En till bra dag för PW

God förmiddag. En ny dag är här och idag är det lika underbart ute som det var igår. Jag funderar på om jag ska ta barnen på en promenad idag också. Det verkar dumt att spilla så underbara dagar med att bara vara inne. Promenaderna är ju dessutom bra för mig då man bränner kalorier. Sen kunde jag önskat mig snabbare promenader än vad jag kan ta när jag går med barnen, men att röra sig alls är bättre än inget.
 
I övrigt planerar jag mer av alla trimmövningar hemma idag. Jag tror det är bra med sånna saker som träning också så musklerna kan byggas lite. Då dyftar jag inte på att tona några muskler alltså, utan på fettförbränning i samband med jobbiga muskelövningar. För en starkare kropp om inte annat.
Jag skulle vilja simma också men det dumma med det är att simhallen ju har sommarstängt, men simm aute är det för kallt att göra. Så där är det bara vänta tills det öppnar igen innan jag kan komma igång med det.
 
I Augusti fyller jag 31. Jag funderar starkt på att önska mig presentkort på kläder, endast, för nu har jag mest för stora kläder. Tack och lov finns det så klart en del jag passar i men det är inte mycket. Dessvärre inga bra byxor till nu på sommaren för alla mina halvleggings är för stora. Dock är detta ett angenämt problem. Bättre för stort än för litet
 
 
 


Kommentarer
Pernilla

Simhallen här har också stängt några veckor nu över sommaren. Himla dumt eftersom jag, som inte brukar simma, faktiskt kände för det nu när det är så varmt ute. Men, men... Man kan inte få allt här i världen :)

Svar: Ja det är synd att de gör så. Det hade varit bra om det kunde varit öppet för motionssim i alla fall och kunde de inte ha öppet hela dagarna så kunde de i alla fall ha öppet på kvällen eller så
Linda

2012-07-04 @ 11:18:56
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0