TÄVLINGSDAGS

Nu är det dags för en ny tävling här i min blogg! Som några av er kanske vet så har jag blivit Expert på toppform.se och där kan man ställa frågor kring hälsa, övervikt, viktminskning och liknande till mig. Alla frågor och svar samlas då i en forumsida där man kan gå in och se andras frågor och svar också. (Detta innebär inte att jag kommer sluta att svara här -utan min blogg kommer att fortsätta precis som vanligt). Toppform.se är en sida där det finns möjlighet till information om hälsa, man kan läsa bloggar, blogga eller så kan man till exempel bställa PT -eller köpa proteinpulver och andra bra produkter, till förmånliga priser.
 
Och just nu har du chansen att VINNA EN BURK PROTEIN SMOOTHIE HÄR I MIN BLOGG 
(från toppforms webbshop.)

FÖR ATT DELTA I TÄVLINGEN SKA DU GÖRA SÅ HÄR 
 
Steg 1 - Dela tävlingen från min facebooksida och gilla toppform.se på facebook (har du ingen facebook så skriv det i en kommentar här i bloggen).

Steg 2 - kommentera i DETTA blogginlägg varför just du ska vinna tävlingen och vad du har för mål i livet. (Glöm ej att lämna ett namn/alias, samt en mailadress så jag kan utge en vinnare )

LYCKA TILL!

Tävlingen är slut 15/6 kl 23.00
 
 
 
Naturliga jordgubbar och en fantastisk smak förenat med råvaror av högsta kvalitet. Protein Smoothie består i huvudsak av micellärt kasein och vassleproteinisolat i en väl sammansatt kombination för att hålla koncentrationen av aminosyror hög under många timmar. Den effektiva och väldokumenterade prebiotikan Inulin främjar en normal tarmflora och papayaextrakt hjälper till med en normal matsmältning. Den tillsatta laktasenzymen ger ett mycket lågt laktosinnehåll.
Smak: vanilj/jordgubb
DOSERING 2 skopor (ca. 34g) blandas med 3dl vatten och dricks vid behov.
INNEHÅLL Helmjölksprotein bestående av micellärt kasein och vassleprotein, kalcium kaseinat, inulin, förtjocknings- och stabiliseringsmedel (cellulosagummi), naturlig arom, frystorkade jordgubbar, sötningsmedel: aspartam (Innehåller en fenylalaninkälla), papaya (Carica papaya), laktas enzym, allergener: mjölk, laktos och fenylalanin.
NÄRINGSVÄRDE PER 100g Energi:354 kcal Protein:82 g Fett:1,5 g
 


Kommentarer
despina

Jag älskat jordgubbar och nu är jag gravid så jag har stort behov av proteiner.

2013-06-05 @ 11:36:42
Eline

Gilla- och delatävlingar är olagliga enligt lotterilagen så se till så att du inte får Lotteri-inspektionen efter dig. Vet flera som det hänt för.

2013-06-05 @ 11:39:16
Louise

Efter ha gått över 40-sträcket fick jag en ny inställning till livet och har sen dess börjat leva mycket sundare och danstränar 4-5 dagar i veckan. Uppträder i sommar med dansen och vill se fit och hälsosam ut på scenen tillsammans med de andra som är runt 25år. Har aldrig provat proteindrinkar, är mycket nyfiken.

2013-06-05 @ 11:39:43
Maria Davidsson

Jag vill vinna detta proteinpulver för jag älskar jordgubbar och vanilj plus att jag vill bli smalare till mitt bröllop som jag ska ha på nyårsafton.

Marie

Det är inte olagligt så länge man kräver en mot prestation som t.ex. skriv en motivering varför just du ska vinna eller liknande. Då går det ej under lotterilagen.

2013-06-05 @ 11:50:50
Anette

En bra start till ett bättre liv och hälsa!
Jag önskar en vinst på början till detta;)

2013-06-05 @ 12:35:31
anette svensson

jordgubbar smarkar ju sommar och sedan vill jag fortsätta min viktresa och helst uppnå det bästa resultat till i nov på min sambo och min 30 åringa förlovningsdag

2013-06-05 @ 12:37:27
Anna-Maja Nilsson

Jag har kämpat med att gå ner i vikt i egen regi sedan nyår. Jag har lyckats bli av med 12 kilo och igår klarade jag att springa min första km på väldigt länge. Jag behöver gå ner lika mycket till och proteinpulver tillsammans med mer träning kommer min kropp att må bra av. Dags att lägga in en växel till:-) dags för eget bröllop i augusti och då ska hela jag lysa av självförtroende.

2013-06-05 @ 13:16:09
Micaela Ahlsén

Efter ca tio år springandes till läkare fram och tillbaka fick jag diagnosen Endometrios,blev opererad men jag mådde värre efter och hade mycket ont.
I 2,5 års tid har jag fått äta många olika hormonmediciner och värktabletter (morfin) och allt detta tillsammans har resulterat i 40extra kilo på min kropp.
Jag opererades igen Dec-12 och efter denna operation är jag för tillfället smärtfri för första gången på 11år!
(Jag är bara 25)
som jag nu arbetar med att göra mig av med mina extrakilon och har börjat träna lätt och tänka på att äta mindre portioner.
Sjukdomen jag har är kronisk och går i skov och man vet aldrig när nästa period kommer så jag försöker att njuta av denna perioden som är bra och även försöka nå mina mål så gott det går.

