smärta och julmat

Det finns en viss risk för att jag inte kommer orka göra det där inlägget idag. Anledningen till det är att jag måste sitta vid datorn för att fixa det och jag har så där extremt ont nu igen att allt jag vill är att bara sova en stund -om jag ska vara ärlig.
 
Vi har i alla fall ätit årets pre-julartonsmiddag här hemma nu och det var riktigt gott. Jag orkade inte äta så mycket eftersom gördeln sitter åt men fick i alla fall i mig lite sylta,  3 köttbullar,  två prinskorvar och två små skivor rökt lax. Men samtidigt som det var gott så är det inget emot hur gott det kommer bli på måndag.
 
Har ni någon favorit på julbordet?
 


Kommentarer
Gentle Giant

Låter mysigt med pre-julaftonsmiddag! Har idag hunnit gå igenom dina inlägg. Grattis till lyckad operation! Det ser verkligen jättefint ut! Tycker det är riktigt bra att du lägger upp bilder för dem som funderar på operation. Din ärlighet är en av många egenskaper som gör dig till en inspiration. Jag önskar dig riktigt fina juldagar trots smärtan! Kramar!

Svar: Ja, det är lite mys faktiskt. Bara lite gott med familjen liksom =) Tack ska du ha! Jag är väldigt nöjd med magen och hoppas den blir fin sedan när den läkt =) Jag tänkte att jag ville vara öppen med allt så att jag kan hjälpa andra. Jag hoppas någon hittar lite inspiration och styrka hos mig! Tack ska du ha! Jag önskar även dig en riktigt God Jul! Kramar!
Linda

2012-12-22 @ 18:50:13
URL: http://www.gentlegiantafskfvde.blogg.se
Therese

Ta det lugnt, vi behöver inte uppdateringar var femte minut! Ta hand om dig själv och se till att må så bra som möjligt!

Bilderna på din mage var superfina, det där kommer verkligen bli toppen! =D

Svar: Tack söta du. Men jag vill ju så gärna underhålla bloggen och er alla som kommer in och ser om jag skrivit något. Tack!! Jag hoppas du har rätt =)
Linda

2012-12-22 @ 21:03:29
URL: http://fran100till60.blogspot.se/
Jenny

Du är tapper du som skrivar fast det gör ont :) Hoppas att det går över snart!!

Svar: Tack så mycket, vad gullig du är!
Linda

2012-12-22 @ 21:25:00
URL: http://2xlblog.com
ZtorZillen

Ville bara önska dig en god jul, då jag förmodligen inte kommer vara online under julen så mycket ;) KRAM, ta hand om dig och din familj!

Svar: Tack söta du! KRAM och GOD JUL
Linda

2012-12-22 @ 23:19:21
URL: http://ztorzillen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0