Lunch på restaurang

Hemkommen från en lunch ute. Idag bestämde vi oss för att gå ut och äta lunch och idag blev det på pizzerian. Jag tycker det är så bra där eftersom jag alltid plockar ihop min egen sallad. Idag innehöll den sallad, gurka, tomat, kyckling, rödlök och lite riven ost. Till detta en currydressing, men den åt jag ytters lite av (förr så åt jag alltid upp all såsen, men nu mer känner jag inte att jag behöver det). Till detta åt jag också två gröna pfefferonis. Det var en riktigt trevlig lunch. Nu är jag dock väldigt mätt och resten av familjen ska äta risgrynsgröt till middag idag, så jag tar för första gången och byter ut middagen mot en måltidsbar. Det blir den jag talat om tidigare, dark chocolate från nutrilett. Normalt byter jag inte ut mina måltider.
 
Nästa vecka planerar jag att gå till läkaren som jag sa tidigare. Jag måste be dem kolla ryggen och kanske även njurarna. Jag har lite för ont för att det ska vara okay. Förhoppningsvis och troligtvis för omställningen i kroppen nu när jag gått ned, men det kan vara bra att kolla ändå. Jag ser också fram emot vår minisemester vi ska ha med våra vänner. Vi åker till Eskilstuna Zoo och så har vi två dagar i parken och en natt i stuga
 
En inte helt vanlig syn tidigare är jag i kiol eller klänning
 
Lunchsallad
 
 


Kommentarer
felicia

vad duktig du är som avstår pizzan och väljer sallad.. Men den såg ju jävligt god och fräsch ut å då blir de ju enklare =D

sv: ja men lr hur? å då blir ju känslan efteråt 10ggr bättre än i vanliga fall =D

Svar: Tack så mycket! Jag brukar nästan alltid välja det smalare alternativet. Men som du säger, fräsheten gör ju det hela enklare. Jag blir också mätt av det så det är ju bra =)
Ja du är jätteduktig som kör på trots att du var så trött!
Linda

2012-07-14 @ 19:43:52
URL: http://tkhl.wordpress.com
Joline

Wow, dina ben är jättefina! Klokt av dig också att ta sallad på pizzerian!

Svar: Tycker du? Men Gud vad gulligt av dig. Mina ben är en av de saker jag har mest komplex för nu så nu blev jag jätteglad! Tack, jag brukar ta salladen oftast =)
Linda

2012-07-14 @ 23:57:19
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/
Dag Otto

Varför har du bara strumpbyxa på en fot ?

Svar: Haha, jag undrade just när någon skulle fråga det. Jag hade så klart på två men den ena gick sönder en liten stund innan jag tog bilden (jag bytte om strax efter =P) De ligger i alla fall på någon sopstation nu ;)
Linda

2012-07-17 @ 06:41:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0