Dagens mat och träning samt lite om morgondagen

Oj vilken dag att rusa snabbt. Eller så kan det vara för att tiden går fort då man grejar framför tv. Jag har dock hunnit med en del annat viktigt också som träning, mat och städning. Imorgon smäller det. Första dagen på arbetet sedan jag blev sjukskriven (pga graviditeten) den 6:e juni förra året. Spännande också eftersom det är på en helt ny arbetsplats och med en helt ny chef (dock är jobbet samma). Jar erkänner att det känns väldigt jobbigt just nu. Inte för att jag inte gillar arbetet -för det gör jag, utan för att jag måste lämna den rutin i livet jag har nu. Att ha möjligheten att vara hemma och vara med barnen, städa och pyssla och även ut och promenera och sådana saker under dagen. Nu blir det ju bara barnen på kvällen vilket känns så himla trist. Träningen tror jag blir bra ändå eftersom jag ändå alltid tränat på kvällen. Dock kommer en hel del energi ha gått åt till arbete så det är väl orken som kan få sig en törn. Speciellt med allt skoj jag ska göra under hösten också (tänker främst på Club 96)
 
Nu till dagens mat och träning
 
FRUKOST
En skål mild and creamy vanilj
 
LUNCH
En talrik lättkeso och en burk makrill
 
MIDDAG
Kycklinggryta med cocosmjölk, wokgrönsaker och champinjoner. Ris till detta
 
KVÄLLSMÅL (lite senare)
En skål mild and creamy vanilj
 
TRÄNING
65 minuter Powerwalk (-500 kcal)
60 minuter crosstrainer
 
Och angående powerwalken måste jag få dementera ett av mina tidigare inlägg. För som ni minns så visade jag bilden på pw som jag tagit där jag höll takten på 7 km/h och brände 900 kcal. Men idag när jag gick så snabbt jag bara kunde så fick jag det bara till 8.28 km/h och 501 kcal. Så jag undrar jag inte runkeper var felinställt på den där jättemätningen jag gjorde. Tiden stämmer på 59 minuter, men att skillnaden på 6 minuer ska bränna 400 kcal mer känner jag mig väääääldigt tveksam till. Så den kanske var inställd på att springa eller cykla eller något, av misstag. Därav tycker jag vi glömmer den mätningen helt och hållet (förstår att du undrade Pernilla, för det gjorde jag också efter dagens mätning!)
 
Här kommer en bild på mig som Lennart Witoslaw tog på mig på repet med Club 96
 


Kommentarer
Pernilla

Det är lite lurigt med alla dessa appar och hur de fungerar och så vidare. Min runkeeper fungerar dock över förväntan. Jag har stegräknare/kalorimätare även på min iPod och mätte dubbelt några gånger och de visade så gott som samma resultat. Så nu är jag mer övertygad om att det stämmer än vad jag var innan :D Men man får ju ta det med en nypa salt... En sak är ju i alla fall 100 % säker och det är att vi är duktiga som går ut överhuvudtaget... :)

Hoppas det går bra på jobbet imorgon och att det känns kul att vara tillbaka, när du väl kommer dit :) Kram!

Svar: Jag vet... Jag är väldigt tveksam jag också till de där för alla bränner ju olika mycket. Det är ju svårt att säga exakt. Okay det blir väl en generell siffra och det måste man ju vara medvbeten om. Kul däremot att det verkar visa så pass rätt. Jag är i alla fall 100 på att den var felinställt för den skillnaden tror jag är bullsh...
Tack ska du ha underbara du! Kramar
Linda

2012-09-30 @ 21:00:26
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Pernilla

Väldigt vacker bild på dig förresten :)

Svar: TACK <3
Linda

2012-09-30 @ 21:00:51
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Minendie

Hoppas du får en bra dag imorgon! Det kommer säkert ta en del energi första tiden på jobbet men sen när det blir vardag blir det nog lättare att få ork till allt igen. Jättefin bild på dig.

Svar: Tack så vad glad jag blir. Du är alltid så himla gullig <3
Linda

2012-09-30 @ 21:29:58
URL: http://minendie.wordpress.com
Joline

Vilken fin bild! O nu blir jag ju nyfiken på att höra vad du jobbar med?

Svar: Åh men tack vad glad jag blir! Jag säljer utbildningar till stora företag. Först planerar vi affärsutveckling och vart i sina yrkesroller (främst inköp) de vill nå och sedan rekommenderar jag dem vad de behöver lära sig och säljer utbildningarna till dem =)
Linda

2012-10-01 @ 10:50:10
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0