Höströj

Idag har jag en lång och intensiv dag framför mig. En del är avklarad och det är att lämna Marcus på skolan (det är dock synd att det inte var idag han hade studiedag haha). Hur som haver så ska jag klockan 10 besöka en förskola och sedan ska jag hem och göra ett riktigt höströj. Nu talar vi om den där sorten som ban bara pallar att göra en gång om året. Jag ser det med skräckblandad förtjusning. Det är ju väldigt jobbigt under tiden, men det är fantastiskt efteråt. Måste dock pausa mitt i för att hämta Marcus och sedan ikväll så ska jag troligtvis iväg vid 19. Jag hoppas, men tvekar på att jag är klar tills dess. Så eventuellt har jag att göra hela dagen imorgon också. Ja men det här blir bra. Ska berätta om det med förskolan sen också.
 
 
 


Kommentarer
ZtorZillen

Hej Linda! sitter på jobbet och tjuvläser din blogg..blir så sjukt inspirerad och glad av att läsa din historia. har du funderat på att börja jobba inom kost och hälsa? kan du inte skriva ett tips-inlägg? känns just nu som om det går åt pipsvängen för min del viktmässigt!

Svar: Åh men vad dina ord värmer! Jag blir så glad verkligen <3 Jag har stora funderingar kring det där och lovar återkomma längre fram om jag skulle besluta mig för nått som har med det att göra. Jag kan absoliut göra det om du vill specificera lite vad för tips du önskar =) Jag förstår att det känns så just nu, men det beror säkert bara på flyttstressen och det? Jag tror det kommer gå bra och kännas bättre snart. Ibland behöver man en time ocut. FÖrsök att tänka på att stå still under tiden du inte klarar att fokusera på att gå ned, det kanske hjälper. Alternativt så får du inte vara för hård mot dig om du skulle känna att du ätit för onyttigt
Linda

2012-09-13 @ 09:21:36
URL: http://www.ztorzillen.blogg.se
Minendie

Åh, det (ö)kända höströjet :) Jag håller med dig, det är jobbigt när man är mitt i det men kanske allra värst när man fortfarande har det framför sig. Men när man kan sätta sig ner, tända ljus och bara njuta av att vara klar så är det värt det.

Svar: Ja jag lkängtar tills jag är klar men det är sååå mycket som måste göras här. Det hade varit bättre om jag varit frisk när jag skulle köra =O men men det är väl bara attt klämma i känner jag
Linda

2012-09-13 @ 10:56:00
URL: http://minendie.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0