Bada tack

God förmiddag. En dag med växlande sol och moln vilket är trist och helt okay på samma gång. Idag ska vi förhoppningsvis hem till mina föräldra och umgås och bada i deras bullepool, vilket vore underbart för min trötta kropp. Jag tränade inte igår igen, så det blev bara promenaden på morgonen. Men jag är nöjd med det samtidigt, just eftersom jag har tränat så hårt nu de senaste dagarna och jag känner att jag är riktigt trött i kroppen, lite som när man är sjuk -fast jag mår bra.
 
Nya veckan har kommit igång, redan tisdag, paus tack så inte semestern tar slut på en gång. Dessutom har jag massa extra träningsmöjligheter medan Tomas är hemma och det är alltid välkommet
 
 
 


Kommentarer
EE

Låter härligt med lite bad för en trött kropp :)

Svar: JA det vore så underbart så jag hoppas det blir av idag eller åtminstone om inte för många dagar
Linda

2012-07-17 @ 12:08:07
URL: http://matenochtraningen.blogg.se
ZtorZillen

Åh, men bada är ju helt jäkla underbart! Älskart! Vill också! :D

Svar: Ja det är så himla skönt. Men det får bli imorgon för vädret idag är alldeles för dåligt. Regn och åska =(
Linda

2012-07-17 @ 12:27:04
URL: http://ztorzillen.blogg.se
Tweety

Bubbel bad är så skönt, är den inne eller ute. Skulle själv vilja ha en ute i trädgården, gud vad det hade varit skönt att sätta sig där efter 1 dags arbete. Bubbla för mig också ;-) peppkram

Svar: Den står ute på deras tomt, med altan omkrin och så. Ja helt underbart! Nu var det länge sedan jag badade. Nu gick det dessvärre inte idag eftersom det regnar och åskar, men vi hoppas på morgondagen. SMHI visar bättre väder då. Igår hade det varit perfekt för det var soligt hela dagen men då var de inte hemma. Tack så mycket!
Linda

2012-07-17 @ 12:35:09
URL: http://tweety26.wordpress.com
Kicki

Själv vaknade jag med en riktig huvudvärk och beslutade att jag skulle köra en vilodag idag.. Behövligt men ack så tråkigt!

Svar: Ja men ibland så tror jag det är bra att vila också.. det är bara jag som än så länge inte riktigt vågar det. Men jag har ju mycket vikt kvar att tappa så det är därför. Hoppas du mår bättre nu!
Linda

2012-07-17 @ 13:50:29
URL: http://www.machmo.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0