något kom emellan

God morgon. Jag uppdaterade inte igår, jag vet men det kom en sak emellan som jag var tvungen att ta hand om. Det gjorde också att det inte blev någon träning för mig. Vad gäller gårdagens mat så var det min vanliga mild and creamy till frukost och kvällsmål och till lunch var det kycklinggrytan med cocosmjölk och wok och till middag var det stekt kyckling och pomfritt.
 
Idag känner jag mig lite tröttare än de senaste dagarna men jag tror mest det beror på att jag kom lite senare i säng. Det är i alla fall sista dagen den här veckan som jag ska åka in till jobbet för imorgon ska jag jobba hemifrån. Jag har nämligen ett läkarbesök på måndag näst -nästa vecka. Det är med tanke på viktminskningen. Vi ska kolla att allt är bra i kroppen och med alla värden plus att vi ska ta en titt på all extra hud och se hur man går vidare där. Hur som haver ska jag Imorgon ta prover inför läkarbesöket.
 
Jag önskar er alla en fin torsdag, så hoppas jag att inget kommer emellan för mig ikväll, så jag hinner gå in på datorn och göra det jag inte hunnit i veckan
 


Kommentarer
E

Kan du inte skriva ut ”hur” mycket mat du äter inte bara vad, jag är nyfiken på hur mycket av T.ex. wok du äter.
Av den anledningen att man kan följa samma mat mönster som du, för du har ju gått ner så fort och bra.

Varför ska du ta prover för? Tror du att du har några brister på något.
För man brukar väll inte ta prover för att man har gått ner i vikt?

Lycka till med din vikt :)

Svar: Jo det kan jag väl försöka att göra. Dock kommer jag inte kunna säga exakt eftersom jag inte väger maten. Men jag kan skriva så gott jag kan =)
Det är läkaren som vill att jag ska ta prover. Jag ska till henne för att hon ska kolla huden men hon ville passa på . gissningsvis lite järn och vitaminer hon vill kolla på. Jo jag tror man kan göra det om man gått ned mycket.

Tack tack =)
Linda

2012-10-04 @ 11:43:00
Gentle Giant

Saknade dig igår men saker kommer emellan ibland.

Skönt med avstämning med läkare. Hoppas redan nu att alla prover är goda. Känns det bra i kroppen? Hur känns det med huden?

Kramar!

Svar: Hej! Nu är jag här igen, vad gullig du är som säger så, då blir jag extra glad så här på kvällen =)
Jodå det känns bara fint i kroppen, det är läkaren som vill ta prover och jag gissar attd et är lite standard som b-vitaminer, järn och sånt. De vill nog kontrollera eftersom jag g¨tt ned så mycket. Vad gäller huden så är det så himla mycket och det är mest därför som jag ville trägga henne och se vad hon säger om det.

Kramar! <3
Linda

2012-10-04 @ 17:46:45
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0