Nyttigt bröd

Jag bakade ett nyttigt och bra bröd till vår middag idag. Vi skulle äta soppa och jag hittade ett recept på ett bröd gjort på kvarg och ägg som jag provade att baka. Lätt och nyttigt samt väldigt gott. Plus i kanten är att det var väldigt lättbakat också. Jag doppade det i soppan så min brödbit stannade på endast 42 kalorier då jag åt utan smör. Jag rekommenderar det varmt till er alla! OBS glutenfritt!
 
Mitt bröd
 
 


Kommentarer
Linn

Låter gott, men ett ägg innehåller väll cirka 75 kcal och om man ska ha tre stycken så blir ju bara äggen 225 kcal och då lär det ju bli mer än 243 kcal för hela satsen?

Svar: Ja du har rätt helt klart! Jag är inte den som gjort receptbilden så jag la bara ut den som den var. ENligt mina uträkningar så blir det ca 365 (eller 356 kanske det var) kalorier för hela smeten om man gör den enligt receptet och därför ca 1-1,5 kalorier per gram bröd =)
Linda

2013-03-12 @ 18:22:49
Åsa

Tack för tipset, detta ska jag prova!

Såg avsnittet av pepp där du var med, vilken inspiration du är för många! WOW!

Svar: var så god! Hoppas det smakar =D
Åh tack snälla! Vad glad jag blir!
Linda

2013-03-12 @ 20:20:00
URL: http://www.herboftoday.blogspot.com
Pernilla

Jag har tänkt prova det brödet hur länge som helst - har sett det på flera bloggar, men aldrig kommit mig för att baka... Men jag ska absolut göra det snart! Ser gott ut :)

Svar: Ja gör det tycker jag. Det var faktiskt verkligen så himla gott! Och vore jag du så skulle jag doppa det i någon av dina goda blandningar av glass och annat mumma. Jag kör med dopp i min mild and creamy, blir som godis haha. Men annars fungerar det som valigt bröd också!
Linda

2013-03-12 @ 20:49:20
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Jennie

Hej!
Skulle inte du kunna lägga upp förslag på matschema på din blogg eller skriva upp vad du äter under en vecka? Jag behöver gå ner ca 30 kg och det är så svårt. Har testat det mesta men jag tröttnar alltid efter ett tag och går upp allt jag lyckas gå ner. Du är så duktig som gått ner så mycket och så snabbt. Kan du hjälpa mig?

Svar: TAck snälla du. Visst skulle jag kunna dte men saken är den att jag äter all sorts mat. pasta, ris, potatis, kyckling, kött, sås, soppa, hamburgare, pizza, sallad, fisk osv. Jag äter korv och pomfritt också. Det jag gör är bara att jag äter i lite mindre mängd så det rekommenderar jag. Tänk på hur många kalorier du äter om dagen. Jag ligger på ca 1300 =) Jag hjälper gärna till!
Linda

2013-03-12 @ 22:00:06
URL: http://www.nattstad.se/S%C3%B6dermanskans
annsoh

Hejsan! hur var helgen :)? kör igång en ny dagens blogg skulle va jätte kul om du ville vara med! kramar! http://annsoh.blogg.se/2013/march/dagens-blogg-5-avslutad-anmal-dig-igen.html#comment

2013-03-12 @ 23:18:52
URL: http://annsoh.blogg.se
ZtorZillen

Lät lätt och gott att göra..men vad är pofiber? Och hur får man tag på det? I vanliga affärer eller?

Svar: Mycket lätt och gott =D Pofiber står i hyllan för glutenfritt och är något slags substitut för ströbröd eller nåt liknande. Dock ska det vara just pofiber och inte ströbröd =)
Linda

2013-03-13 @ 17:28:27
URL: http://ztorzillen.blogg.se
Maria

Återigen. Tack för receptet! Måste testa detta också! :-)

Svar: ja vad roligt! Gör det =D
Linda

2013-03-16 @ 22:27:35
URL: http://www.alamaria.se/blogg


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0