Jag har hittills gått ner 10kilo och två klädstorlekar med hjälp av mindre portioner och träning!

Proteinpulver har jag gärna velat testa och jag tror att det kan hjälpa mig bra med min träning.

Min inspiration hittar jag i din blogg och jag uppskattar verkligen alla tips och råd du skriver till oss som följer!

Med vänlig hälsning,Micaela Ahlsén

2013-06-05 @ 14:10:39
Hanna

Jag vill vinna proteinpulvret för jag försöker ta tag i min vikt och motion nu och jag vill gå ner i vikt och bli smalare,men det är väldigt svårt jag har tränat 3 gånger i veckan sedan i oktober men inget resultat, detta kanske då är en hjälp på vägen.

Mitt mål i livet just nu är att gå tillbaka till min vikt jag hade för 1 1/5 år sedan då jag vägde 65 och nu väger jag 85, gick upp 15 kilo efter jag stoppat i min p-stav som nu är borta, så jag vill bli smalare och gå ner i vikt till min gamla vikt.

2013-06-05 @ 14:55:09
Therese

Med knappa 4.5 kilo kvar till mitt första riktigt stora viktmål så har jag satt igång att löpträna ordentligt inför ett 10km lopp i höst. Mitt stora mål, förutom att gå ner sista kilona, är att innan jag fyller 40 (4 år kvar.. ugh) så ska jag ha tagit mig runt Stockholm Marathon. Låter som den där proteinsmoothien vore perfekt för mig efter träningen!

Sorry, har inte FB, men hade självklart gillat annars =)

2013-06-05 @ 17:56:28
URL: http://fran100till60.blogspot.se/
ulli

Jag har äntligen börjat träna vid 43 års ålder, köpt gymkort och älskar det!!!Ska ta tag i mitt liv och börja tänka på mig själv!!!!! Skulle vara kul och förhoppningsvis gott att prova protein smothie.

2013-06-05 @ 18:25:44
Lisbeth

Hej! Är nyfiken på o vill testa detta pulver. Har provat herbalife's pulver. Har ett BMI på 40 o har nu lagt om min kost o börjat på att träna e 20 år s soffpotatis. Handlar inte om bantning nu utan om livsstilsförändring för en bättre hälsa. Mitt första mål är att koma under 90 kg så jag kan börja på att rida igen e 25 år utan att ha kunnat det. Vore bra att få lite hjälp på vägen! :) hoppas jag vinner!

2013-06-05 @ 22:46:22
Kim

Gillat och delat.
Jag har aldrig lyckats hitta ett proteinpulver jag gillar så att vinna ett i form av smoothi skulle vara toppen.
Mitt mål här i livet är att gå ner mina sista10-12 kilona så jag orkar ta mig igenom en utbildning till massör, just nu är kroppen fortfarande lite för tung för att orka det och för att jag ska kunna känna mig bekväm i det yrket

2013-06-06 @ 12:25:02
URL: http://minhistoriaminframtid.blogg.se
Tessan

Jag vill gärna vinna eftersom jag har 30 kg att bli av med, så detta hade varit toppen för mig. Jag vill bli lika fin som du Linda

2013-06-06 @ 21:30:12
URL: http://www.eliasmamma.blogg.se
Anna L

Delat & gillat som Anna Larsson på Facebook.

Målet med livet är att få må så bra som möjligt. Efter lång tids sjukdom och därpå förlusten av min Mamma och alla sorgen i det åter hitta full livslust, fånga glädjen och blomstra och fylla på livet med nya fina minnen att spara i hjärtat.

Minus i kroppen och 40 to go för hälsans skull. Men det ska gå! Du är en stor inspirationskälla och jag tackar inte nej till lite hjälp med smak av jordgubbe -för att inte skippa mål när tiden och inspirationen inte räcker.

Ha det fint!

2013-06-09 @ 00:49:21
Liv

Jag har tyvärr ingen facebook just nu, för jag tycker facebook är onödigt.. iallafall.
Jag är 14 år gammal och mår otroligt dåligt över min dåliga matvana. Jag försöker skärpa mig men det går inte. Det värsta är ju det att det påverkar mig. Jag har gått upp en massa i vikt och hittar inget gott och nyttigt hemma som jag kan äta. Det skulle glädja mig mycket om jag skulle vinna... har gått hos en doktor ang min vikt som har sagt att man kan prova såna där shakes, dem sägs vara mättande. Det verkar vara något för mig som småäter alla tider på dygnet! Hehe.. :)
Kram!

2013-06-09 @ 21:46:06
Jenny Ström

Hej! Jag har efter att fött min son i april 2012, gått ner 24kg, jah vill gärna gå ner minst 10kg till så skulle bli super glad om man kunde få njuta av detta proteinpulver i sommar då jag tycker det är jobbigt att äta varma sommardagar. Vill ju bli en bra mamma som orkar leka med min son hela dagarna dörför vill jag blii smal och fit. Har tyvärr ingen facebook.

2013-06-12 @ 13:44:40
Chris

Du e grym tjejen !! ;)

2013-06-12 @ 19:19:54
URL: http://www.oldbessie.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0