Jag längtar!

Vilken häftig kväll det var igår. Ett genrep med första genomdraget av allt i rätt ordning, med kläder och smink. Det var så underbart. Lite publicum hade vi också eftersom alla som jobbar kring detta satt ute och tittade igår. Åh vad roligt det var. Ikväll är det dags att köra på med PREMIÄR. Det ska bli så roligt. Samtidigt kommer jag vara så nervös eftersom jag har familjen i publiken. Jag bad Tomas att fota lite om han kan, vill och kommer ihåg, så jag ska kunna visa er sedan. Men i annat fall så löser det sig med bilder sedan. Jag ser redan fram emot den kvällen då de kommer filma allting. Man kommer kunna köpa en dvd sedan med revyn. Det ska bli ett roligt minne att spara. 
 
För att nämna något helt annat och tillbaka till det här med vikt och träning, så är det så stressigt nu med allt den här veckan och faktiskt förra veckan också, att jag inte hunnit träna. Nej senast jag tränade var i måndags förra veckan när jag var på dansgympa. Jag har inte hunnit min crosstrainer heller eftersom jag inte hunnit träna mellan jobbet och repet. Den här veckan har jag inte varit hemma förrän vid 23 heller. Dessutom har jag ju varit sjuk samtidigt. Tack och lov att jag har ett arbete där jag kan jobba hemma.
 
På måndag hoppas jag kunna träna som vanligt igen och att jag sedan ska kunna träna i alla fall varje måndag-torsdag och sedan lördag och söndag. Det blir väl då fredagar som blir vilodagen. I gengäld så står och går jag hela kvällarna. Det finns inget rum för att sitta ned nåt nämnvärt för man grejar med nåt (love love love) hela tiden bakom scenen. Dessutom lär det bli slim vad gäller godis och sånt på helgerna också kommande nu, för det går definitivt inte att springa runt med godis bakom scenen eftersom jag ska sjunga med jämna mellanrum och jag äter inte godis annars på vardagar. Så jag tror inte jag kommer att gå upp i vikt under den här perioden i alla fall, för det känns inte som om att det är träning bara som håller vikten nere. Jag har ju tappat vikt under förra veckan utan träning så det ska nog gå bra.
Däremot vill jag träna nu så jag kan underhålla musklerna i kroppen. Eventuellt har jag chansen på att få en PT här snart vilket vore så himla guld! Jag ser också fram emot att bli kallad inför operation sedan på andra sidan nyår
 
 
 
 


Kommentarer
Joline

Va nyfiken jag blir! Vad är det för operation på gång?

Svar: Jag ska få ta bort huden som jag har på magen. wihooo!!! Det ska bli så underbart att slippa hänget äntligen
Linda

2012-11-09 @ 13:24:20
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/
smulan

Hoppas premiären går bra:) Ska bli kul att få se lite bilder sen.
Kram

Svar: Det gick jättebra och var SÅ himla kul!! längtar efter resten av föreställningarna =) kram
Linda

2012-11-10 @ 19:24:11
URL: http://https://smulgubben.wordpress.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0