magsjuka och förkylning

Tiden går snabbt förbi och åter igen har det varit en tyst helg från mig. Detta bror på att vi haften ordetlig släng av nåt virus här hemma de senaste dagarna. I fredags ringde de från förskolan och berättade att Oliver troligtvis hade feber för han kändes varm och hängig och mycket riktigt var det en rejält sjuk liten kille som kom hem. Han började helgen med massa kräkningar och hög feber. Därefter följde Tomas, Leo och sist jag. Vi andra har inte kräkts men både Tomas och Leo blev ordentligt förkylda, inte minst Tomas som låg utslagen hela helgen och inte är frisk än nu egentligen (dock på jobbet idag, men vårdade barn igår). Jag är också fortfarande hängig. Men hellre förkyld än magsjuk i alla fall, så trots att jag stundom mår rejält illa så är jag ändå tacksam över att vi andra klarat oss från kräkningar.
 
För att att tala om nåt helt annat så har jag fått ödem i kroppen nu igen och är ordentligt svullen om både ben och buk, vilket så klart inte är så kul. Jag hoppas att det ska bli nåt svar på detta snart för det är inte ett helt roligt tillstånd om man så säger.
Annars är allt som det ska. Snart har vi premiär med revygruppen, club 96, så det är fullt ös med repetitioner. Jag har börjat baka bröd från recept ur boken "nytt bröd" (glutenfritt) och hittat nya favoriter. Till er som har boken eller skall skaffa den rekommenderar jag varmt tortillabrödet. Det fungerar som wrap till taco, smörgåsbröd (frukost) att söta och gotta på som pannkakor med sylt eller äppelmos. Jag tror också det skulle fungera bra till glass. Jag har också en teori om att tillsätta vitlök i smeten för nygräddat vitlöksbröd man bara kan smälta lite smör på eller så, till middagen. Endast fantasin sätter gränser som vi vet. 
 
Nu ska jag vila en snabbis innan jag hämtar barnen, handlar, lagar mat och rusar på repetition. Ha en fortsatt trevlig tisdag!
 
 


Kommentarer
kaffehörnan

krya på dig

2013-10-29 @ 22:21:16
URL: http://www.kaffehornan.se
Anonym

Kolla här Linda (fanns som banner på aftonbladet)

http://www.mediaupdate.se/2013-10-02/livet_blev_lattare_med_glutenfria_kosten?utm_source=abbreddare&utm_medium=slot4&utm_campaign=ewalie

2013-10-30 @ 15:00:11
Linda

hej hur mår du? sett att du varit borta från fb?

2013-11-04 @ 11:13:04
URL: http://www.mammabling.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0