Det känns så fantastiskt

Idag började jag dagen med crosstrainern igen. Det blev en timme och två mil idag också men till skillnad från igår så var jag verkligen helt slut när jag klev av crossen. Jag tror det var en kombination av att kroppen jobbade igår kväll och att jag körde ordentlig spinn på slutet. Jag ropade till mig själv, kom igen nu Linda, kom igen! Sen var det bara lägga sig på soffan och flåsa i två minuter innan duschen. Underbar känsla, jag älskar min crosstrainer.
Nu efteråt känner jag dock att jag börjar få ont i huvudet och jag har möjligtvis lite ont i halsen. Jag får hålla koll på det där så det inte är jag som håller på och bli sjuk, för då får crosstrainern så klart vänta tills jag är frisk igen. Jag håller tummarna för att jag inte blir sjuk.
 
I övrigt är det en mulen sommardag i Stockholm och jag hoppas solen skiner lite på er andra runt om i landet. Ytterligare en vecka har vi kämpat med vår viktminskning, viktökning eller träning. Heja oss!
 
Här är en annan gammal bild på mig som jag gillar. Den är från sommaren 2004 och här vägde jag runt 85 kilo. Man ser förvisso inte kroppen men man ser i alla fall att jag är smalare än nu. Sporren i bilden är ju att när jag såg ut så här tyckte jag att jag var rund ja, men kände mig samtidigt okay. Nu ska jag ju ned långt förbi detta.
 
 
 
 


Kommentarer
Pernilla

Du är verkligen söt! Har ett sånt mjukt och glatt ansiktsuttryck också!


Vad duktig du är för övrigt som tog crossen 1 h imorse och vad roligt att du också säger saker till dig själv när det börjar bli jobbigt. Jag säger (inte högt dock eftersom jag är på gymmet) också olika mantran till mig själv när jag inte orkar mer. Sällan är det snälla saker, blir mer "rör på dig din tjockis" eller "kom igen nu fetto". Det peppar mig lite extra, haha, även om det kan verka lite rått :D Men jag tänker alltid att jag har varit duktig efteråt, så det kanske går jämt ut? :) Men visst hjälper det att heja på sig själv?

Svar: Men Gud, tack vad gullig du är! Vad glad jag blir :-D Men jag tycker du är söt också :-)
Ja jag håller helt med dig, det fungerar att heja på sig själv. Det är som om att det kommer lite extra kraft någonstans ifrån som puttar till en det sista lilla som krävs. Det är underbart
Linda

2012-07-08 @ 13:12:35
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Pernilla

Just det! Prova potatissalladen som jag la upp i bloggen igår. Den är riktigt fräsch och god! :)

Svar: Ja absolut det måste jag göra för den såg väldigt god ut! Men jag kanske testar fler av dina saker haha. Du har ju lagt upp så bra så man ser hur maten ser ut. Smaskigt
Linda

2012-07-08 @ 13:13:09
URL: http://skinnyjeans.devote.se
Pernilla

Ja, jag tror jag har skrivit ganska detaljerade beskrivningar på det mesta, men är det något du är extra sugen på och inte kan lista ut ingredienser eller liknande, så hojta till :)

Svar: Tack vad snällt! Absolut det gör jag
Linda

2012-07-08 @ 17:32:55
URL: http://skinnyjeans.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0