När känslorna tar över?

En coach och inspiratör bör inte klaga, nej det är visst så, men när känslorna tar över? Det är självklart viktigt för alla människor att försöka att behålla en positiv attityd gemtemot livet så ofta det bara går. Det är ju faktiskt så att det vi sänder ut också är det vi får tillbaka. Har ni någonsin tänkt på det? I de allra flesta fall stämmer detta och jag har försökt anamma det genom att så absolut ofta jag kan (och nu måste ni ändå komma ihåg att jag varit sjuk en längre tid nu) behålla en positiv attityd gemtemot andra personer, livet och mig själv. Men så kommer det stunder där det är bra svårt att dra på mungiporna. Här har jag valet att i sann anda inte spilla mina tankar över andra, trots allt kan man ju dela sina känslor med andra och således överföra sin sinnesstämning på dem, utan att det var ens avsikt.
 
Men nu kommer det i alla fall. Förlåt.
 
Jag hatar mina ben! Idag gör det ont i hela mig, i hela min själ. Ja det är så sant att jag gått upp lite i vikt under den tid jag varit sjuk, av medicinpåverkan och känslorna att döva smärta (se tidigare inlägg). Men jag ser avsevärt mycket större ut än jag faktiskt är, på grund av den där ** överskottshuden jag har på benen (och armarna bör tilläggas). Magen har klarat sig ganska bra under ökningen och det mesta har satt sig på ben och armar i princip, men hade inte den där extrahuden funnits där så hade jag varit ett par stolekar mindre och faktiskt sett normalviktig ut. Idag vill jag gråta.
 
Så där. Andas in, andas ut. Nu är det slutgnällt. Jag ber om ursäkt för mitt dåliga beteende. Nu är det bara att kämpa vidare. Hittils denna vecka är det minus 1,5 kg. Oj, nu gick visst mungipan upp lite i alla fall.
 
Accept what you can't change.
Change what you can't accept.
 


Kommentarer
Anonym

Hej jag har följt dig länge och jag lider med dig att drabbas av detta när du kämpat så duktigt innan. Samtidigt så ser jag det som en chans att göra min resa "tillsammans" med dig då jag kom igång betydligt senare med viktminskning och fortfarande har betydligt mer att gå ner än dig. Jag väger just nu 103 kg från 136 kg. Om du orkar så skulle det vara roligt om du började återinföra din dagliga meny så att man får se hur du tränar och äter? Kämpa på Kram

2014-08-21 @ 10:04:08
Mia

Lilla gumman :( Alla måste vi få gnälla och tycka synd om oss själva ibland i livet <3
Vi vet oxå att de oftast blir bättre och kan efter depp en stund glädjas åt det fina vi har i livet!
Kramen

2014-08-21 @ 10:05:01
Anonym

Du har all rätt att få ha dåliga dagar du med! Du kanske inte känner dig stark jämt, men jag tycker du är det när du törs öppna dig och berätta! Du är så vacker och sjunger så bra, du verkar vara en otroligt vänlig människa. Skickar varma kramar!!

2014-08-21 @ 10:05:29
Caroline

Ditt inlägg är så fint skrivet!! Kan känna det på samma sätt ibland. Men att du kan skriva så där är visar att du har kommit långt gumman!!! Stolt över dig på alla plan!! Beundrar dig,för vägen du gjort!! Så ett stort grattis till 1,5kg på en vecka det är ju Bra!! Kramar

2014-08-21 @ 11:10:59
Sonya

Hej! jag har läst och blivit inspirerad av din blogg länge, det jag tycker om är att du är så mänsklig och"på riktigt"! jag vill gärna dela med dig av en teknik som har hjälp mig personligen genom mörka stunder och får mig att genast känna mig lugnare och i kontroll. jag vet inte hur det fungerar, bara ATT det gör det. Det kallas Havening och det finns massor av info om det, bara sök lite snabbt på google så hittar du. En man som heter Paul McKenna använder den tekniken för att hjälpa folk som överäter pga att döva känslor de inte vill känna, det har funkat sååå bra för mig som är (eller var:) en riktigt inbiten känsloätare. Hoppas att du kan må bättre snart, jag hejar på dig!! kram

2014-08-25 @ 17:37:56
Simply

Styrkekramar , jag tycker du gjort ett fantastiskt jobb!!! Klart man får lov att vara arg/ledsen! Ingen kan vara positiv jämt! Fortsätter att läsa din inspirerande blogg , fortsatt lycka till!!!

2014-08-26 @ 23:57:42
URL: http://simplysugarme.wordpress.com
Linda

"Sett normalviktig ut"? Hade fått för mig att du hade en sund syn på viktnedgång och din kropp, men tydligen inte. Så synd att du går runt och tror att du inte ser "normalviktig ut" pga överskottshuden på dina ben. Höjer ett varningen finger här.

2014-09-02 @ 08:05:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0