara kan. Jag säger det dock igen, att undvik att maila -för jag hinner inte svara på enskiljda frågor där folk ber om hjälp med sin vikt, i 9 fall av 10. Behöver ni nå mig -så maila självklart. Jag ser alla mail, men jag hinner inte alltid svara på dem bara.
 
Här har vardagen kommit igång och jag har idag lämnat barnen i skolan och på förskolan för första gången sedan efter jullovet. Sedan var jag till husläkaren för att tala om min migrän. Nu efter jag har bloggat så tänkte jag försöka köra på ett litet träningspass på crosstrainern om febern gett med sig (har inte kollat än idag), så jag tränar innan lunch idag och får det avklarat.
 
Vad har ni för planer inför dagen?
 
 
 
 


Kommentarer
Marie

Snälla du träna INTE med sjukdom i kroppen! Vänta minst några dar! Det kan vara livsfarligt med hjärtmuskelinflammation som i värsta fall kan leda till döden och i bästa fall till att du inte kan träna på minst ett halvår! Simma lugnt!

Svar: Tack för varningen =) Jag är frisk nu, men skall absolut hålla mig från träningen när jag mår dåligt! tack tack =)
Linda

2014-01-08 @ 11:33:42
Gabriella

Måste bara ge dig massor av beröm när du är så duktig. Sen vill jag säga tack för dina mat bilder, när man söker på mat som är bra för viktnedgång så är allt så fint och dyra ingridienser, men du bevisar att man kan äta allt fast me måtta. Tack för att du delat med dig. Du peppar otroligt mycket 😜

Svar: Tack snälla du för den fina kommentaren. Jag försöker visa så varierad kost som möjligt. Sedan är jag kass på att komma ihåg att fota och lägga upp. På facebook är jag bättre på det, så jag hoppas du följer mig där också. tack!
Linda

2014-01-08 @ 14:09:30
Anonym

Hej! Du är otroligt duktig men ta det lugnt med träningen om du är sjuk! Jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på. Eller så kanske du kan skriva ett inlägg. :) Jag tycker att det är svårt att se själv ibland då vikten är rätt för mig, eftersom man inte alltid kan gå efter "vad som är inom ramen" om du förstår. Alla har ju olika benstomme och så. Jag tycker ju att du är "nästan" för smal och tyckte att din vikt såg bäst ut mellan 55+ Inget illa ment!! ;) Alla tycker ju olika. Då jag gått ner så har jag svårt att bedöma själv när jag ska vara nöjd. Ibland vill man ju att vågen ska visa en speciell siffra. Andra i min omgivning tycker kanske att man är finare då man inte är för smal. Jag kan hålla med om att det inte är så fint när nästan all underhudsfett är borta. Tycker du att det varit svårt att vara nöjd om inte vågen visar den siffra du vill ha, eller känner du efter vad kroppen säger?? Mvh Madelene.

Svar: Jag tycker att det viktigaste är vad ditt sinne säger och vart du trivs själv. Jag till exempel var inte nöjd med min vikt förrän jag kom till en viss punkt. Sedan var det så klart så att den siffran vågen då visade blev min "idealsiffra" och den jag siktade på att ligga på, men det var också där jag tyckte mig må bäst i min kropp. Idag vet jag inte riktigt hur jag känner och får se hur jag ska göra och vilken vikt jag vill ligga på. Sådant kan också förändras med tiden. Men gå efter vad DU känner -inte vad andra tycker -SÅ LÄNGE det är hälsosamt så klart
Linda

2014-01-08 @ 16:37:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0