Jag har tränat!

Åh vad jag är nöjd med och stolt över mig själv nu.
 
Jag fick faktiskt en jättedepp-dipp vid middagstid idag. Jag kände mig verkligen SÅ värdelös för att jag inte gått ned i vikt i veckan och jag vet att det är idiotiskt att bli ledsen över och jag tror inte jag normalt skulle blivit det heller. Men nu var det något som gjorde att jag verkligen kände mig så stor, så värdelös och som om hela magen skulle explodera för att den var stor. Sedan fick jag för första gången tampas med tanken på om jag skulle äta godis en vanlig dag eller inte. Den ena sidan av mig ville verkligen medan den andra var duktig nog att veta att det handlade om tröstätande och det ägnar jag mig inte åt längre (ja, jag kommer så klart -precis som alla någon gång säkert gör, äta en chokladbit någon gång för att jag är sur, ledsen, deppig eller nåt). Men med pepp från maken och min inre styrka så tog jag mig ur dippen. Jag köpte inget godis heller, utan istället gjorde jag något som jag saknat väldigt mycket och längtat efter -jag tränade!
 
Bra gick det med träningen också. Först bara lite uppvärming med knäböj med Oliver (13-14 kg) på axlarna, lite armar med Leo (10 kg) på varje arm och lite situps (men jag vågade inte fler än ca 30 eftersom det är första gången efter operationen). Jag gick sedan på crosstrainern. Vi såg på filmen Modig tillsammans hela familjen och jag körde tempo på crosstrainern hela filmen igenom. När jag steg av så hade jag kört i en timme och 35 minuter. Åh vad nöjd jag är. Nu ska det bli ändring. Nu ska jag träna igen!
 
Många frågar mig om vad jag äter och här är ett exempel på ett mellanmål. 100 gram lätt keso (70 kalorier). 30 gram tunna skivor kalkon (30 kalorier) och örtsalt på det. Gott, nyttigt och lagomt kaloriinehåll på ett mellanmål på eftermiddagen.
 
Trodde musklerna skulle vara helt borta nu efter en månads vila, men jag hade tydligen fel. Jag undrar hur armen skulle sett ut om jag inte hade all extrahud under? Man ser i alla fall var min vanliga arm går och det är alltid nåt. Jag ska be Tomas fota armarna någon dag så ser ni hur det ser ut med huden ordentligt
 
Leo vill också vara med på bild, haha. Jag skickade bilder till min mamma när jag testade skor och så fort Leo såg att jag klickade med kameran så kom han och skulle vara med (ignorera strumporna, jag drog upp dem för att det var kallt. Se föregående inlägg).
 
115 kg
 
 
 


Kommentarer
Pernilla

Härligt att komma igång med träningen igen! Men skulle inte du börja lugnt, sa du? 1 h och 35 minuter!! Du är galen kvinna, haha! Men väldigt duktig förstås. Starkt jobbat och välkommen tillbaka till träningslivet :)

Svar: Jo men jag tycker attd et är lugnt med crosstrainern, jag är nog lite knasig där.. men det är inte bra nu för jag har gjort mig ordentligt illa i ljumskarna så nu står jag på noll träning igen och det känns inte ett dugg roligt och jag är riktigt ledsne för detta =(
Linda

2013-01-24 @ 22:56:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0