Kalasdags igen..

Idag blir det kalas igen. Det är väldigt mycket kalas och sådant nära varandra på sommaren. Idag är det min pappa som fyller 55 år, så vi ska så klart dit och fira senare. Så jag får igen se till att hålla i tömmarna och om mamma har bakat glutenfritt så jag ska kunna äta också (kan inte tänka mig annat eftersom hon ALLTID gör det så klart) så får jag smaka en pyttibit eller så. Jag vill inte riskera att gå upp i vikt och det goda är lika gott i liten mängd som i stor.
 
Förut innan jag började viktminska så kunde vi baka här hemma och smälla i oss. Jag kunde lätt baka två sockerkakor, en vanilj och en choklad och sätta i mig nästan hela båda två på kvällen. Ibland smakade Tomas också men han brukade käka på av något annat godis eller nått bakverk han köpt. Nu skulle det aldrig falla mig in att göra så. Och Tomas gör det ju inte heller eftersom jag inte längre gör det. Jag har inte bakat något alls på ett par månader här och skulle jag av någon anledning baka så kan jag säga att det inte skulle vräkas i på något sätt. Å andra sidan skulle jag inte ens göra en omottiverad bakning i dag.
 
Solen skiner och jag skulle vilja röra på mig. Kanske ska jag passa på en walk innan vi ska besöka mina föräldrar idag. Eller ett pass active kanske, så man får upp lite svett
 


Kommentarer
EE

Hej! Vilken fin blogg du har :).. Ska bli kul att följa dig! Jag ser att vi har samma design, så tänkte bara kolla vart du hittade att ändra informationen om sig? Där till vänster under bilden. Skulle vara guld värt om du vill berätta :)

Svar: Tack ska du ha! Vad roligt att du vill följa mig! Har tittat på din blogg också, jättefin den med och du ser väldig fräsch ut :-D. Jag lägger ut nya foton imorgon.Du klickar upp på lilla kugghjulet och går till inställningar. Där väljer du fliken profil, så kan du skriva om dig :-)
Linda

2012-07-01 @ 12:08:02
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
EE

SV: Åh, tack för hjälpen!! Och tack för komplimangerna :).. Angående headern så laddar man upp en bild som vanligt, och tar och kopierar internetlänken till bilden. Sen går man in på kugghjulet - design - Redigera stilmallar. Där får man leta upp en rad som heter #header (Jag vet inte om det är olika, men mig ligger på rad 72). Där finns det redan en internetlänk för bilden som redan finns. Ta bort det och klistra istället in internetlänken till den bilden du tidigare laddat upp. Raderna under kan man även reglera hur stor man vill att bilden ska vara genom att ändra siffrorna. Hoppas det gick att förstå min förklaring :).. Hoppas det går bra att ändra :)

Svar: Åh tack så jättemycket för tipset! Jag ska sätta mig och bestämma vad jag ska ha för header och sen testa det! :-D Hoppas det funkar bra.
Linda

2012-07-01 @ 12:36:15
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
EE

Var tvungen att kika in här nu igen för å kolla om du fått till bilden! Vad fint det blev :)

Svar: Åh tack vad snällt av dig! Hade inte kunnat om inte du skulle ha berättat hur, så tack för det :-D Ska kika tillbaka på din sida nu (har inte varit hemma så det är först nu jag går in på bloggen igen sedan kl 15 idag)
Linda

2012-07-01 @ 17:44:17
URL: http://matenochtraningen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0