Det syns!

En riktigt fullspäckad dag idag också. Först var vi borta på dagen, hos mina svärföräldrar på Ljusterö, där Tomas fotade mina halvtidsbilder och sedan var det hem igen och göra oss i ordning för att åka iväg. Tomas och jag var på date idag. Middag och bio blev det. Den 13:e augusti är det 7 år sedan vi gifte oss. Tiden går fort.
 
Jag klarade mig mycket bra idag med maten trots att det kunde varit lätt att släppa lite på tömmarna då det var lite specialdag idag. Men icke, jag höll mig till mitt och det gick toppenbra. På måndag dags för ny vägning (även om ni säkert kan räkna ut att jag åtminstone nått 95,0 eftersom Tomas fotade mig idag) och det ska bli mycket spännande att se vad vågen visar för minus den här veckan.
 
På vägen hem nu så mötte vi en manlig granne i hissen och han tittade på mig och utbrast "vad smal du har blivit!" och efter en kort konversation sa han "du ser skitsnygg ut". TACK, vad roligt! Då betyder det att det verkligen syns (jag vågar inte riktigt tro att det syns och har lite svårt att se det själv om jag ska vara ärlig). Det är underbart att det  syns ordentligt nu!
 
 
Och just det, jag hade kjol nu på kvällen. Första gången på flera år!


Kommentarer
Sara

Hej,
Kan du tänka dig att vara PT mot kostnad?
Gryyyyymt impad!!!
Kram

2013-04-09 @ 19:41:55
R.J

Du och din blogg kommer vara min motivation på min viktresa som börjar den 6e januari. Från 130 kg, mål 70 kg.

Svar: HEJA DIG!!
Linda

2013-12-28 @ 23:46:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0