FANTASTISKT (hoppas jag)

Idag kunde jag inte skriva på vägen till jobbet som vanligt för jag höll på att läsa igenom ett manus för club 96, snart premiär så jag behöver få det att sitta nu. Men nu har jag lunch och jag känner att jag måste smita in för att uppdatera er om en underbar (hoppas jag) sak som hände.
 
På vägen till jobbet här på morgonen så ringde plötsligt min jobbtelefon. Jag vet inte varför det var den som ringde men det spelar ingen roll. Jag svarade i alla fall och trodde ju givetvis det var nåt som hade med jobbet att göra -men det var det inte. Rösten svarade lite glatt att hon ringde från plastikkirurgin på karolinska i Stockholm och hon undrade om jag kunde komma in imorgon bitti för en bedömning av huden på magen. Jag kunde snubblat omkull av förvåning och glädje på samma gång. Dels för att de ringde överhuvud taget och dels för att det gick så fort att de hörde av sig. Ytterligare förvåning och glädje att de vill träffa mig redan imorgon. Det kunde ju lika gärna varit så att de skickat ett papper och sagt att jag skulle komma in om två månader. Eller att de mottagit remissen och att jag skulle bli kallad längre fram. Ja okay att de bedömer imorgon betyder ju absolut inte att de kommer (om det blir ja) operera nu snart, för de kan absolut säga att vi ska vänta ett år eller några månader. Men får jag bara veta att jag ska få göra plastiken så kommer det bli en stor sten som faller från mitt bröst. Ni ska få se bilder sedan om det blir godkänt.
 
Vad som var lite synd var att hon sa att landstinget inte betalar för operation av lår och armar. Det hade man ju kunnat önska för låren är det ju väldigt mycket hud på och armarna är det ju det samma med. MEN samtidigt så är det viktigaste magen och jag kommer bli överlycklig om de ta bort den huden. 8.50 imorgon är det dags för bedömningen. Håll gärna tummarna för min skull
 


Kommentarer
Anna

Fantastiskt roligt! Håller verkligen tummarna att det blir som du vill! :)

Svar: tack! Jag hoppas!
Linda

2012-10-24 @ 13:46:30
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Pernilla

Självklart ska jag hålla tummarna! Superbra nyheter! Jag önskar dig all lycka till imorgon :)

Svar: Tack underbara du! Jag tänkte skriva till dig på fb om det men eftersom jag var på jobbet så hade jag så begränsad tid dessvärre.. Men lovar uppdatera dig imorgon =D
Linda

2012-10-24 @ 14:51:02
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Gentle Giant

Vad snabbt jobbat! Kommer hålla tummen och önska att du får de besked du vill ha!

Svar: Ja, det var så härligt att höra att jag var välkommen imorgon. Jag hoppas!
Linda

2012-10-24 @ 18:29:35
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
EE

Vilka glada nyheter att få läsa :).. Håller tummarna för dig!! Stort lycka till! Kram

Svar: <3
Linda

2012-10-24 @ 21:20:46
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
smulan

Håller tummar och tår:-D
Min syster har gjort buk plastik och det blev jätte bra. Hon kunde fått låren också pga vår sjukdom men kirurgen avrådde. Har man för tunn hud på insidan låren kan man då som ett streck som går inåt. Dvs ärret på insidan låret kan komma att omges med hud som väller över från sidorna. Kirurgen sa att det kommer att synas genom byxorna också. Han rådde henne att smörja låren med stärkand krämer och ha byx gördel ofta. Det här hon gjort och det syns skillnad. Hon har gått ner drygt 50 kg med operation. Ett litet tips för huden:-)
Lycka till!

Svar: Åh vad läskigt att dte kunde bli så med låren! så skulle jag verkligen inte vilja ha.... jag ska tänka mig för då innan jag funderar åt det hållet... Jag får testa krämerna och det då och se om det gör skillnad. Jag kan ändå inte göra op privat på ett tag eftersom det kostar så mkt (vi vill köpa hus först). Tack fina!
Linda

2012-10-24 @ 22:17:11
URL: http://smulgubben.wordpress.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0