-73 kg Motivation med kläder (Massa foton)

Jag skulle nu vilja skriva ett litet inlägg om hur man kan lägga sin motivation. Idag väljer jag ämnet kläder.
 
Det här med trender är extra roligt nu när jag har gått ned i vikt. Förut så skulle jag till exempel aldrig ha drömt om att ha på mig de färger som finns i butiken idag och som är så på modet. Jag gömde mig bakom mörka och svarta kläder. Färg tillhörde ovanligheten och jag valde färg ytterst vaksamt eftersom jag upplevde att jag såg större ut i färg. 
 
   klicka för större
 
Men ju mer vikt jag tappade, desto fler färger vågade jag prova på och jag tyckte det blev roligare och roligare med kläder också. Jag började till exempel att använda kjol redan förra sommaren trots att jag då fortfarande var stor. 
 
 klicka för stor
 
För att sedan ta mig till dagens dato där jag känner att jag kan och faktiskt vågar följa de underbara trenderna som denna vår bjuder på, har bjudit upp och kommer fortsätta att erbjuda. I år är det färger som gäller och jag är helt överlycklig över att kunna känna mig bekväm i kläder som dessa (bilderna är från idag)
 
 
Innan jag gick ned i vikt så såg jag ut så här när jag var finklädd (!)
 
      klicka för stor
(observera på sista bilden som är tagen på sommaren innan jag började gå ned i vikt, att magen är så stor att den ligger i knät och att väninnans son faktiskt sitter på den!)
 
Det känns som om det är lite skillnad mellan hur jag kunde klä mig förut och hur jag kan klä mig nu. Det är ju så klart givet eftersom jag har så mycket större möjligheter nu, men dit jag vill komma är att det finaste jag kunde klä mig förut inte ens är hälften så fint som när jag idag är klädd i mina vardagskläder. Jag säger inte att folk som är stora inte kan ha fina kläder -absolut inte för min väninna Liza hade så himla fina kläder när hon var stor, då hon la ned väldigt mycket tid och pengar på att hitta tjusiga kläder. Men jag hatade att handla kläder, det var verkligen det värsta jag kunde tänka mig. Det fanns aldrig något fint som jag kunde ha kändes det som. Nu kan jag köpa precis det jag vill ha.
 
Detta har varit en stor morot för mig under viktminskningen och det är dit jag vill komma med det här inlägget. Det är viktigt att hitta det som motiverar oss när vi ska gå ned i vikt. Somliga vill komma i ett speciellt plagg -till exempel sin brudklänning, somliga drömmer om att gå i bikini och somliga vill slippa ha ont i knäna. För många är det också svårt att hitta styrkan för att klara av resan. Med detta inlägg vill jag inspirera i kläder och visa att det finns många bra saker att använda sig av när man ska finna sin motivation i viktresan
 
 
 
 


Kommentarer
Rebecka

checka gärna in min blogg och titta på min video när jag sjunger och spelar gitarr!

puss

Grym blogg föresten

2013-03-17 @ 14:52:21
URL: http://collinbecka.blogg.se
Gunvor

Samma inspiration som för mig ;) älskar att kunna ha skärp t ex ;)

Svar: Vad roligt! Ja det är ju underbart när man hittar saker som gör att det motiverar att fortsätta resan!
Linda

2013-03-17 @ 15:10:04
URL: http://gunvorr.blogspot.com
Maria

Du är helt fantastiskt duktig!!! Har fem kg att gå ner, måste bara få den där viljan som du verkar ha, här blir det fusk hit och dit ett kg upp ett kg ned, 2 kg upp....osv....har du några tips? ;) För övrigt tycker jag att du borde jobba med att hjälpa andra som vill gå ner i vikt, du om någon vet ju hur det är, grattis ännu en gång, mvh maria

Svar: TAck snälla rara du! Vad glad jag blir! Jag vet hur det är, det kan vara galet svårt att hitta dit man behöver för att klara av att gå vidare. Det är så himla lätt -för lätt att pendla hit och dit tyvärr. Det viktigaste är dock hur kläderna sitter och hur man mår i kroppen. Det är avsevärt viktigare än vågen har jag lärt mig! Har du funderat något på hur många kalorier du äter om dagen? TACK! Det är verkligen det jag skulle vilja arbeta med så det är roligt att du säger det =D Kram
Linda

2013-03-17 @ 15:16:25
Anna

Kul att se samlat så många bilder. Och du måste säkert tröttna på att höra det, men så galet inspirerande! :)

Många kramar!

