gladare, sjukling och roliga saker på G

Vet ni, jag har helt glömt bort att jag inte fyllt på med något inlägg mer idag efter att jag skällt ut hela världen i mitt senaste. Jag kom på det nu när jag fått nya kommentarer (TACK alla som peppat mig idag när jag hade en liten prolaps i mitt annars ganska goda humör) angående att jag såg svart idag. So here I am again.
 
Jag kan säga så här, efter jag skrivit det senaste inlägget, idag på morgonen ca  fem över 9, så gick jag och la mig och Leo i soffan. Det kanske tog en kvart innan han somnade för han var först piggelin, men sedan slocknade han och då gjorde jag det också. Först råkade Marcus eller Oliver, vet inte vem, väcka oss vid 10 men tack och lov var Leo med på att somna om och när vi sedan vaknade var klockan 11 och jag kände mig som förbytt. Så jag tror nog helt enkelt jag fått för lite sömn och för mycket sjukdom på sista tiden.
 
Och angående sjukdom är jag så där retsamt sjuk. Ni vet när det inte bryter ut, men ändå finns där. När man är så pass sjuk att man inte ska träna eller hitta på massa extravaganta saker, men man är tillräckligt frisk för att till exempel gå till jobbet. Mycket irriterande. Jag hoppas så klart att jag vaknar helt frisk imorgon men det har jag å andra sidan önskat så många gånger nu så jag tror att önskebrunnen förvägrar uppfylla den önskan och kastar tillbaka myntet på mig igen.
 
Och igen, att bero på nått jag just nämnde -jobba, så är det snart dags för mig att åergå till jobbet efter sjukskrivning pga svår gravidtet (blev sjukskriven 6:e juni förra året. Födde sedan 5:e september) och mammaledighet. Närmare bestämt den 1:a oktober. Då tar Tomas vid och jag får vara den som gråter hela dagarna eftersom jag saknar Leo får påbörja "återinskolningen" till det vanliga livet. Jag tror det kommer bli roligt faktiskt, för jag har samma jobb, men firman jag arbetade på har sålt (kan man säga) sin verksamhet till ett större företag och jag följer med i flytten. Det är lite extra roligt för de beställde inte arbetskraften, utan det var fritt val för dem på nya stället att fråga om vi ville komma med, eller låta deras egna ta vid arbetsuppgifterna. Så ny arbetsplats, lite nya rutiner och nya kollegor. Jag hoppas och tror det ska bli roligt.
 
Men det är mer roligt som är planerat till hösten som jag längtar jättemycket efter. Det är klart till 99,9% (egentligen kanske 100% men jag vågar ändå inte säga det) så jag ska berätta vad, men först om ett par dagar. Jag ska kolla upp det lite på lördags först. 
 
Nu är det en sån här gång som jag skulle kunna skriva i evigheter, men eftersom det antagligen bara skulle sluta med att jag svävar ut och börjar dra dåliga skämt (okay, det skulle jag säkert inte) så är det lika bra att jag sluta här så länge. Men först vill jag bara säga att jag vann en tävling härom dagen inne hos Smulan (http://blogg.amelia.se/smulan/) och idag kom vinsten. Eftersom jag bestämt att göra en kycklingryta/wok till middag så passade jag på att använda påsen med indisk kryddning (passande dag det kom på alltså) och hjälp så gott det var! Jag kan lägga ut recept och bild på maten imorgon.
 
 
Ignorera gärna att jag ser knäpp ut på den här bilden (osminkad och dan) och fokusera istället på min knasiga lilla ettåring som tyckte att det var en bra idé att klättra ned i en låda idag
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Pernilla

Söt liten kille :)

Svar: Tack så mycket!
Linda

2012-09-07 @ 08:55:14
URL: http://skinnyjeans.devote.se
smulan

Såklart lådor är till för små pojkar att sitta i,haha! Charmtroll:)

Svar: Hihi ja, ungar <3
Linda

2012-09-08 @ 18:17:42
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0