Det var ju snopet

Jaha, nu när jag kom hem så tänkte jag att jag skulle skicka iväg ett nytt blogginlägg. Det första jag ser då jag väcker datorn ur sitt viloläge är att jag aldrig skickade inlägget idag på morgonen. Inlägget jag trodde att jag skickade vid 7 blev således skickat först nu. Jaha, så kan det gå.
 
Vad jag hade tänkt skriva nu var i alla fall att jag fick ge upp att försöka sluta amma idag. Jag hade ju inte, som jag sa innan, ammat sedan i måndags mitt på dagen och på förmiddagen idag hade jag så ont att jag inte visste vart jag skulle ta väge. Ändå satt jag med varm vetekudde, hade två alvedon i kroppen, hårt knutet stöd och jag hade försökt få ut bara lite. Jag kände mig faktiskt riktigt sjuk och efter en stund kände jag att det var bättre att släppa efter och låta Leo amma (vilket han tackade och tog emot). Jag känner att det kanske var en dum idé att sluta tvärt då jag har så hög produktion fortfarande. Varför jag ens tänkte så från början var ju eftersom Leo är så på mig flera gånger om dagen (använder mig som mys och napp också) så jag har inte kunnat dra ned på amningen till morgon och kväll, vilket annars kan vara en bra idé.
Men så kom jag på att från den 1:a så ska jag ju börja jobba och då kan han ju inte vara på mig varesig han vill eller inte -så då kan jag ju (och måste) dra ned till endast morgon och kväll. Gör jag så i en vecka eller två så borde produktionen minska så pass att jag kan sluta helt sedan. Intresseklubben antecknar nu hoppas jag? (eller med andra ord, jag förstår om det här var verkligt intressant för er att få veta. Not). Nu mår jag i alla fall mycket bättre och längtar till träningen ikväll.
 
Nu ska jag strax börja med maten men först ska jag läsa bloggar
 


Kommentarer
Pernilla

Jag har ju aldrig ammat och kommer, som du vet, troligtvis aldrig få möjligheten till det heller... Men jag har ju hört att det på många sätt är en smärtsam process. Hoppas, hoppas det blir bättre nu och att du får in en bra rutin som gör att ni alla mår bra :)

Svar: Tack ska du ha, jag hoppas att det ska bli en bättre avslutning med nedtrappet då jag börjar (bläää) jobba. Jag vet.. Kram <3
Linda

2012-09-19 @ 20:01:17
URL: http://skinnyjeans.devote.se
smulan

Hoppas det funkar bättre med nya strategin med amningen. Kanske är bättre att försöka få det att minska och inte tvärsluta. Jag vet ju inte av egen erfarenhet:) Men kan tänka mig att det som med så mycket annat är individuellt hur det funkar bäst att göra. Hoppas iallafall att du mår bättre:)

Svar: Jag tror det blir lite individuellt om det fungerar eller inte i de flesta fall. Med Marcus trappade jag ned och med Oliver tvärslutade jag.. Jag hade egentligen velat sluta nu men mjölkstockning är inte värt det. Vet inte hur det kan påverka hela kroppen så mycket om man har fulla bröst så där, men det gör som ont överallt =O. Tack nu mår jag bra =)
Linda

2012-09-20 @ 16:41:35
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0