Svar: Tack säta och fina du! Nej ingen fara alls, jag försöker inspirera allt jag kan för att hjälpa andra. DU är fantastiskt fin som vanligt också!! Kramar till dig <3
Linda

2013-03-17 @ 15:34:03
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Gentle Giant

Inrpirerande att ta del av din resa (som alltid)! Jag förstår den positiva och motiverande känslan (kanske ven belönande?) av att ha på sig kläder som man trivs i och knner sig bekväm i. Jag var en runda på stan med en väninna i lördags och jag saknar klder väldigt mycket nu nr jag är 'stor'. Jag längtar efter att shoppa fräscha kläder som jag vill ha på mig igen. Jag har iofs snygga kläder nu med men jag känner mig sällan bekväm. Inte ens när jag 'klär mig snyggt' ;) Inte för att låta som en shopaholic men jag har lite olika klädmål längs vägen och när jag nått mitt mål ska det shoppas. Både av nöden tvunget och av glädje. Kram!

Svar: TAck söta du! jag var inne i din blogg och läste idag ockjså (jag är bara så dålig på att kommentera.. förlåt, jag ska skärpa mig). Nej jag förstår dig helt, du låter INTE som en shoppaholic, jag förstår dig till 100% Jag kände precis likadant. Kläder har varit en sååå stor grej för mig under den här resan. Det har varit en del av det som gjort att jag kunnat älska mig själv mer och mer, eftersom jag kommit i saker jag velat kunna ha och har kunnat känna mig fräsch och fin i det. Du är värd samma sak! Alla är värda att få må bra. Kramar till finaste du!!
Linda

2013-03-17 @ 15:34:34
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
Caroline Jansson

Beundrar dig verkligen för din viktresa Linda :). Min motivation är också kläder och jag vet hur du har känt och känner igen mig lite.
Jag kämpar just nu men vågen står still 95kg hela tiden. Även om det kommer och ska gå sakta. Och jag vet att jag har kämpat och är fin som jag är nu och alltid har varit det. Fast jag vill ha bort mina 15kg nu så jag ligger på normalviktig. Även om man ska ha lite kurvor. Som sagt jag beundrar dig och följer din fina blogg. En stor stjärna till dig och massa kramar

Svar: Tack du underbara! Vi får vara starka tillsammans Caroline =) Vi har ändå känt varandra sedan vi var 6 år gamla. Jag tvekar inte en sekund på att du kommer klara att gå ned resten i vikt!! Tack söta! Kramar
Linda

2013-03-17 @ 16:35:33
Caroline Jansson

Tack Söta du :)!! Det värmer att du tror på mig. Ja,vi har varit vänner länge och känns kul att du vi fortfarande håller kontakten :). Ha en skön söndagskväll :). kramar i massor

Svar: Tack raring och tack det samma! Kramar
Linda

2013-03-17 @ 16:51:45
Mathilda

Helt fantastiskt vad grym du är! Riktigt bra gjort!!

2013-03-17 @ 17:03:48
URL: http://mathildablomberg.blogg.se
Cicci

Åh blir så glad när jag ser sånthär! Så otroligt duktigt!:D Gick själv ner 15 kg så förstår vilket kämp du haft, sjukt duktigt!:D

Svar: tack snälla du! Och grattis till din egen viktresa!
Linda

2013-03-17 @ 17:05:32
URL: http://cezia.nu
felicia - fotokobran

wow, bra gjort av dig!

2013-03-17 @ 17:06:24
URL: http://fotokobran.blogg.se/
Saga

Fan vad duktig du är! Du är otroligt stark.
Vad fick dig att vilja gå ner i vikt?

