Crosstrainer, Intervju och fotografering

Ja mina vänner, vad ska jag säga mer än blä. Jag har haft en riktigt jobbig vecka med min förkylning/influensa och har med handen på hjärtat legat mer deckad i soffan än vaken och alert. Nu börjar jag bli på banan igen -tack och lov.
 
Något otroligt positivt som jag orkade med under helgen var i alla fall att ta en tur till en affär som finns här där vi bor. Det är en butik som säljer bland annat begagnade möbler och saker och jag hade fått reda på från min väninna som arbetar där -att där stod hen hel och fin crosstrainer, i samma modell som jag hade tidigare. Det mest underbara var att den bara kostade 150 kronor. Det kändes som en dum idé att fortsätta ligga nedbäddad i influensadvala och ignorera detta och samtisigt riskera att den inte skulle finnas kvar kommande helg.
 
Nu står den i mitt vardagsrum och bara ropar på mig. Så snart jag är helt frisk och kry så ska jag äntligen få hoppa på den och komma tillbaka till min träningsrutin. Fantastiskt skönt säger jag.
 
Något annat jag under veckan hunnit med är att göra en intervju för EwaLie. Detta gäller främst mina erfarenheter som glutenintollerant (jag har celiaki) och hur jag upplever hälsoeffekterna av att äta helt glutenfritt, jämfört med att faktiskt få i mig gluten. Vi pratade också lite om min viktminskning. EwaLie har jättefina färdiga mixer man kan göra bland annat våfflor och knäckebröd av, men även mûslimixer och den här nya som äntligen kommit ut i vår butik -brownies. Nästa gång jag ska baka nåt smarrigt får det bli brownies tror jag, så ska jag passa på att testa hennes variant. Jag gillar också hennes hemsida, där det finns fina recept att hitta.
 
Ytterligare nåt roligt (samtidigt som det på grund av min influensa var jobbigt), är att jag också hunnit med en tidningsfotografering under veckan. Jag gjorde nyligen en intervju angående min viktresa, för tidningen MåBra och det reportaget kommer ut i januari i deras stora mattidning som kommer två gånger om året. Intervjun gjordes för någon vecka sedan och fotograferingen skedde nu i veckan. Tack och lov för makeup säger jag. Men jag hade roligt i köket i en dryg timma med fotografen och det var det viktigaste. Så får vi hoppas att tröttheten från influensan inte lyser igenom när korten väl trycks i tidningen.
 
I övrigt så har det inte hänt så mycket skoj att dela från den senaste vckan. Jag håller vikten och Tomas har gått ned ett kilo till, det är väl allt jag kan berätta. På träningsfronten har det ju som sagt dessvärre stått still. Med maten har det varit si och så där under veckan. Ni vet ju kanske hur stor matlust och matglädje man känner när man är sjukling? Det har mest blivit kycklingrätter för mig, men en dag fick jag i alla fall till en härlig talrik med blomkålsmos, en köttig korv och en god sallad. Den kom jag dessutom ihåg att fota åt er.
 
Nu ser jag fram emot att orka blogga på som vanligt igen och som jag tidigare nämnde så har jag lite planer på hur jag ska lägga upp lite trevliga och inspirerande inlägg åt er. Nu ska jag lägga mig på soffan igen och fortsätta krya på mig.
 
 


Kommentarer
Isabella

Hej Linda! Tack för att du delar med dig av din fantastiska resa! Bara undrar hur din träningsrutin ser ut/har sett ut under din viktminskning? Du har säkert skrivit det förut men jag har missat det i så fall... Har också tänkt att införskaffa mig en crosstrainer att ha framför TV:n och antar att den du köpt är bra? Den ser liten och smidig ut iaf!
Ha det gott!

2013-09-30 @ 18:23:52
Gitte Svensson

Jag åt blomkålsmos för första gången i går, och jag smaksatte det med sambal oelek, och det blev kanongott! Ser fram emot andra smaksättningar....och jag ser fram emot dina blogginlägg, hoppas att du får må bra i fortsättningen...kramis...och förresten, du inspirerar mig jättemycket och jag försöker få min syster att gå samma väg som du. Kram igen...

2013-10-01 @ 20:58:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0