Både crosstrainern och bilen?!

Nu har det varit sol och underbart väder i flera dagar. Finns det något som ger mer energi än att få se solen? Det gör att jag riktigt längtar efter att få ut och prmenera. Dessvärre är det fortfarande relativt mycket snö och modd omkring här så det är svårt att ut och trampa, men allt går om man vill och jag är van så det är okay. Det som stoppar mig från att kunna ut och hoppa på dagarna nu är att jag har barnen hemma och även om jag tekniskt skulle kunna stoppa ned Leo (som förövrigt är sjuk med feber och hosta) i vagnen, så har jag ingenstans att göra av min 4-åring och 7-åring, så promenaden får vänta. Jag håller istället tummarna för mer soliga dagar i takt med varmare väder. Jag hörde att det skulle bli kallare igen. Nej nej och åter nej -enligt mig.
 
Men när jag inte kan gå på gymmet eller på promenad så har jag i alla fall och tack och lov, min crosstrainer. Bettan sjunger dock på sista versen får jag för mig och det gör mig lite nervös nu när jag sedan två veckor är arbetslös (då mitt kontor lades ned och alla fick gå) och det inte är så fördelsamt för mig att saker behöver fixas, lagas, inhandlas och liknande. Och även om en crosstrainer är en extremt bra och nödvändig investering så finns det något annat vi måste fixa med först och det är vår bil. Japp, den bråkar tyvärr också just nu. Just nu av alla gånger dvs. Vi skulle besiktiga den igår på morgonen men upptäckte att det var tomt i kylaren. Så vi fyllde snabbt som ögat på med nytt och då ser Tomas att det rinner ut under bilen istället för in i systemet. Det är alltså en läcka någonstans. Något vi behöver just nu? Något man aldrig behöver så klart -men speciellt inte just nu. Så eventuellt är vi också i behov av bil. Först och främst dock så håller vi tummarna för att det inte är så farligt som det eventuellt verkar och att det är något Tomas lagar lätt i helgen. Sedan håller vi tummarna för att crosstrainern inte alls sjunger på sista versen, utan kanske bara fått en liten förkylning
 
 


Kommentarer
Annie

Håller tummarna här också!

Svar: tack snälla!
Linda

2013-02-28 @ 15:43:41
URL: http://viktigating.blogspot.com
Rebecka

OMG vilken amazing blogg! checka in min med tips om en bättre blogg!

puss

2013-02-28 @ 17:12:38
URL: http://collinbecka.blogg.se
Eleonor

Det kanske räcker med att smörja upp crosstrainern? Det kan vara någon slang till kylaren, får hoppas bara att det inte är kylaren som är trasig!

Svar: Jag smörjde den igår och upplever att den går lite bättre nu, så jag håller tummarna. Bilen ska vi kolla över i helgen så jag håller tummarna där också..
Linda

2013-02-28 @ 20:40:19
URL: http://thecrowandthebutterfly.blogg.se
Kicki

Håller tummarna att den inte är dödsjuk iallafall ;)

Du, jag måste bara få fråga. Jag är här inne och verkligen avgudar det du gjort för dig själv. Du har gjort en sån enorm resa. Du är fantastisk. Du var vacker när du var stor, men du är otroligt vacker nu, för du har en sån vacker utstrålning!

Nu till frågan.
Jag tappar motivationen så lätt. Jag hetsäter. Jag har varit duktigt sedan i januari, sedan blev jag sjuk och därefter har det bara gått utför. Jag har ca 10-15-20 kilo jag vill gå ner, men jag lyckas bara med de första innan min taskiga självkänsla tar överstyr och får mig att falla.
Jag har ju lyckats 1 gång innan, till mitt bröllop. Men då hade jag ett datum och något att kämpa för. Oavsett vad jag lägger fram för mål nu, så är inga så fantastiska att jag orkar genomföra det eller har energi till det.
*suck*
Har du några tips på vägen?

Tack för att du finns och för att du delar med dig!

Svar: Hej!Jag börjar med ett TACK! Både förkomplimangen om resan och bloggen, men också för mitt utseende. Tack snälla du så glad jag blir!

Nu till svaret på frågan då. Jag förstår ditt problem, för vi människor tenderar tyvärr att följa just det mönstet. Man orkar ett tag och sedan är det kört. Nu när jag gjorde detta så hade jag heller inget mål mot något (som ett bröllop, fest, resa eller så) men tänkte att målet för framtiden räcker för att det ska vara morot nog. Jag ville kunna leva resten av livet och må bra helt enkelt! Jag mätte mig själv och fotade massa under resans gång. Måtten en gång i månaden och foton genrellt vart femte kilo, men i vart tionde så tog jag i samma kläder så det skulle visa skillnande ordentligt (scrolla igenom bloggen). Men jag tog massa privata underklädesbilder på mig (som jag inte lagt upp i bloggen) som jag använde för att jämföra med hela tiden. Det tror jag gjorde något för motivationen också. Sedan testade jag kläder i affären med jämna mellanrum. Jag köpte inte men provade mindre och mindre storlekar när jag vågade. Där måste man dock bita ihop innan IFALL man inte kommer i den man vill -än.

Tack snälla du och fråga gärna igen!
Linda

2013-02-28 @ 21:44:09
URL: http://www.machmo.se
Kim

Vilket märke har du på din crosstrainer? Tycker du att den är stabil för att vara för hemmabruk? Jag tycker att vissa jag testat verkar för lätta och rangliga. Funderar på att investera i en nu till våren när jag flyttar till större.
By the way...grymt bra jobbat med nedgången, hittade hit för att någon hade gillat en bild och nu är jag fast...håller på och slavläser alla inläggen, vill ju inte missa åt :-)
Själv gjorde jag en gbp op men ångrar inte en sekund, nu saknas bara träningsrutinen sen är jag i mål

Svar: Min är en orbitrck från Tvins. Jag tycker den är kanon och fungerar väldigt bra. Jag köpte min redan 2006 men modellen de har nu är ännu mer stabil och har ytterligare en funktion, så skulle du våga köpa den så tror jagdu blir nöjd =)
Vad roligt att höra att du hittat hit och läser igenom! Hoppas du hittar något bra i mina inlägg =). Nej inte ska du ångra dig heller. Huvudsaken är heöt att du är nöjd och att du mår bra!
Linda

2013-02-28 @ 22:51:50
URL: http://minhistoriaminframtid.blogg.se
Johanna

Hej!

Första gången jag kommenterar här. Du är en riktig förebild och du har fått mig att börja räkna kalorier för att gå ner i vikt. Men nu har jag fastnat... Vet inte vad det är. Rasade i vikt men har stått stilla flera veckor och förstår inte själv vad jag gör för fel! Jag jobbar 7-16 (har ett aktivt jobb), kommer hem- ut i stallet där jag mockar, fixar och donar (har 8 hästar hemma) är klar vid 17-18 och går då ut och går 30 min med min skadade häst. Står sen 1 timme på vår crosstrainer eller är ute och springer. Äter ca 1400 kalorier om dagen.. Tror du jag äter för mycket eller motionerar för lite? Asså jag hinner inte motionera mer än vad jag gör:-/

Du är i alla fall en väldigt stor inspiration för mig. Allt jag vill är att gå ner i vikt och hoppas du kan hjälpa mig eftersom du faktiskt gjort det:-)

Kram på dig!

2013-04-24 @ 13:47:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0