Svar: Tack ska du ha! Jag kände att jag inte längre ville vara så tjock som jag var och tog helt enkelt tag i det hela. Jag opererade mig inte utan gjorde det själv. Jag ville få må bra igen =)
Linda

2013-03-17 @ 17:06:44
URL: http://sashasdays.blogg.se
Pebbles

Grymt jobbat!

Har frågestund på min blogg så kolla gärna in och fråga något ;)

Kram

2013-03-17 @ 17:06:59
URL: http://lessismore.blogg.se
Em - TÄVLING

Första tävlingen någonsin i bloggen, vinn super glandin's eyelash serum :-)

http://eminas.se/2013/march/tavling-vinn-super-glandin-eyelash-serum.html#comment

Hoppas du vill vara med!

2013-03-17 @ 17:07:34
URL: http://eminas.se
Ida Nilsson

Det måste vara otroligt för dig att titta tillbaka på dig själv och se all den förändring du och din kropp har gått igenom. Det är helt otroligt! Hejja dig!

Svar: tack snälla du vad glad jag blir!
Linda

2013-03-17 @ 17:08:53
URL: http://idacnilssons.blogg.se/
Evlina

Så enormt duktig du är som lyckats gå ner så otroligt mycket i vikt! Det är galet starkt! Och försten, du klär i dom där färgerna!:)

Svar: tack snälla rara! Vad glad jag blir!
Linda

2013-03-17 @ 17:08:57
URL: http://thesisterlife.blogg.se
Ebba Molin

Wow, vilket jobb du har gjort! Duktigt!

2013-03-17 @ 17:09:45
URL: http://molinebbas.blogg.se/
Amanda

Damn, så himla grymt gjort av dig! Jag blir verkligen inspirerad. Jag har själv försökt mååånga gånger med att gå ned i vikt, men ja, det är den där motivationen som oftast inte brukar funka för min del. Så när man läser sånt här blir man ju triggad :) Heja dig!

Svar: tack snälla!
Linda

2013-03-17 @ 17:12:02
URL: http://ebbaamaanda.blogg.se
Dixi Wonderland - Hemmafru vid 22 års ålder

Har du gått ner endast av träning eller har du gjort operation? Menar verkligen inget illa :) Håller själv på att träna för att gå ner i vikt och blir väldigt motiverad av detta inlägget. Otroligt bra kämpat!

Svar: Jag har inte opererat mig utan har gått ned själv =) Jagf tar inte illa upp, det är den vanligaste frågan jag får =)
Linda

2013-03-17 @ 17:12:30
URL: http://dixiwonderland.com/
jessica

grymt duktigt av dig :)

2013-03-17 @ 17:16:16
simone

du är ju helt fantastisk! jag kämpar också med min vikt just nu, har gått ner från 10kg sen november. din blogg kommer helt klart bli en inspiration för mig! kram på dig vackra människa!

Svar: Åh men tack snälla rara du! Och grattis till din egen resa! BRA jbbat!
Linda

2013-03-17 @ 17:16:19
URL: http://sajmone.blogg.se
Lotta

Jag mår jätte dåligt över hur jag ser ut och över att jag går upp och ner i vikt hela tiden men nu när jag har läst det här så får man verkligen känslan av att det inte är omöjligt. så tack eller nå och bra jobbat!

Svar: tack snälla du och lycka till!
Linda

2013-03-17 @ 17:16:42
URL: http://lottaenglund.blogg.se
Jessika

Färgglatt gör livet roligare :D Och härligt att se hur du klarar din viktresa! Och jag måste säga att det faktiskt känns som att kläder för större människor är mycket tråkigare än för smalare människor... Rätt dåligt ju :/

2013-03-17 @ 17:18:48
URL: http://xjessie.webblogg.se
twofaced

fan så duktigt, jag har också gjort en liknade viktresa. WOHO, bra jobbad :D

Svar: tack snälla och grattis tillbaka!
Linda

2013-03-17 @ 17:20:18
URL: http://notesfromtheunderground.blogg.se/
Camilla

Grymt gjort.. Så sjukt duktigt!!

