Igår och idag

Nu blev det visst ett riktigt sent inlägg idag, men vi har grejat med en sak idag hela dagen och det har tagit all vår extra tid. Det var inte förrän nu på kvällen det blev lite lugnt och då passade jag på att träna.
 
Igår var vi hos vänner på middag (så igår tränade jag inget och åt massa gott jag annars inte äter nu när jag viktminskar, som bearnaise, ostbågar, brie och glass) och det var supermysigt och trevligt. Vi åkte hem runt 2 och när allt var klart hemma var klockan strax efter 3. Idag sov jag till 9 tror jag hon var och sedan har det varit full fart hela dagen.
 
Vad gäller vikten så är jag nervös inför imorgon. I fredags vägde jag som jag sa 74,0 och jag gick inte upp nåt i vikt av pajen och de få bitarna jag åt då och igår vägde jag 73,9. Idag hade jag dock sparat lite vätska sedan igår och vägde halvt kilo plus. Ibland när jag lagt på mig så, så har jag tappat det igen till dagen efter och det är det jag hoppas på just eftersom det imorgon är den dagen jag registrerar vikten på. Ja men samtidigt blir det som det blir.
 
Nu är det dags för sängen men först skriver jag dagens mat och träning.
 
FRUKOST
en skål mild and creamy vanilj.
 
LUNCH
en big Mac utan bröd, med side salad och en cola zero.
 
MIDDAG
Två kycklinglår och en smakis (två små tuggor) på ett bröst.
 
KVÄLLSMÅL
en skål mild and creamy vanilj.
 
TRÄNING
60 minuter crosstrainer.
 
En dålig dag vad gäller maten, men jag hade så fullt
 upp med det vi grejade med så det var ingen som kände sig speciellt hungrig. Sådana dagar som de flesta har ibland med andra ord.
Imorgon är det tillbaka till jobbet och på kvällen är det dansgympa. Sov gott allihop.
 
 


Kommentarer
Minendie

Det ser ut som att ni haft en trevlig kväll :) Jag håller tummarna för dig idag och hoppas att vätskan har försvunnit.

Svar: Ja det var himla mysigt faktiskt så det känns okay att det blev lite extra vätska i kroppen. Hoppas den ger med sig =O
Linda

2012-10-08 @ 06:36:40
URL: http://minendie.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0