Viktig fråga!

Nu ska jag vara ärlig en stund och kasta ut en fråga. Jag har precis blivit uppsagd från mitt arbete, då de bestämde sig för att stänga ned kontoret jag arbetade på. Således står jag arbetslös sedan i måndags (och jag hade bara två veckors uppsägningstid då firman jag arbetat på sedan januari 2010 sålde sin verksamhet till denna nya firman, under förra sommaren. Så när jag "återanställdes" blev det med 6 månaders provanställning). Det är första gången jag är arbetslös. Är det någon som känner till att det finns något arbete någonstans som ni vet står ledigt, eller som ni kan rekommendera mig?

Jag skulle verkligen vilja arbeta som voiceover/speakover/dubba filmer eller arbeta inom reklam, framför kamera eller med all sorts form av sång - musikal - teater (detta är också min stora dröm)

Jag brinner också för att hjälpa människor och arbetar gärna inom hälsobranschen (jag kan till exempel föreläsa och -eller hjälpa folk med viktproblem som exempel). Jag kan också arbeta inom försäljning, barnomsorg, med ungdomar, i butik, reception, som telefonist eller en mängd andra saker.

Tack snälla för all hjälp!

 



Kommentarer
Ida

Hoppas verkligen du hittar nytt arbete snart.
Att gå arbetslös är inte kul :/ Här hemma kämpar vi för att sambon ska få arbete... han har blivit varslad från två ställen pga arbetsbrist.

Svar: usch s¨typiskt. Håller tummarna tillbaka. Tack =)
Linda

2013-02-21 @ 14:36:12
URL: http://vintersaga.blogg.se/
Jenny - 2xlblog

JAg håller öronen öppna :) Hoppas att du mår bättre nu!

Svar: tack snälla du vad rar du är!
Linda

2013-02-21 @ 16:10:26
URL: http://2xlblog.com
Gentle Giant

Tråkigt med uppsägningen men vilket tillfälle att få göra det du vill och/eller det du drömmer om! Hur fungerar det i musik och filmvärlden? Kan du frilansa? Jag tänker att du kan starta eget och göra allt det där du beskriver ovan om det finns vägar in och en marknad för det. Du skulle vara en uppskattad föreläsa om häla och livsttil för företag och privatpersoner. Du är ju dessutom ett känt ansikte i.o.m. reklamen ;)

Svar: Jo det är trist men som du säger, jag får se det som en möjlighet istället. Jag funderar på att starta företag men problemet är att det kan vara svårt att få det att gå runt och kör jag nåt här och där så får jag ju ingen A-kassa eftersom reglerna är så snäva...
Linda

2013-02-22 @ 07:55:59
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
Eleonor

Var någonstans bor du? I stockholm?

Svar: Jag bor i Stockholm ja =)
Linda

2013-02-23 @ 19:16:25
URL: http://thecrowandthebutterfly.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0