2013-03-17 @ 17:23:36
URL: http://lillamilladanielsson.blogg.se
JENNY

Gud vad bra gjort av dig, var stolt! :)Kramkram!

Svar: tack snälla!! Kram
Linda

2013-03-17 @ 17:24:40
URL: http://jest.blogg.se
Daniela

Wow, gud vad stark du måste vara som har klarat av det där! Otroligt imponerad faktiskt! :D

2013-03-17 @ 17:24:44
URL: http://powerpony.blogg.se
Sophie - foto & livsstilsbloggare i Karlstad!

Wow bra gjort :D

2013-03-17 @ 17:25:13
URL: http://autophoto.blogg.se
Nea ~ Foto

Wow!!
Helt fantastiskt!
SUPERduktigt!!

2013-03-17 @ 17:25:54
URL: http://neafoto.webblogg.se
Erikaaasss

Oj Vilka framsteg! Du borde vara otroligt stolt över dig själv för att du orkat ta tag i det och gått ner så mycket! Jag hade aldrig nånsin orkat de!

Svar: Tack snälla rara!
Linda

2013-03-17 @ 17:26:27
URL: http://erikaaasss.blogg.se
Viktoria Grek

Grymt bra jobbet tjejen! :)

2013-03-17 @ 17:27:56
URL: http://vktra.blogg.se/
Cornelia

Helt fantastiskt! Grym blogg!

Svar: tack snälla!
Linda

2013-03-17 @ 17:28:07
URL: http://cornez.blogg.se
lovelifeasamuslim.blogg.se

Åhhh ska sååå tipsa denna blogg till alla mina vänner!!! Grymt inspirerande!! Ha det bäst!!

Svar: TACK snälla du!!
Linda

2013-03-17 @ 17:28:11
URL: http://lovelifeasamuslim.blogg.se/
daphna

OJ vad starkt jobbat!! :)

2013-03-17 @ 17:29:43
URL: http://daphna.blogg.se
Isabell Hedberg

Beundrar dig verkligen, så starkt gjort! Du är verkligen en inspiationskälla, riktigt bra jobbat! :D

2013-03-17 @ 17:30:42
URL: http://isabellh.se/
Nina

Alltså, jag är verkligen verkligen imponerad av dig! Kommenterar vanligtvis inte bloggar, men är tvungen när jag ser dig och din viktresa. Det är inte så att jag själv har haft några problem med vikt och liknande - men jag måste säga att det verkligen blir en inspiration för andra med vad du klarat. 73 kilo liksom, och oj vad du har förändrats. Du är superduktig, och skitsnygg! Du är verkligen det bästa exemplet på vad man med vilja kan klara. Skickar en mental kram till dig :)

Svar: TACK smälla för din fina kommentar! Vad glad jag blir =) Och tack för de fina orden. Ja det har varit att bestämma sig som gäller eftersom jag int eopererat mig. Tack för pepp!
Linda

2013-03-17 @ 17:30:55
URL: http://ninakaufmann.se
FEENIA

Du ser verkligen helt fantastisk ut måste jag säga, så sjukt imponerad av din resa!

Svar: tack snälla rara!!
Linda

2013-03-17 @ 17:32:00
URL: http://feenia.blogg.se
Tyra❤

Hej jätte fin blogg! Kul med att du börjar använda fler färger!

2013-03-17 @ 17:32:03
URL: http://www.srymyheart.blogg.set.blogg.se
† Lama

herregud vad starkt jobbat!

2013-03-17 @ 17:34:37
URL: http://avgrund.blogg.se/
Cim von Wowern

WOW! Imponerad som tusan! Superduktig är du!

Svar: tack snälla!
Linda

2013-03-17 @ 17:35:04
URL: http://vonwowern.blogg.se/
Elin

wow vilken inspiration du är, keep up the work!:)

Svar: TACK!
Linda

2013-03-17 @ 17:36:38
URL: http://bbaraaelin.blogg.se
Fatima

Åh gud vilken inspiration du blivit! Helt otroligt att du faktiskt orkat gå hela vägen. Ser verkligen upp till dig!

