sova-äta-jobba-måla-repa-träna

Hej mitt i arbete och målning. Ja, jag har inte haft mycket ledigt de senaste dagarna. Antingen så jobbar jag, målar jag eller tränar med club 96. Tiden jag har emellan har jag tränat. Dock hann jag faktiskt inte träna igår för det var så mycket att greja med här hemma. Men det är å andra sidan första gången det bara inte hunnits med så där, så jag känner att det får lov att vara okay. Idag har jag egentligen också för mycket för att hinna med ett avbrott för crosstrainern men eftersom min kära make har gått och blivit så himla extremt förkyld idag under dagen (ja faktiskt, han mådde som vanligt när han vaknade, men nu är han dunderförkuyld och bara nyser och nyser) så känner jag att jag inte har råd tidsmässigt att inte träna -ifall jag skulle bli smittad av honom. Då vet man ju inte när man kan träna, så jag får lov att passa på.
 
Idag har jag i övrigt bara jobbat, städat och målat. Det känns som om ett lite break vore behövligt men tyvärr har jag inget inom räckhåll. Jag kämpar vidare och vikten kör jag vidare med också. Det har blivit så naturligt nu så jag känner nästan inte som om jag jobbar med vikten, det bara är så jag lever. Så hoppas jag så klart att platåandet ska ge sig, men eftersom jag inte kan göra nåt åt hur snabbt eller sakta det går (då jag inte ökat mat och godis eller minskat träningen) så är det ju bara att gilla läget.
Jag har i alla fall fått gå och ta prover nu då och på måndag så har jag tid hos läkaren för lite bedömning av huden och lite värden och blodtryckskoll och sådant.
 
Nu ska jag återgå till målandet igen...
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0