fast inuti

Sitter på tåget till jobbet och tänkte att jag skulle skriva ett snabbt inlägg. Jag hann varken skrivs eller svara på kommentarer igår eftersom jag hade rep hela kvällen. En vecka till premiären bara, det är mycket kvar att repa in dock. Man får ligga i med andra ord 
 
Igår hade jag en riktigt dålig dag måste jag erkänna. Jag vet inte hur det kom sig men jag hade en riktig sådan där "tjockdag". Jag kände mig större än jag någonsin gjort. Det kändes Bokstavligen som om jag svällt upp till 150 kilo och det kändes som om jag var fången i den stora kroppen och som om jag försökte slita mig ut, men att det inte gick. Kan inte riktigt förklara det men jag mådde väldigt dåligt i alla fall och hade lätt kunnat lägga mig och gråta på plats. Kanske bra att jag var på jobbet så jag fick ta mig i kragen. Idag känns det bättre igen. Vet inte varför det blev så där igår. Någon som känner igen Sig i detta?
 
Har börjat titta på bilder på bukplastik och de flesta jag sett är fina så jag hoppas min mage blir bra också. Jag har funderat på om jag ska be dem göra ett ankarärr så de får bort huden på sidorna. Sen är det så klart inte mitt val men man kan ju alltid föreslå. Ja vi får se. Först ska jag ju få en tid dit och den lär väl inte komma i år. Men det gör mig dock inget för det vore nog bäst om det blir efter jul. Dels för alla föreställningar. Sem vore det kanske inte så kul att må dåligt på julafton. Men att det skulle komma en kallelse i år tror jag som sagt är en extremt liten chans.
 


Kommentarer
Anna

Jag förstår precis vad du menar. Det är lite så för mig just nu. Jag har idag nått ett av mina delmål, och väger mindre än jag gjort på två år tror jag (har kontrollvägt den här gången, haha!). Ändå kan jag bara tänka på hur långt det är kvar och hur mycket som fortfarande dallrar runt på kroppen...

Ibland tror jag att vi har sådana dagar helt enkelt, tråkigt men sant. Huvudsaken är ju i alla fall att det känns bättre nu för dig! :)

Svar: Åh meg Gud vad roligt!! GRATTIS! Men jag förstår dig på det också.. försök att inte se vad du har kvar utan vad du gjort. Ta sedan ett kg i taget och tacka kroppen för varje minus du får! Jag tycker du såg jättefin och och du ser mindre ut i verkligheten än på bild! Kram
Linda

2012-10-31 @ 08:01:50
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
smulan

Vi får alla såna dagar. Det hade jag när jag var smal också, efter att då ha gått ner vikt. Har man en gång varit överviktigt tror jag aldrig man helt blir av med det. Säkert kan dom som alltid varit smala också ha det, men det vet jag inget om:)
Kul att du ska få operation. Min systers operation blev superlyckad och inte blev hon speciellt sjuk och ontig efteråt. Efter 2 veckor jobbade hon igen och hon har ett jobb med fysiska inslag.
Men skönast ändå om det blir efter jul. Jag var inlagd på sjukhuset över jul en gång pga komplikationer efter operation. Inte kul alls:( Nä, på jul vill man vara hemma eller med nära och kära..
Håller tummarna för att du får operationen i januari:)

Svar: Jag hoppas den blir bra men har kollat runt på massa bilder och gjort research ganska mycket nu och det känns i alla fall bra. Bra att henne blev bra! Var det via landstinget eller var det privat hon gjorde?
Jag ringde och pratade med dem och som jag misstänkte så blir jag nog kallad på konsultationen efter jul. Men därempot lät det som om tiden med max 6 månader stämde. Du är nog fin i sommar sa hon =)
Linda

2012-10-31 @ 18:21:03
URL: http://https://smulgubben.wordpress.com
heysam

Vi har alla sådana dagar. Det viktiga är att man jobbar igenom det! Kul att hitta din blogg, har haft svårt att hitta svenska viktbloggar. :)

Svar: Ja det är nog så. Huvudsaken det inte sätter sig i huvudet så man får någon ätstörning eller nåt annat konstigt. Men det tror jag inte är någon fara för mig. Vad roligt! Jag har en lista i min blogg till andra viktbloggare också. Tittar tillbaka in i din blogg också =)
Linda

2012-11-02 @ 03:18:57
URL: http://heysam.se/
heysam

Ja jag vet! Det är väldigt svårt det här med vikt och när jag kände att det blev för mkt med att räkna kalorier och väga sig för mkt slutade jag direkt för jag vill göra detta på ett sunt sätt. :) Såg din lista och gick igenom den igår faktiskt, hehe!

Svar: Ja det är nog det allra bästa tror jag =) Vad bra! Hittade du flera som du tycker är bra?
Linda

2012-11-02 @ 15:15:34
URL: http://heysam.se/
C

Usch för såna dagar, har själv haft såna i ca 1 vecka nu - går inget bra alls med maten :-(
Känns inget bra... Hållet på att tappa fästet....

Ang din bukplastik så kommer det gå kanonbra!!
Kram ♥

Svar: Åh... det är sånna där dagar man har helt enkelt. Jag svullade godis ordentligt i fredags jag.
Tack ska du ha! Jag hoppas verkligen det!
Kram
Linda

2012-11-02 @ 20:09:26
URL: http://carusasviktblogg.wordpress.com/
Pernilla

Jag tror aldrig man kommer komma ifrån de känslorna, tyvärr. Det spelar nog ingen roll hur liten man blir. Man får väl försöka tänka att det (den jobbiga tjockisdagen) går över och sen plötsligt förvandlas den till en smaldag istället :)

Svar: Ja dte är nog så man får försöka tänka, jag håller med dig om det. Är nervös bara för att jag blir nekad den där bukplastiken nu eftersom jag går ned mer i vikt. Då kanske jag kommer fortsätta känna så här med all mig extra hud... Neeej usch det får inte bli så!
Linda

2012-11-03 @ 19:00:49
heysam

Ja jag hittade en del som tur är hehe. Har aldrig riktigt läst "viktbloggar" eller tränings/kostbloggar o de va faktiskt hundra gånger svårare att hitta än typ modebloggar haha. :) Men eftersom jag är intresserad av nyttig mat osv har jag hittat många såna, och så såklart tycker jag om att läsa om andras viktresor :')

Svar: Nej jag hade aldrig heller och hade också svårt att hitta först. Är glad att jag hittar några nu som jag tycker om och följer =D
Linda

2012-11-05 @ 11:44:06
URL: http://heysam.se/
smulan

det var landstinget som gjorde hennes operation. Så ditt kommer nog att bli jättebra:) Låter väl bra att det är fixat till sommaren?
Kram

Svar: Åh men vad bra! Då hoppas jag min blir bra också. Ja de sa till mig att de trodde det skulle vara klart tills dess så jag håller tummarna allt jag kan =D Kram
Linda

2012-11-06 @ 21:11:08
URL: http://https://smulgubben.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0