Svar: tack snälla!
Linda

2013-03-17 @ 17:37:21
URL: http://blacktreacle.blogg.se
Jenny Enbäck

Vad glad man blir när man ser sådana människor som dig! Och visst är det kul när man lyckas! :)

2013-03-17 @ 17:39:10
URL: http://jjennyenback.blogg.se
Fia

Blev nästan tårögd när jag såg bilderna på din förändring. Vilken karaktär du har och tänk vad du kan inspirera andra!

Svar: Åh men tack snälla du! Det var väldigt rart av dig!!
Linda

2013-03-17 @ 17:39:19
URL: http://neverkeso.blogg.se
Linn

Precis det inlägget jag behövde läsa idag. Hade inte bloggat på över ett år och sen fick jag ett sånt sammanbrott igår och tog bort allt och skrev fyra långa inlägg om hur jag mår.
Bland annat om min kropp.

Jag väger 127 kilo idag. Jag går upp mer och mer varje dag och har inte låtit mig pushas utav andra och har känt mig så hopplös för att jag inte orkar någonting. Sen läste jag det här inlägget. Och inspirerades.

Jag vill också kunna tycka det är roligt att handla kläder. Jag har kanske tre linnen som jag växlar emellan, och känner mig aldrig fin längre. Att gå ut bland folk är hemskt, trots det går jag på krogen ibland men får bara hemska blickar. Jag vill gå ner till iallafall 65 kg. Det är min drömvikt (gärna lite mindre, kanske till 60) men vet inte vart jag ska börja eller hur du ska göra. snälla, ge mig tips, ge mig mer inspiration. Hjälp mig.

Svar: Hej Linn,
Jag vill börja med att säga att jag förstår precis hur du mår. När jag vägde 130 kilo så hängde jag en hand´duk över spegeln för att slippa se mig själv. Jag mådde så oerhört dåligt att det var som om att jag vaknade men inte ville kliva upp. Då ska ändå tilläggas att jag är gift och alltså inte mådde dåligt över att vara ensam.

Jag satte mig ned och funderade ordentligt på vem jag är och vad jag ville med mig själv. Jag bestämde mig för att om jag arbetade ordentligt en tid så skulle jag vinna på det resten av livet. Jag ville inte operera mig och därför trodde jag att jag skulle behöva jobba extra hårt. Men jag förstod snabbt att det ända som krävdes var att min vilja var av stål. Jag har inte lidigt under min viktminskning eftersom jag ätit allt. Jag har ätit godis också men i mindre mängd bara. Jag bestämde mig för att köra med kalorier. Jag hade använt viktklubb.se tidigare och därifrån lärt mig hur man räknar dem. Jag gick med nu också så jag skulle kunna hadet stödet i ryggen på min viktresa. Jag har legat på 1300 kalorier om dagen ca. Det blandat med powerwalks ochj träning hemma på min crosstrainer har tagit mig i mål. Men jag har inte tränat som en galning för under i alla fall oktober tills nu i februari så tränade jag ingenting alls men gick ned i vikt i alla fall.

Så börja med att fundera på hur du vill gå ned i vikt och bestäm dig för att det kommer bli ett år du investerar i din framtid. Det går snabbare och lättare än man tror!! Jag finns gärna här som stöd och pepp!
Linda

2013-03-17 @ 17:39:36
URL: http://linnliedner.blogg.se
Sofie

Du är så duktig :) en riktig inspirationskälla! :))

Svar: tack snälla rara vad glad jag blir!
Linda

2013-03-17 @ 17:41:15
URL: http://www.sofieakerblom.blogg.se
Nora

hur gjorde du för att gå ner så mycket i vikt? :)

Svar: Jag har ätit färre kalorier, ca 1300 om dagen och jhar gått powerwalks och tränat på min crosstrainer =)
Linda

2013-03-17 @ 17:42:02
URL: http://noraag.blogg.se
Sarah Persson

Så jäkla duktigt gjort av dig! Och vad bra skrivet :)

Svar: Tack snälla! Det var en fin kommentar! =D
Linda

2013-03-17 @ 17:42:35
URL: http://justmesarah.blogg.se/
tyyra.blogg.se

Så himla häftigt! Vad är ditt mål då? Eller var det 60kg?

