Haft besök

Det blev tomt på inlägg nu ikväll men det beror på att vi haft min kära syster här på besök. Vi har spelat lite Mario Party 9 tillsammans och bara tagit det lugnt. Det var faktiskt skönt att bara sitta i soffan och slappa. Jag har städat hela dagen. Inte kunde jag i min vildaste fantasi tro att det skulle ta mig hela dagen att orka komma igenom hela lägenheten. Men huvudaken det blev gjort.
 
Inget godis för mig idag och det känns bra, eftersom jag som sagt åt igår. Jag var sugen på ett glas vin men jag stod faktiskt över det också. Dels för att jag dricker sällan som det är, dels för att jag vill vänta lite längre efter operationen innan jag dricker och dels eftersom det är onödiga kalorier bara så där framför tv-spelet en random lördag. Dessutom ska vi ut tillsammans och sjunga lite om ett par veckor så jag sparar mig tills dess (om ens då).
 
Nu ska jag gå och lägga mig och samla kraft inför morgondagen. Jag längtar tills jag kan börja träna igen så jag kan bli lite piggare. Orkeslösheten å andra sidan beror snarare på att kroppen repar sig efter operationen än att jag inte tränar, men jag saknar mina armmuskler som har tagit ett break från att synas nu när jag inte tränar något. Tillbaka tack. Det gäller att göra vad man kan med vad man har
 


Kommentarer
Joline

Du kämpar på bra tycker jag! Kramar till dig!

Svar: TAck snåälla du! Kramar <3
Linda

2013-01-06 @ 11:37:04
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0