Jag både tipsar och frågar

Färdigtränad för idag och nöjd med min prestation, så är det dags att slå sig ned och skriva ännu ett inlägg åt er. Idag blev det också 60 minuters crosstrainer och ca 400 brända kalorier. Jag älskar känslan av att kliva av crosstrainern och vara lite svag i benen -på ett positivt vis, att göra mig i ordning efteråt medan pulsen åter går ned och man riktigt hör hur kroppen säger "tack så mycket, bra jobbat!".
Ibland innan ett träningspass så kan det kännas så himla tradigt och riktigt så där "åååh jag orkar inte", men när man väl står där och kör så brukar känslan av "bara lite till" infinna sig snabbt. På slutet har jag oftast nått till "Nej men jag kan lika gärna köra vidare" och efteråt så är jag så nöjd.
 
Hur gör ni när känslan av "nej jag orkar inte" kommer?
Och om ni tränar ändå, hur känner ni efteråt?
 
Dagens
 
Igår efter jag tränat så var jag ute en sväng i det fina vädret. Hösten kan vara så skön när det är soligt, för det kalla som biter skingras och även om det är kallt så blir det en hanterbar kyla för mig. För att inte tala om hur vackert det är så klart. Igår var jag ute på inte mindre än "julmustjakt". Jag har nämligen sett flertalet folk på facebook som nu postat sina första "titta vad jag har köpt"-biler och jag som inte bara är julgalen utan också julmustgalen, kunde verkligen inte låta bli att ge mig ut för att se om jag också kunde hitta en flaska.
 
 
Men trist nog hittade jag inte någon julmust alls, trots att jag var på alla våra stora butiker (Ica Kvantum, Coop och Willys), samt en av våra lokala butiker. Dock hittade jag tre andra godbitar och dessa ska jag tipsa er om nu.
 
LOKA har lyckats göra det igen kan jag lova (!) Härom dagen fick jag se en tjej som hittat denna nyhet och gick givetvis till butiken för att kolla. Dels älskar jag pepparkakor och eftersom jag har celiaki så kunde detta ju vara ett bra alternativ tänkte jag och dessutom är dessa fantastiska smaker lite som godis på en vardag. Jag hittade den dock då inte, så igår på min julmustjakt när jag sprang över denna så köpte jag den givetvis. Den här håller vad den lovar och smakar verkligen pepparkaka. Smaken är så klart som baken, men jag älskade den.
 
Samma tjej som hittat pepparkaksvattnet sörplade i somras på detta the, såg jag i förrgår när jag scrollade långt tillbaka i en av facebooks matgrupper. Jag blev genast intresserad och tittade extra på thehyllan igår i min affärsunda. Där stod den och glänste så jag kunde så klart inte låta bli. Jag kan inte säga att den smakar muffin kanske, men jag kan säga att den är underbart god.
 
Men jag hittade faktiskt också den här och är det någon som är tokig i smakerna kola, caramel, fudge och liknande så är det fröken goingsmaller. Jag kunde helt enkelt inte låta bli. Jag njöt även denna smak ordentligt -och den här, den smakade faktiskt caramel (!)
 
Och när vi ändå talar om smaker så kan vi lika gärna spinna vidare på det. Det är ju nämligen kanelbullens dag imorgon. Det finns visst en dag för allt nu för tiden med våffeldagar, semmeldagar, bulldagar osv och för oss går de flesta av dem ganska obemärkta förbi. Men just i år har det av någon anledning talats så väldigt ordentligt om just den här bulldagen att det är något vi verkligen uppmärksammat (så jag funderar på att ha bullbak i helgen). Barnen är så klart överförtjusta över detta och något riktigt mysigt var just igår när jag skulle hämta barnen på förskolan.
När jag kom ut i korridoren från Leos avdelning och gick bort mot Olivers avdelning så låg det en helt ljuvlig doft i luften. Det går inte att ta miste på doften av nygräddade kanelbullar och hela kroppen spritte till av glädje. Det var färdiggräddade, bullar i ugnen och bullar på väg in och hur härligt är inte det så säg. Barnen hade fått baka sina egna bullar till fikat imorgon förmiddag. Oliver var så stolt över sin runda bulle som han hade gjort och pratade omedelbart om att den skulle han få äta på fredag morgon. Vilken lycka, att få äta något man bakat själv. Ljuvliga fina barn. Tänk vad tiden går snabbt, snart fyller han hela fem år!
 
 
Min lilla korv på förskolan för ett par veckor sedan
 
 


Kommentarer
susanne

Försöker förstå hur du kan gå från den livstil du haft tidigare och utan att reflektera över hur ditt nuvarande mycket begränsade näringsintag påverkar din kropp. Varför bemöter du inte kommentarer i bloggen?

2013-10-03 @ 22:56:33
Emma

Hallå Linda!
Jag undra om du har gått ner 83 kg så borde din nuvarande vikt vara 47 kg. Jag har för mig att när du hade gått ner till 57 kg så skrev du i bloggen att du inte ville gå ner något mer?! Hur tänker du kring detta? Sen har du skrivit flera gånger att du håller din vikt precis som du ska.

2013-10-04 @ 06:41:22
URL: http://goingsmaller.blogg.se
emma-isabella

Heeeeeeeeeeeeeeej!
så den var god den där lOKAN??
Jag har tänkt testa den flera ggr men glömt bort den då ja varit i affären.
KRAM

ps.jag skäms. kikar in här nästan varje dag men så sjuk dålig på att kommentera. ändå vet jag ju hur glad man blir av en kommentar!
:)

2013-10-07 @ 01:01:28
URL: http://emmaisabellavictoria.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0