Fortsättningen!

Ännu en helg har passerat och vi hade planer som tyvärr ställdes in. På lördagen så skulle vi träffa vänner på kvällen om umgås, men mannen blev sjuk. Något snopet, men sådant som händer. Istället fick Tomas och jag en kväll ensamma i soffan där vi kunde njuta av tystnaden och varandras sällskap helt ostört. Det var underbart skönt.
 
Nu fortsätter jag med etapp två i min vikt och hälsoresa. Min vägning i lördags gick bra som ni såg och jag följde med ett crosstrainerpass på morgonen. Sedan blev det inget mer tränande under helgen eftersom det var fullt upp i lördagas och eftersom gårdagen var vilodag. Jag känner av i kroppen när det inte tränats kan jag säga och det är både bra och negativt enligt min mening. Å ena sidan så betyder det att min kropp vant sig vid träning och mår bra av detta, å andra sidan kommer jag kanske att få känna mig obekväm om jag inte kommer kunna hålla samma träningstempo sedan. Jag får arbeta med att hitta en balans, men kommer att fortsätta med fler träningspass så länge jag har möjligheten i alla fall. Ett crosstrainerpass är idag avklarat.
 
Jag har också lite saker jag kommer att berätta för er så snart jag vet mer om det. Jag kan i nuläget i alla fall avslöja att det är spännande, roligt och något som troligtvis kommer intressera de flesta av er.
 


Kommentarer
Minendie

Jag har varit väldigt dålig på att kommentera de senaste veckorna men jag läser fortfarande allt du skriver. Härligt att du har kunnat komma igång med träningen igen. Ska bli intressant att läsa om vad du har på gång :) Kram

Svar: Hej! Ingen fara alls, jag är precis likadan. Jag tror anledningen till att man kommenterade så mycket förut var för att det var när det var sommar och semester. Man hade mycket tid helt enkelt. Så ingen fara alls =) Tack snälla! Kram
Linda

2013-02-11 @ 11:50:38
URL: http://minendie.wordpress.com
C

Åhhh, jag vill veta vad som är på G!!! Du vet väl att om man sagt A får man säga B ;-)

Spännande!
Kram ♥

Svar: hihi det kommer jag lovar!
Linda

2013-02-12 @ 18:30:06
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/
Eleonor

schysst att lämna en cliff hanger bara sådär! Jag vill veta mer nu! :)

Svar: hihi jag lovar att jag ska berätta sedan när jag vet mer =D
Linda

2013-02-12 @ 19:03:34
URL: http://thecrowandthebutterfly.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0