Oj vad hungrig jag är

Men vadå allvarligt, är klockan bara strax efter 13? Jag som kunde varit säker på att den var i alla fall 15. Typiskt, jag visste att jag skulle bli svinhungrig på eftermiddagen idag (har bara ätit en skål yoghurt och en nutrilettbar). Nej det får helt enkelt bli ett mellanmål, för idag -för första gången så vet jag faktiskt inte riktigt hur jag ska klara mig till middagen sen.. 
 


Kommentarer
Jess

Ja du inte konstigt att du e hungrig!!! Jag me efter att ha läst massa vikt bloggar med goda matbilder i :)

Vad äter du annars en hel dag tex...
Det har jag funderat på ett tag nu:)

Krya!

Svar: Oj det där är så olika. Igår åt jag en skål yoghurt på morgonen, en nutrilettbar till lunch. Till middag åt jag potatisplättar (hemgjorda glutenfria) med äppelmos och till kvällsmål blev det en nutrilettbar igen.
I förrgår åt jag kycklingwok (hemgjord, kycklingfile, morötter och brocoli kokat i cocosmjölk med bambuskott) med lite ris och potatis. Den dagen åt jag också en bulle till fika, samt yoghurt till frukost och på mc donalds till lunch (fast jag åt qp utan bröd, så bara klött och en ostskiva) med morötter och en cola light.

Idag blir det pasta med färdig kelda carbonara crusch till middag. Jag har också ätit yoghurt till frukost och eftersom jag inte pallat på ett par dagar så blev det nutrilettbar till lunch och en skål äppelmos till mellanmål.

SÅ en salig blandning =)
Linda

2012-09-04 @ 14:39:45
URL: http://jessansvardag.blogg.se
Pernilla

Sådana dagar har jag också. Jag är hungrig redan när jag ställer tallriken i diskhon typ :D

Svar: Tomas sa att det är för att kroppen bränner så mycket nu som den gjort hela tiden, men att den inte har att ta av på samma sätt och då går energin istället. Jag som inte känner för att öka intaget =/
Linda

2012-09-04 @ 21:50:27
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0