Kvällens träning

Nu har jag avslutat ett entimmespass på crosstrainern men konstigt nog jämfört med igår så var det inte alls jobbigt idag och jag funderar på om jag ska lägga på lite mer här då jag skrivit klart. Jag avslutade i alla fall 2 mil som jag brukar så det känns bra.
 
Idag har jag varit väldigt trött som jag sa förut och jag var nästan rädd ett tag att jag höll på att bli sjuk. Men nu mår jag precis som vanligt och då kändes det som en miss att inte träna. Jag kommer dessutom missa träningen i ett par dagar nu igen, för imorgon ska vi till mina svärföräldrar och rigga upp vår utrustning så vi kan träna inför spelningen i augusti. Jag vet inte hur länge vi blir kvar men jag vet att det är åtminstone en natt i alla fall. Okay, det fungerar att inte träna men det gör att jag vill träna desto mer innan i alla fall.
Jag kan blogga som vanligt där ute.
 
Vill bara avsluta det hela med att prata lite om min hud. Den har blivit lite slapp och hängig, men jag undrar om den har kommit ikapp sig lite för jag tycker att magen blivit något stramare än tidigare och jag har inte gått upp i vikt. Heja huden. Jag hoppas det inte blir för hängigt. Är orolig för armarna...
 


Kommentarer
Pernilla

Visst är det så - när man inte kan träna, så vill man träna mer än någonsin. Som jag idag, när jag känner mig hängig - bara för det vill jag jättegärna träna. Blä för det! Heja din hud för övrigt! Särskilt när det gäller magen som annars brukar vara svår att få fast. KANON!

Svar: Ja jag håller med dig till 100%! Usch och fy för det och jag hoppas som sagt att du mår megamycket bättr eimorgon och att du orkar köra på så där toppenbra som du brukar göra. Jag kommer inte kunna träna nu på ett par dagar så jag kommer bli nervös för vägningen på måndag igen. Jaja inte mycket att göra nått åt. Tack! Jag hoppas att huden vill jobba lika bra med mig som övriga kroppen gjort. Det är mycket fett kvar på magen även om jag gått ned mycket. Än finn utrymme för sladder om vi säger så. (platt kan jag inte bli tyvärr. Kan du?)
Linda

2012-07-21 @ 23:38:52
URL: http://skinnyjeans.devote.se
smulan

När det gäller slapp hud så säger de att det finns lite trix. Jag använder regelbundet en grej som jag kallar kassler, haha. Den är som en tyg korsett i dubbla lager med snörning. Den dras inte åt lika hårt som en korsett utan bara så att huden är i "normal" läge så att säga. Innan kan man smörja med kräm för slapp hud. Jag tycker den har funkat riktigt bra, tom med mig som har en sjukdom som gör huden övertöjbar.
Armarna har jag aldrig gjort nåt sånt med, men jag vet de som smörjer med sån kräm jag nämnde och sen lindar med plastfolie. Det ska tydligen likna nån metod man kan göra på skönhets ställen. Men liiite billigare:)
Ha det bra:)

Svar: Okay! Jag får kolla upp det där då. Har aldrig hört talas om det innan. Tack för tipset =) Tack det samma!
Linda

2012-07-22 @ 00:40:10
URL: http://blogg.amelia.se/smulan/
Pernilla

Jag är ytterst tveksam till att jag kan bli helt platt - jag har en liten kula på magen som alltid finns där. Den går i släkten :) Men man vet aldrig? Med mycket magträning kanske det kan fungera?! :)

Svar: Jag förstår. Då går det kanske ändå. Sak samma egentligen. För mig går det inte eftersom jag har ett häng på magen. Hängbuk kallas det visst. Inte så extremt stor så det hänger vid knäna så klart (och det skulle du ju sett på bilderna då =P) men ändå. Du kanske kan fråga på gymmet om bra träningar som kan platta magen?
Linda

2012-07-22 @ 15:34:55
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0