Svar: Mitt mål var 60 kilo från början men nu har jag satt 55 kilo som definitivt slutmål =)
Linda

2013-03-17 @ 17:42:58
URL: http://tyyra.blogg.se/
film & serier bloggen

Vad duktig du är, nu blir jag faktiskt sugen på att gå ner i vikt jag med :)

Svar: Heja dig!! Jag ställer gärna upp och peppar dig på vägen!
Linda

2013-03-17 @ 17:43:07
URL: http://filmandserier.blogg.se
emma Fransson

Du är jätte snygg!

Svar: Åh men jag tackar å ödmjukast!
Linda

2013-03-17 @ 17:45:51
URL: http://emmafranssson.blogg.se
Sofia

Så himla bra kämpat :-D

Svar: tack snälla du! Vad glad jag blir!!
Linda

2013-03-17 @ 17:46:00
URL: http://lovejournal.blogg.se/
mercedes

GRYMT!

2013-03-17 @ 17:48:05
URL: http://babelly.blogg.se
Sofia

Grymt bra jobbat :-D

2013-03-17 @ 17:49:26
URL: http://acordingtosofia.se/
Bella

Shit! Grymt jobbat!!

2013-03-17 @ 17:52:40
URL: http://dumpuckoo.blogg.se
Emelie

Gud vilken förändring! Jättecoolt, verkligen!

Kolla gärna in min blogg, kram :)

2013-03-17 @ 17:55:00
URL: http://emeliesturks.blogg.se
Julle

Vilken fantastisk resa du har gjort!
Och du är helt otroligt snygg! Du har all anledning att vara galet stolt.

2013-03-17 @ 17:55:56
Solin

Herregud vad du är duktig! Gud jag är helt mållös, väldigt inspirerande! ♥

Svar: Åh men jag tackar å det ödmjukaste för det. Tack snälla!
Linda

2013-03-17 @ 17:59:50
URL: http://solinj.blogg.se
Lisa

Du är en inspiration för alla som kämpar där ute! :)

Svar: tack snälla du det var mycket snällt sagt av dig!
Linda

2013-03-17 @ 18:00:23
URL: http://www.livefromtheheart.blogg.se
Linnea

Jag har många kilo och gå ner och jag önska att jag hade samma kämpar glädje som dig :)

Svar: Heja dig!!
Linda

2013-03-17 @ 18:04:19
URL: http://www.neamylife.blogg.se
Sanna Andersson

jag önskar verkligen att jag kunde hitta den mentala styrkan att påbörja min resa så som du gjort. Jag mår verkligen skit av att väga så mycket som jag gör och att se ut som jag gör...så illa att jag gått in i förnekelse tror jag och en hopplöshet som jag inte klarar att dra mig ur

Svar: Åh.. jag förstår smärtan för jag var själv där innan. Nu vet jag inte om du ser den här kommentaren men om du gör det så kan jag säga att jag gärna stöttar dig i din resa! Besök mig här igen och ställ frågor eller besök mig på facebook facebook.com/lindaskimra där har jag en grupp som heter Viktgruppen och du är välkommen att vara med
Linda

2013-03-17 @ 18:04:23
URL: http://moonzanna.se/
Emma

OJ! Grattis!!!!

Svar: tack snälla rara du!
Linda

2013-03-17 @ 18:06:25
URL: http://www.flisipuff.blogg.se
Sara - Hold on be strong

Åh vad bra du är!

