Träning på begränsad tid

Söndagen börjar lida mot sitt slut. Vädret tillät inte powerwalk idag och jag hade tyvärr inte så mycket tid till det heller. Så jag körde annan träning idag. Jag körde ett träningspass med Wii active, på intensiv och nu på kvällen körde jag trappträning i trapphuset där vi bor. Det blev upp för båda trapporna 10 gånger, motsvarande 20 trappor. Jag gick också nedför 7 gånger. De sista 3 gångerna tog jag hissen ned för jag var så trött i musklerna att jag inte vågade riskera att falla. nu är det bara börja öka på trapporna för varje gång.

Eftersom jag sov så sent att jag missade frukosten (vilket observera, inte är bra då man viktminskar) så ska jag ta mig en skål yoghurt här på kvällen. I övrigt har jag ätit kyckling, ris och currysås till lunch, samt köttbullar, keso, sås och lingonsylt till middag. äpple till mellanmål och självklart massa vatten också. Ska dock se till at få i mig minst en liter vatten till innan jag går i säng sen.
 
 
Jag ska fixa bättre foton på mig också och om 3 kilo är det halvvägs, då gör jag en riktigt fotografering så ska ni få se lite skillnader från början tills nu/då
Trackback
RSS 2.0