Kvällens träning

Nu har jag tränat. Det kändes lite som om jag tränade ikapp för två förlorade dagar (även om jag hoppas att det har hjälpt till något att vandra runt i parken under de här två dagarna, då man inte suttit i soffan och sett på tv precis). Jag vet inte varför, kanske för att det var i onsdags senast men idag var det verkligen så hemskt superjätteextremtsvinjobbigt att köra på crosstrainern. Jag hade så himla ont i ryggen ned åt höfterna (säkert efter allt vi gått) och var ganska slut i benen efter ett tag. Men jag körde klart till 4 mil och 121 minuter. Jag vägrade ge mig (trots att jag kunde brytit ihop runt första timmen och när jag bara kört en timme och 20 minuter så kändes benen som spaghetti) och jag är väldigt stolt över mig själv för detta.
 
Nu hoppas jag att den fortsatta träningen inte kommer att vara lika jobbig som det var idag, men jag tror nog alla har så med träningen ibland, att det bara är SÅ hemskt jobbigt i kroppen, trots att man i sig är taggad till det. Nästa pass på crosstrainern blir nog dock en timme som vanligt. Sen har jag fått ett annat tips som jag ska försöka med också. Jag kan skriva mer om det imorgon. Nu ska jag duscha och sen glida in i vila
 
 


Kommentarer
Anna

Wow, bra kämpat! Det var likadant för mig igår när jag tränade, det var så satans jobbigt, fast jag var jättetaggad! Men skam den som ger sig!

Svar: Tack så mycket! Ja verkligen! Vi får vara stolta över oss själva som kämpar på! =D
Linda

2012-07-21 @ 09:45:00
URL: http://kanelpinglan.wordpress.com
Pernilla

Du pratar om att jag har ett jävlar anamma, men kära du - jag tycker du har en kämparglöd som inte är av denna värld! 2 TIMMAR på crossen - det är beundransvärt. Jag kan med 100 % säga att jag aldrig hade orkat det...! Grymt bra jobbat!!

Svar: Åh tack så jättemycket Pernilla! vad glad jag blir av dina ord. Fast jag tror inte på att duj inte skulle klara det, jag tror du är väldigt mycket mer tränad än mig =D TACK!
Linda

2012-07-21 @ 15:17:54
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0