Svar: tack snälla!
Linda

2013-03-17 @ 18:08:19
URL: http://saraleasofia.blogg.se
Nalliiz

Oj, herre gud! Grattis! :)

2013-03-17 @ 18:08:39
URL: http://dodidat.blogg.se
Christina

Jag känner igen mig i hur man klär sig som stor. Jag hade en period där jag gick i mörka färger och det endast. Men så gick jag ned i vikt och började klä mig i fina färger.
Jag har köpt mig klänning jag har tänkt att komma in i till sommaren. Som en morot att fortsätta med träningen och att äta bra och ordentligt.

Svar: Det låter smart och bra! Det är det jag tycker om, att man kan finna sin morot och köra på den. Jag tror också attd et blir lättare då än om man bara siktar i blindo! Jag tror det kommer gå kanonbra!
Linda

2013-03-17 @ 18:16:14
URL: http://jinxedchrissie.blogspot.no
C A S S I E

du är verkligen en inspiration för många! och du är jättefin! :)

Svar: tack rara du! Vad det värmer!
Linda

2013-03-17 @ 18:17:37
URL: http://cassierasmussen.blogg.se
basebollivet.blogg.se

Damn girl! Heja dig vad du är grym. Fab fab fab.

Svar: TACK!!
Linda

2013-03-17 @ 18:37:25
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Maria

Kolla in mina auktioner på Tradera, allting startar på 1 kr. Skor och kläder som aldrig använts från Nelly, H&M, Zara, Sixtyseven, Jeffrey Campbell MQ…. Kolla in! Gör fynd! =)

http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2862150

http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2862150

http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2862150

http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2862150

2013-03-17 @ 18:50:26
lindaniemi.blogg.se

wow vilken skillnad! du borde vara stolt :)

Svar: tack snälla!
Linda

2013-03-17 @ 18:52:24
URL: http://lindaniemi.blogg.se/
Linn

Jag skrev en jättelång kommentar här, som inte verkar ha kommit med. Jag vet inte om jag glömde att skicka eller om du tog bort den, men jag försöker iallafall igen.

Hittade till din blogg idag av en ren slump, någon reklambild på blogg.se's startsida. Det första jag läste var -73kg, och ordet motivation. Skummade igenom din blogg lite och blev så himla imponerad.

Själv sitter jag här, 127 kg tung och snart 19 år. Knappt någon ork att gå upp för trappan till mitt egna rum, blir anfådd. Samtidigt så orkar jag inte göra någonting åt det - orkar inte ta tag i problemet, i min brist på motivation och slut på idéer när det känns som att ingenting funkar.

Sen såg jag din och ett litet hopp kom fram, jag undrar om du specifikt vill ge lite tips och råd till mig? Jag behöver motivation och jag behöver verkligen göra någonting nu, jag skäms och gömmer mig och vågar ingenting, och har inte råd att köpa kläder i den storlek jag behöver och att handla kläder är bara pinsamt, hemskt.

Jag behöver hjälp och jag begär inte mycket bara att du, som nästan är framme vid ditt mål (eller är framme vid ditt mål) kan ge mig lite tips och råd om vart jag ska börja, vad ska jag göra, hur ska jag hitta motivation och inspiration och hålla lågan uppe?

Tack för en inspirerande blogg som tände en liten låga i mig. Och du borde vara stolt över vad du har åstadkommit!

2013-03-17 @ 20:01:15
URL: http://linnliedner.blogg.se
Maria

wow, vilken skillnad..!! Du ska vara stolt över dig själv :)

2013-03-17 @ 20:29:57
URL: http://www.marvelicious.blogg.se
Malin

Oj, vad grymt jobbat. Jag blir så glad när jag läser såna här bloggar, när människor har gjort något som förändrat deras liv enormt mycket.
Jag är väldigt imponerad och tycker det är helt fantastiskt.
Det lyser om dig på det nyare bilderna och du är otroligt vacker.

Svar: Tack snälla du! Det var snällt sagt!
Linda

2013-03-17 @ 20:35:23
URL: http://maleyeriksson.blogg.se
Challizz

WOW!!!! vilken inspiration du är!!!

jag kämpar just nu med min övervikt som jag fått pga sjukdom och efter att nyligen hamnat i en depression så har jag känt mig lite opeppad, men nu blev jag peppad igen när jag såg vilket jättejobb du har gjort!
väl kämpat! verkligen bra gjort! KRAM!

