Målplagg!

Nu tänkte jag att jag skulle visa foton på mitt nya målplagg. Det är en skjorta (inte i strech) i storlek 36. Den sitter väldigt bra på mig om man bortser från huden jag har över på magen. Den passar bra på armarna men är aningen mer tight än vad jag skulle föredragit (men det beror på huden som jag visat er). Så att få den att sitta fint kanske är helt omöjligt om inte huden på magen krymper, eller innan jag opererat, men det återstår att se. Det finns ju så klart en chans att huden drar ihop sig mer så att den passar bättre men det återstår ju också att se. 
 
 
Sådär, nu har jag visat mitt nya målplagg. Då är det bara att hålla tummarna för att den sitter fint och bra så småning om
 


Kommentarer
EE

Vilka fina bilder :).. Det där med målplagg är ju himla bra! Då får man verkligen bevis på att kroppen ändrar sig, och att det inte bara är vågen som gör det.

Svar: Tack ska du ha! Jag håller helt med dig =) Har du målplagg också? (som vi inte fått se)
Linda

2012-09-13 @ 23:54:51
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
Pernilla

Jag håller med EE. Det är är väldigt bra med målplagg - det blir svart på vitt och kan verkligen hjälpa om vågen inte samarbetar. Blusen sitter ju fint på dig nu, men jag förstår om du vill ha den lite lösare. Det är om inget annat inte särskilt skönt med tighta blusar - lite lätt klaustrofobi. Men den sitter fint på dig trots allt :)

Svar: Tack så mycket! Den passar väldigt bra upptill, från brösten och ned till naveln kan man säga. Sen under naveln hänger ju huden över magen (så kallad hängbuk, fast det nu inte är fettbus utan hudbuk, haha. Eller haha -men bättre det än att gå runt och gråta i alla fall). Där skulle jag verkligen vilja ha den lösare så att den inte ser ut som korvskinn. Jag vill inte gärna att folk ska tycka jag har klämt på mig för små kläder. Sen får den hemskt gärna bli lite lösare i ärmarna också. Den passar nu men den sitter slick. Det är ju huden där och jag skulle gärna ha den något lösare där med. Håll gärna tummarna för att huden vill jobba med mig också.
Ja jag håller med både dig och EE, målplagg gör det verkligen SÅ tydligt. Dina jeans till exempel, där har du det så tydligt så det är extremt! Det är toppen.

Tack Pernilla <3
Linda

2012-09-14 @ 09:36:27
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Anna

Den sitter jättefint på dig redan nu. Gud vad kul att faktiskt kunna komma i sitt målplagg och känna att det är väldigt lite kvar nu! :-)

Svar: Åh men tack så mycket! Jag har haft den ett tag men har inte ens vågat testa den eftersom den varit i storlek 36 (jag trodde jag hade 42 nu) Men av någon anledning fick jag för mig att testa för att se hur kaosigt mkt det var kvar och upptäckte att den passade ok. Jag hoppas verkligen den släpper kring lösa huden på magen =D. Det är jätteroligt att ha målplagg. Har du?
Linda

2012-09-14 @ 10:08:31
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Minendie

Wow, storlek 36! Det har jag aldrig haft i vuxen ålder. Jag tycker den sitter bra redan nu. Du är ju fantastisk <3

Svar: Åh men fina du, vad gullig du är <3. Jag tror du kommer att komma i det sedan utan problem! (fast man får inte glömma att man kan vara helt smal och platt, men för bred för små storlekar. Så gå inte bara efters storleken i sig -utan efter dina egna minskningar!) Kram!
Linda

2012-09-14 @ 10:22:57
URL: http://minendie.wordpress.com
EE

SV: Inte för tillfället faktiskt. Men hade ett par shorts jag aldrig trodde jag skulle komma i igen, skrev om det för ett tag sedan :).. Men dessvärre försvann den lilla värmen som var i sommar, så får helt enkelt hoppas att dom fortfarande går att få på nästa sommar. Eller vem vet, dom kanske rentav är för stora då ;)

Svar: Ja shortsen minns jag! Det var ju en jätterolig sak när du hittade dem och de pasade super! Ja men visst. Jag tror absolut inte de kommer vara för små kan jag säga. Passar de som nu är det jättebra det också glöm inte det, men absolut hehe, de kan ju mycket väl vara för stora =D
Linda

2012-09-14 @ 12:07:33
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
smulan

Den kommer snart att sitta bra med tanke på din minskningstakt.Det tvivlar jag inte på, för även om huden tar upp plats för att den hänger, så har du väl mer fett som du vill ha bort innan du nått ditt mål? Men jag tycker du är snygg som du är nu:) snygg blus också:)

Svar: Tack ska du ha =) Jo jag får hoppas det. Visst det finns absolut fett kvar på krooen jag vill bli av med. Vart det sitter vet jag dock inte (alltså om det är lår, rumpa, armar, mage eller alltihop) TACK!
Linda

2012-09-15 @ 17:39:15
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0