Superkul samtal

Idag på vägen till jobbet så fick jag väldens bästa telefonsamtal. Helt oväntat var det också vilket är det bästa av allt. De ringde nämligen från ST Görans sjukhus och de öppnade samtalet med att meddela mig att de hade väldigt långa väntetider för min operation och följde sedan med att de därför skulle skicka min remiss vidare till en privat klinik där de skulle kunna operera mig mycket fortare. Faktum är att hon sa att operationen då skulle ske redan i december! Jag frågade lite fint om det betydde att vi skulle träffas och samtala men att det sedan kan bli operation i januari, men hon sa igen att det då skulle bli i december. Jag påtalade då att jag inte kan opereras före den 15:e eftersom jag har föreställningar men då sa hon bara att det var okay och det skulle hon skriva i remissen. Ojoj vad mitt hjärta slog dubbelslag och jag fick fjärilar i magen efter det samtalet. Kunde det verkligen stämma att jag kommer få (om inget kommer emellan) en operation av min hud så snart som om en månad? Kan jag verkligen ha sådan tur? Och på en privat klinik? Åh vad jag längtar tills det där mötet för samtal är bokat.
 
 
 


Kommentarer
alexandra

vad kul, det är du verkligen värd så som du kämpat :)

Svar: Tack så jättemcyket!!
Linda

2012-11-15 @ 18:29:06
URL: http://mlbloggen.blogg.se
Therese

Men jösses, vilka toppennyheter! Håller tummarna för att du snart blir kontaktad av en privat klinik. Du måste hålla oss uppdaterade! (Gärna vilken klinik du blir skickad till, jag funderar ju själv på att försöka få eller betala en bukplastik själv när jag är klar.)

Svar: Jag ska absolut uppdatera! Så fort jag vet mer så säger jag till! Ja så klart du ska göra det om du har massa hud över =D Tack så väldiogt mycket!
Linda

2012-11-15 @ 18:53:43
URL: http://fran100till60.blogspot.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0