Men nej!

Jag har funderat på det där med sjukdom inför operationen om två veckor. Tänk om jag blir förkyld och inte kan opereras. Okay man ska så klart inte förutsätta att det kommer hända och jag SKA inte bli sjuk för den 18 december ÄR mitt datum. Men OM, ändå. Vad händer då?
Jag mailade till kliniken och frågade och hon sa då att de gör en bedömning huruvida jag ska bli opererad eller inte. Vad hon däremot inte skrev var om det innebär att man blir flyttad, får opereras om 3 månader eller två veckor senare, kommer tillbaka till sjukhuset eller vad. Så jag erkänner att jag är nervös inför detta. Igen. Vill verkligen inte att nåt ska gå fel nu när jag har bestämt mig!
 


Kommentarer
smulan

Blir man sjuk så blir man, men det behöver inte innebära att du inte får operera dig. Beror ju på hur sjuk du är. Skulle dom ställa in operationer så fort nån var snuvig så skulle dom få planera om operations schemat hela tiden:-)
Du får vara lite extra rädd om dig framöver. Äta bra, dricka c vitamin, sprita händerna, och undvika folk som nyser på dig;-)

Svar: Jo jag får göra mitt bästa. Just nu har jag dock ont i halsen och hemma ligger min yngsta son och kräks och kör simblöjor. Det känns spännande. Som tur var så hinner jag bli frisk om jag blir magsjuk, men det är opassande i alla fall =(. Håll gärna tummarna för mig. Tack för stöd och pepp!! Kram
Linda

2012-12-05 @ 15:34:19
URL: http://smulgubben.wordpress.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0