Utekväll

Jag kände att det kanske är bra om jag skriver nåt kort inlägg här, det var i fredags senast tror jag. Jag vet att jag är lika tråkig som vanligt som inte är inne och skriver varje dag, jag tror det blir bättre sedan när det blir lite mindre på kvällarna. Som det är nu så är det något varje kväll. Att andas ut är inte riktigt möjligt. Idag är första dagen på länge som jag kunnat sitta ned och bara njuta av lugnet, den mesta tiden av dagen. Igår förresten så gick vi ut på kvällen. Det var evigheters eviheter sedan som jag var ute och jag tyckte inte alls det var roligt kan jag säga. Tomas och jag kom hem 23.15 redan och mötte Tomas förvånade mamma och Marcus som fortfarande var vaken. Sedan blev det viktminskningens första "fyllemat" och det fick jag ju så klart ångra idag, när jag klev från gårdagens 71,5 kg till dagens 72,3 (vilket är samma vikt som i måndags när jag vägde mig. Jag som lyckats nästan ett kg minus till igår). Men jaja, ibland är det som det är och så måste det ju få vara.
Tack och lov har jag inte varit ens ett spår av bakis idag så jag har kört på med min viktminskning precis som vanligt, så det blir nog bra med det där kilot om ett par dagar. Hur det ser ut imorgon när jag ska skriva vad jag väger här i bloggen återstår dock att se.
 
Annars kör jag på med träning och mat som vanligt. Jag änker inte längre på att jag ska äta för att banta so to speak, eftersom det går av sig självt. Jag lever ganska normalt tycker jag och står på min crosstrainer en timme nästan alla dagar i veckan. Varför jag säger nästan är eftersom jag ibland tränar med club 96 och då hinner jag oftast inte på kvällen. Men nu ska jag strax upp igen och sedan avslutar jag kvällen med att njuta en skål mild and creamy vanilj.
 
Kommande för mig nu, utöver vardagen och jobb är att fortsätta med min dansgympa på måndagar under hösten. Nu på tisdag har jag träning för nästa vecka är det premiär. Det innebär också att vi från näst-nästa vecka kommer att repa varje kväll med club 96 (fast på måndagskvällen smiter jag på dansen emellan). Lördag nästa vecka ska jag vara karaokevärdinna på en club här där jag bor och sedan mellan 9e november till 15 december är det föreställning varje fredag och lördagskväll. Fullt upp med andra ord. 
 
Hur ser er höst ut?
 
 


Kommentarer
E

Oj mycket på gång. När är du hemma hos familjen ? För visst hade du tre barn , om jag inte har fel.

Roligt att ha så mycket att göra.
Är det nu efter du gått ner eller hade du så där mycket förut också.

Svar: Jo det är ganska mycket. Men tid för familjen finns så klart. På måndagar är jag hemma med dem tills 19.20, vilket är 40 min innan barnen går i säng och sedan mellan 20.45 tills man ska sova är jag med Tomas. På tisdagar är jag förvisso borta från 19 men innan dess är jag hemma och äter och sånt. Men sedan är jag ju hemma med familjen alla andra dagar i veckan. Ända undantaget kommer bli nästa vecka då vi ska repa varje kväll, men det är bara en vecka ås det är okay.Nu på lördag ska jag jobba mellan 21-01 men då sover redan barnen så de märker inte av detta. Sedan kommer jag bara vara borta på kvällen på fredagar och lördagar. Men på lördagarna är jag å andra sidan hemma hela dagen. Så det är som sagt ingen fara alls, det finns tid med både make och barn.
Men sedan är det ju en övergående period också. Det är bara fram tills 15:e december och sedan efter det kommer jag vara hemma alla dagar utom precis när jag är på dansen, men det är då bara en kväll i veckan.

Det är kul men mycket, men ibland så kan det kännas lite väl mycket ja. Dock är det roliga saker så det är bra. Tomas och barnen är dessutom delaktiga och barnen har varit med ett par gånger då vi repat med club 96 och kommer även vara igen =) Tomas ska vara med och hjälpa till lite inför föreställningen. Jag är hemma med honom varje kväll också.

Att jag har mycket att göra nu har inget att göra med att jag gått ned i vikt. Ellor jo, dansen skulle jag inte gått på om jag inte gått ned i vikt för det hade jag inte klarat. Men revyn hade jag varit med i ändå, om jag hade fått. Jag tror inte jag är med där för att jag blivit smalare, utan för att jag är duktig på det =)
Linda

2012-10-29 @ 08:26:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0