2013-03-17 @ 21:07:44
URL: http://challizz.blogg.se
Joline

Som vanligt bjuder du på helt otroliga bilder! O fy fan va snygg du är i det där nya linnet, härlig färg och en riktigt härlig kropp i de ;)

Svar: Tack snälla söta du! Vad glad jag blir nu!
Linda

2013-03-17 @ 21:45:23
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se
Nina

Wow vilka framsteg! Jag skriver om hälsa och träning kolla gärna in på min blogg de skulle betyda mycket :)

2013-03-17 @ 22:23:56
URL: http://mefriidrott.blogg.se/
Maria

Det är fantastiskt när man kan klä sig på det sätt man önskar och inte bara behöver "förpassas till tält". :-) Skillnaden på före och efterbilderna är otrolig!! :-)

2013-03-17 @ 23:07:47
URL: http://www.alamaria.se/blogg
A

Superduktiga du!
Visst är det en bra känsla man får,
Kram till dig

2013-03-17 @ 23:17:55
URL: http://Motnyalivet.blogg.se
Eleonor

Bildbomd :) gillar att du lägger ut så mycket bilder. Det där rosa linnet, jag såg det på en affär och hade funderingar på att köpa det också. Men nu minns jag inte vilken affär det var, var har du köpt ditt?

Svar: Tack!! åh vad dålig jag är på att svara på kommentarer. Förlåt. Jag köpte det av min svägerska faktiskt men jag tror hon köpte det på Lindex. Undrar dock om det finns kvar nu? Kappahl ligger nog närmast i färgstil?
Linda

2013-03-18 @ 10:10:07
URL: http://thecrowandthebutterfly.blogg.se/
Anna

Jag är mållös, du är så inspirerande!!
Jag går in varje dag o tittar om du skrivit men skriver ingen kommentar varje gång, men idag kände jag att det satt på sin plats! Din resa är helt otrolig, så himla grymt bra jobbat!
Jag är inne på min andra aktiva månad, detta peppar en ännu mer...målbilden blir klarare :)
Stor eloge till dig för din resa :)
Kram

2013-03-18 @ 11:49:10
URL: http://www.jagominatankar.blogspot.com
Tyra

Sv; okej, härligt! Lycka till!

2013-03-18 @ 17:50:15
URL: http://tyyra.blogg.se
VilmaLindberg

Himla duktig du är! Du har blivit jättefin! :)

2013-03-19 @ 21:25:34
URL: http://vilmacovers.blogg.se
Nicole

Tycker du var fin som "stor" också med finkläder. Häftigt att du haft viljan så länge! Starkt, då kan alla :)

2013-03-19 @ 22:57:41
URL: http://xoxonicole.com
C

Säger bara WOW !!!

2013-03-22 @ 20:48:33
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/
Graina

Herreguuud...kjenner at jeg klarer ikke å komme fort nok igang med trening i dag!!! For et mesterverk av en kvinne du er!!! Her skal jeg komme inn daglig, for å suge til meg all den motivasjon og inspirasjon som over hodet mulig! TUSEN TAKK <3

2013-04-11 @ 09:57:24
Mirna

Hej kämpe! Det är otroligt att se din härliga jag och Hur du har kämpat igenom allt för att nå ditt mål. Jag väger 90kg och det mesta sitter på låren.jag undrar om man behöver en plastikkirurgi för låren efter att man har gått ner så mycket?hur var det för dig, gjorde du en plastikkirurgi för dina lår eller räcker det med träningen? Tar gärna emot tips. Jag beundrar verkligen din inre styrka som har drivit dig till ditt mål. Go girl. Mirna

2014-07-07 @ 01:23:28
Sara

Hej!
Wow du är fantastisk!!! Jag blir så motiverad av dig!!! DU har kämpat och tagit dig neråt, jag känner att nu är jag på väg och jag tänker inte gå inom butiken på vägen hem och köpa choklad! Tack!!!

2015-10-04 @ 11:41:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0