Det ser bra ut för kvällen

Den här dagen känns både som om den flyger förbi och som om den går väldigt långsamt. Hur det går till kan jag inte riktigt svara på. Men vad jag kan säga är att jag mår bättre nu och att jag absolut kommer att hoppa upp på crosstrainern igen ikväll. Så får jag stå en timme då eftersom jag än så länge inte haft någon möjlighet att träna idag. Jag skulle gärna ha gått en promenad idag eller tagit en tur på cykeln, men Tomas måste jobba över idag så det är lika bra att använda crossen istället. Huvudsaken är ju att man gör något alls, om man ska komma någon vart.
 
Idag när jag var ute och handlade så mötte jag på en av våra grannar på gården och hon stoppade mig för att säga att hon såg att jag tappat massa vikt och säga att jag var fin och väldigt duktig. En annan granne ryckte in med att om jag fortsätter gå ned så här så kommer jag inte synas om 6 månader. Så underbart att det syns, det är svårt att  inse det själv faktiskt. Jag har aldrig förstått förut varför folk som viktminskar eller tränar inte själva ser skillnaden, speciellt när det blir tydligt. Men nu förstår jag, definitvt.
 
 


Kommentarer
Fia

Vilka härliga kommentarer.
Jag har fått en sådan kommentar hittills, och jag måste erkänna att jag blevöverlycklig =)

Men jag håller med dig. Jag har också svårt att se och förstå att jag faktiskt gått ner.
Jag var smart när jag började hela min resa med att starta mäta mig. Det gör att jag väligt lätt kan ta måttbandet och jämföra när jag inte tror på mig själv. Då är det så tydligt.

Svar: Det är väldigt smart av dig tycker jag. Det är inte alla som vet att de borde göra det utan de går direkt på vikten. Jag mätte mig när jag vägde 127 kilo så jag har en del startmått, men sedan var det en del mått som kom till vid 117 kilo som jag inte tänkte på innan. Sen finns det mått nu som jag kommit på som till exempel hur stort höverhänget på magen är från under där det börjar hänga och upp till naveln. Det önskar jag att jag tänkt på att mäta från början. Jag har lagt ut en del av mina mått och sedan runt den 25:e så mäter jag igen och lägger ut.
Ja det är underbart me de kommentarerna. Det började med en för mig också men sedan har det blvit fler och fler. Det kommer komma för dig också. Det jag tyckte var mest frustrerande när jag gick ned i vikt var att det dröjde några kilo, typ mellan 130-110 innan folk verkligen såg att jag tappat massa vikt. Visst det var inte så att ingen såg, men det är inte förrän jag gått ned massa mer nu (hade paus vid 117 kg eftersom vi fick bebis) som folk verkligen ser det och reagerar
Linda

2012-07-10 @ 16:58:15
URL: http://gastricbypassbruden.blogg.se/
Viktkamp

håller med dig! Jag har svårt att se min viktminskning fast folk påtalar det dagligen för mig, ibland ser jag det knappt fast jag tittar på kort. Galet! Bra kämpat, du har gjort ett ofantligt jobb =)

Svar: Jag är likadan. Jag tog bilder på mig själ i underkläder och satt och tittade på 112-95 skillnaden. Jag tyckte jag såg likadan ut så min man fick stå och peka på skillnaderna. Galet egentligen. Tack ska du ha! Ska in och kolla din blogg också :-D
Linda

2012-07-10 @ 18:53:58
URL: http://viktkamp.webblogg.se
Joline

Va glad jag är att du lämnade en kommentar för på så sätt hittade jag ju dig! Jag har kikat runt här på bloggen nu och wow vilken viktresa du gör och har gjort! Man kan knappt tro att det är du på före och efterbilderna! Jag har själv skrivit om det förut att överviktiga människor blir lika varandra, alla drag i ansiktet försvinner och allt blir bara runt. På dina efterbilder ser man verkligen att ditt vackra ansikte kommer tillbaka, vilka fina drag du har!

Svar: Men Gud vad gullig du är, tack vad glad jag blir, nu gjorde du verkligen min kväll! Tack jag tycker du är väldigt duktig också som håller dig så himla bra trots att du har en kamp med det. Jag är väldigt imponerad av dig också!
Linda

2012-07-10 @ 19:19:02
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/
Viktkamp

Det är jag övertygad om att du skulle klara =)

Svar: Tack så mycket! Vad snäll du är, jag får försöka! :-D
Linda

2012-07-10 @ 19:24:40
URL: http://viktkamp.webblogg.se
Pernilla

Visst är det härligt med sådana kommentarer? Fast samtidigt har jag så svårt att ta det till mig. Det blir ungefär som när någon säger att man har en fin tröja och man svarar "äh, denna gamla trasan" :D Mitt standardsvar när någon kommenterar min viktnedgång har blivit "ja, lite har jag väl". Men hallå! Jag har nästan gått ner 20 kg, det är faktiskt inte lite :D

Svar: Ja det är så underbart men jag har också svårt att ta det till mig och bara njuta för jag gör precis som du och står och fånler och säger tack. Men egentligen borde man ju bara räta på ryggen och inse vilket jobb man faktiskt gjort! Heja för dina kilon det är helt fantastiskt!!
Linda

2012-07-10 @ 22:19:17
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0