WOHOOOOO!!

Ja!! Nu är jag verkligen så himla glad. De ringde mig från kliniken idag och de bokade inte bara tiden för nästa vecka (då jag ska dit och fotas, mätas osv) utan också operationstiden. Så den 18 december (ja jag vet att det inte var det roligaste datumet..) så ska jag opereras. Hon kunde annars erbjuda mig operation på tisdag nästa vecka, men eftersom jag nog inte skulle vara mentalt förberedd på det (eftersom det har gått så snabbt allting) och dessutom har revyuppträdanden fram tills 15:e december, så  var jag tvungen att tacka nej till det.
Jag frågade om det inte fanns någon tid i mellandagarna, men då blev hon lite irriterad och tyckte jag var omständig och jag vill ju inte för något missa den här tiden så jag tackade, bockade och tog emot.
 
Åh vad spännande! Nu gäller det att vara strikt och ordentlig så jag bränner så mycket som möjligt fram tills dess. Med andra ord inget slentrianätande under julen. Ja okay, jag skulle nog inte gjort det i alla fall med tanke på hur hårt jag piskar mig själv, men kanske skulle en lussekatt åkt ned en onsdag någon decemberdag. Nu blir det väldigt strikt med det där. Måste prata med dem på onsdag nästa vecka om möjligheten av att det blir mer hud på magen om jag går ned sedan, så jag inte gör nåt dumt bara. Jag trodde inte det skulle gå så här fort om jag ska vara ärlig.
 
Överväldigad. Glad. Nervös. Lycklig.
 
 to be gone in less than a month
 


Kommentarer
Minendie

Vad spännande! Jag förstår att det är mycket tankar och funderingar kring det här nu. Även om tankarna funnits länge så gick det ju fort när du väl tog upp det med läkaren. Förhoppningsvis blir det inte mer lös hud efteråt för det är väl inte så många kilon du ska gå ner sen?
Det måste nästan kännas overkligt att huden på magen kommer vara borta snart, vilken frihet :) Kram <3

Svar: Ja jag trodde faktiskt att dte skulle ta ett år så att det har gått så här fort vara jag inte beredd på alls. Dock är jag väldigt glad. Nej jag tror inte det blir så mklt att gå ned sedan. Vill nå mitt 60-kg-mål helst bara. Kramar <3
Linda

2012-11-21 @ 20:10:11
URL: http://minendie.wordpress.com
Pernilla

Åh, vad roligt! Vad glad jag blir för din skulle Linda! Vad häftigt att du vaknar upp med en helt annat kropp om mindre än en månad! Woho, är nog ett passande ordval, precis som du skriver :) Kramar!

Svar: TACK!! Jag är verkligen så himla glad (och nervös) jag hoppas attd et blir bra och att operationen kommer att bli lyckad! Kramar!!
Linda

2012-11-21 @ 23:06:05
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Gentle Giant

Gott att du har fått en tid hos läkaren. Vad skönt för dig att få hjälp med huden. Jag förstår de blandade känslorna och kommer hålla tummen hela vägen. Efter allt ditt kämpande förtjänar du verkligen denna operation. Njut kommande veckor och tänk att om mindre än en månad så är du på andra sidan! Kramar!

Svar: TAck så mycket! Åh du är så himla gullig, jag blir så glad =) Jag hoppas allt ska gå bra! Kramar!
Linda

2012-11-22 @ 11:27:25
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
Köttbullen

Hej! Har precis hittat din blogg och måste säga grattis till operationstiden! :) Läskigt, men spännande och skönt att få bort hud. Gick du ner väldigt snabbt? Jag har en hel del kilon som jag ska försöka gå ner men det låter ju inte jättekul att få massa hud över. Fast det tar lite tid för mig så huden kanske hinner med, förhoppningsvis, hehe. :) Hur som helst, stort grattis och hoppas verkligen det blir bra! Känner igen den där längtan efter att visa sig i bikini och känna sig nöjd. Pepp pepp!

Svar: Hej, vad roligt att du hittat hit =) Tack ska du ha! Ja jätteläskigt men jag ser samtidigt så mycket fram emot det =D. Jag har tappat den mesta av min vikt fort yes. 112 kg vägde jag i maj och nu då har jag tappat till 66 kg (och det är några kilon kvar) men framför allt har jag varit så stor så även om jag skulle tappat vikten på 3 år säg, så skulle jag ha fått lös hud. Jag ska hålla tummarna för att det drar ihop sig fint för dig! =D
Linda

2012-11-22 @ 11:28:45
URL: http://viktigt50.wordpress.com/
Marcus

Stort grattis! Välförtjänt, minst sagt. Nyfiken på om läkarn uppskattat vad den extra huden väger?

Svar: Tack så väldigt mycket! Inte än av de på kliniken, men min läkare sa att hon trodde det var 5 kg på mage och armar tillsammans. Vi får se om de säger nåt om det nästa vecka =)
Linda

2012-11-22 @ 18:56:08
Therese

Wow, snacka om snabba puckar! Vilket är bra för mig personligen, då får jag ju förhoppningsvis följa din resa här på bloggen och kan samtidigt gå ner i vikt klart innan jag bestämmer mig =P (Gäller att vara ego ibland ;))

Strandkliniken har jag tittat lite på, men jag är så fundersam över lag, hur tar man reda på om en klinik är seriös och bra? Har en klinik som ligger en liten bit härifrån och well, det "låter" och "ser" bra ut.. Men hur *vet* man? Har du någon koll? :)

Svar: Ja jag vet! Jag trodde det skulle ta ett år innan jag fick operationen om jag ska vara ärlig! Ja du är välkommen att hänga omkring, jag ska göra mitt bästa för att delge er ordentligt i alla steg =) Så klart du ska vara ego! Det är ett stort beslut att operera sig.
Det finns så man kan kolla. Jag har googlat och hört bra saker om kliniken. Man ska också gå på hur det känns när man är där. Sen är det så klart svårt att veta. Men jag ska vara väldigt lycklig jag eftersom landstinget betalar och det är alltså inte vanligt att man då får göra det privat. Exakt hur man vet har jag ingen koll på men du kan ta reda på om läkaren är anmäld eller så någon gång i alla fall. Jag vet inte vart jag hittade det men googla på bukplastik och leta järnet!
Linda

2012-11-22 @ 22:21:11
URL: http://fran100till60.blogspot.se/
smulan

Vad kul att det snart är dags, men tråkigt att det är precis innan jul. Men, men, vad gör man inte:)
Håller tummar och tår att det går bra!

Svar: Tack! Ja det är lite synd men jag vill heller så klart inte tacka nej. 7 dagar innan så jag hoppas jag orkar med julafton som är årets höjdpunkt!
Linda

2012-11-23 @ 13:40:37
URL: http://https://smulgubben.wordpress.com
Jenny

Grattis! Härlig att allt är bokat och klart :) Kram

Svar: Tack så mycket! Kram
Linda

2012-11-24 @ 09:01:04
URL: http://2xlblog.com
Joline

Super, super grattis! Det är du värd för du kämpar så hårt!! Det ska bli spännade att läsa om vad som kommer att hända framöver!

Svar: Tack så jättemycket!! =D
Linda

2012-11-25 @ 13:04:32
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0